Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
martonx
üzenetére
elbeszélünk egymás mellett... tehát szeretném ha hover-re másik képek jönnének be, és persze megcsinálhatom gyalog módszerrel, kap minden menüelem külön class-t, de ilyet először láttam és érdekel. Tehát a PNG kép hívja meg a többi képet, és az tartalmazza szerintem az elérési utat mivel az egyes képeknek random neve van, tehát nem egy sorozatot hív be mondjuk 1.jpg 2.jpg stb. Ezt dupláznám meg, és átírnám benne a hover képekre az elérési utat. Viszont természetesen csak úgy szövegszerkesztővel egy png-t nem lehet módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elbeszélünk egymás mellett... tehát szeretném ha hover-re másik képek jönnének be, és persze megcsinálhatom gyalog módszerrel, kap minden menüelem külön class-t, de ilyet először láttam és érdekel. Tehát a PNG kép hívja meg a többi képet, és az tartalmazza szerintem az elérési utat mivel az egyes képeknek random neve van, tehát nem egy sorozatot hív be mondjuk 1.jpg 2.jpg stb. Ezt dupláznám meg, és átírnám benne a hover képekre az elérési utat. Viszont természetesen csak úgy szövegszerkesztővel egy png-t nem lehet módosítani.