Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
T2-tes autóval a Subaruval online játékokban miért más az autó indulása? Késve indul és valami piros felirat van kint. Csak a T1-gyes autómmal megy úgy ahogy általában a sima versenyeken, hogy egyből indul.
-
szabyka95
őstag
na, nyitottam 3 ezustot, 1 aranyat.
megkaptam a 4 csillagos chevit, + audi r8 plust -
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Na látod erre nem is gondoltam. Már jó volt bekérdeznem ide..
Akkor számomra az Audi lesz a jó választás.. Ahhoz van több Fusion part is meg Stage 6-os Body is.
Köszi. -
MK VII
veterán
Üdv srácok.
Most leltem rá erre a topikra.. Igaz eddig nem is kerestem, de mostanában többbet játszok ezzel a játékkal aztán néha lehet, hogy kell egy kis infó. Mint például most is.
Az lenne a kérdésem, hogy T3-ban melyik kocsit érdemes megvenni? Mustang? Audi? BMW M4? -
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Nekem öcsém mutatta ezt a játékot. Rá is függtem azonnal, annyira hogy át is vettem az ő crewjének az irányítását. Ő jól játszik (hozzám képest -még-), de az ilyen klánosdiban annyira nincs otthon. Most még csak méregetem hogy kiket hagyjak bent, de a nagy probléma az hogy nyitott volt a crew és jött boldog boldogtalan. Kiszórtam a sok lvl2es inaktívot, és zárttá tettem a klánt, csak requesttel lehet jönni. Eddig jó is vagyok, csakhogy szeretném "magyarítani" a közösséget.
Szóval per pill, level15-től bárkinek elfogadom a jelentkezését, ha van rá igény. Annyi jelen pillanatban az elvárás, hogy legyen napi aktivitás (ha lehet minél intenzívebb). Nem hardcore crew a cél, de szép apránként szeretném ha erősödne a csapat, hiszen mindenki kicsiben kezdte.

A crew neve: Speed Limit HUN
Ha a CSR-es név alapján vélhetőleg nem egyértelműen eldönthető, hogy innen akar valaki jönni, akkor itt írjon egy privátot és adja meg a CSR-es nickjét és ha jelentkezik, rögtön el is fogadom.
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Sajnos nem tudok 12.38 alá bemenni a full maxos minivel 1*.

Azt látom youtubon hogy régen nagyon ment de most már hiába használom a régi tunokat semmit nem érek el vele és én meg ennél jobb időt sehogy se tudok összehozni . Ez szomorú
Pedig vettem vagy 25 minit 
Valaki esetleg egy jó tune vagy technika, próbáltam a hamar 2 esbe váltóst nem sok sikerrel. -
ATKILA
csendes tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Szia irtam privit
-
-
ATKILA
csendes tag
válasz
beresadam25
üzenetére
Szia szezon végén lesz egy helyünk
-
beresadam25
csendes tag
Üdv mindenkinek van olyan csapat ahol elérik a 20 milliót? Szivesen csatlakoznék 1.3 .1.5 milliót szoktam szezononként csinálni badam25 a játékos nevem 85 szinten vagyok Grobewildjager a csapatom 16.milliónál többet nem tudunk összehozni,küldjetek meghívót
-
atti29
tag
Sziasztok!
2 napja hívtak meg egy külföldi "crewba",be is léptem de nem érzem jól magam,ezért szeretnék egy magyar csapathoz csatlakozni! -
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Én kérek elnézést.

-
Rollvt
csendes tag
Boss car wins:
Go faster than -
T1 Angela 12.300
T2 Shana 11.011
T3 Amelia 9.901
T4 KJ 13.400
T5 11.091 -
szabyka95
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
igen, de pl nekem eleg szoros volt, nem jott ossze elsore, tokeletesen kellett csinalni mindent, csak akkor lett meg a 12.3 alatti ido
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Oksa köszi a fiesta az nekem is maxos csak ugye ugyan azt nem lehet használni mint amivel a licensz lett. De akk tuningolom a minit köszi

-
Fehdavee
tag
Mini Képes megverni a civicet? 12.3 alá be tudok menni vele? Most az van csak 1* os a fiestán kívül jó lehet? Valakinek valami jó tune? A Bömös meglett simán egy rs5 el
köszi a képeket -
Kardos.N
tag
-
Dawe1989
csendes tag
válasz
Kardos.N
üzenetére
WC= wild card amire a csapat gyűjtögeti a pontot aztán egy megbeszélt időben aktiválják ekkor minden tag kap pluszba 30,70 vagy 150% plusszot RP szerzésre amikor aktiváltátk meg van beszélve hogy lehetőleg mindenki azonos szintre plusszolja vagy épp minuszolja a kocsiját a "tune" opció alatt majd nagy eséllyel egy lobbyba fogja dobálni a csapat tagjait live race-nél és így mehet egymás ellen a verseny jó sok rp-ért
remélem érthető lett bocs a helyesírás ékezet stb miatt gyorsan írtam

-
Dawe1989
csendes tag
Kardos pár sorral feljebb le van írva a kérdésedre a válasz

jó lenne egy jó kis magyar csapatba menni mert ahol most vagyok mindig éjjel mennek a WC-K

-
Kardos.N
tag
Kérdésem az lenne ,hogy a csapaton belül van arra mód csapattársam ellen live verseny?
-
Dawe1989
csendes tag
Sziasztok!
Aktív magyar csapatot keresek szintem 55 szezononként 6-900ezer rpt tudok hozni kb

ahol számít a kor esetleg 28 F
-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Na most akkor mégis a PH-ban vagy? 😅🙄
-
SZACSKO
tag
Sziasztok!
Szerintem egymás ellen játszani (csak a pontokért) semmi értelme, hiszen abban semmi izgalom, kihívás.. Egyébként ha az ember eléri azt a szintet, hogy mindenkit legyőz, mindene megvan, akkor veszti értelmét teljesen a játék, mert akkor semmi sikerélmény nem marad. (legalábbis szerintem) Szerencsére ettől még messze vagyunk, így megéri küzdeni.

-
azaleericks
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Hát elírtam no..
Igen, ezüst ládáért dobott nagyon sok 1 csillagos autót. -
razorka777
veterán
válasz
azaleericks
üzenetére
Arany ládáért te sosem kaptál 1* kocsit.

Bronz és ezüst ládákból kaphatsz 1*-ost. -
azaleericks
tag
válasz
üzenetére
Igen, már majdnem a Tier 5 végén vagyok. A 3-as és 4-es Tier-re nekem is pénzért kellett megvennem a kocsit, az Aventadort is a Tier 4 bossnál kapott pénzből tuningoltam fel. Igazából minden Tier-nél 1 autóm van, mert rengeteg 1 csillagos T1-es kocsit adott arany ládákért, azokat meg eladtam, mert hát minek..

-
törölt tag
válasz
azaleericks
üzenetére
igen, azt megertem
emlekszem amikor en az elejen voltam nekem a t2, t4 es t5 kocsit is penzert kellett vennem, egyedul a t3-ra sikerult nyernem egyet amivel azt lenyomtam. fasza ha nyersz eros kocsikat de egyelore ne kolts rajuk csak hagyd benn oket szepen a garazsba, ugyse kellenek meg egy darabig. mindig csak az adott tier-re koncetralj. celszeru megnyerni a fonokoktol is az autot mert ha elnyersz egy fonok kocsit akkor a ladder race-eknek kb a felet ugy megnyerheted az elozo fonok kocsiaval hogy nem kell koltened rajuk ami szinten egy eleg komoly elony. fonok kocsit az adott szinten ugy lehet nyerni hogy kell a kocsira stage6 fejlesztes adott esetben 2-3 darab ahhoz hogy eleg gyorsak legyenek ezert probalj azzal a kocsival menni az adott tier-ben amelyikre a legtobb stage6 es fusion part van az inventory-dban 
-
azaleericks
tag
válasz
üzenetére
Az igen, akkor lehet pénzt gyűjteni bőven...
Én sajnos csak 1 hónapja tolom, a napi kötelezőket letudom, plusz pár verseny online. Kezdtem volna már előbb is, csak Samsung S5-ömön érdekes módon szaggatott, és most váltottam LG G Flex 2-re, ezen már szépen hasít...
Hát akkor még egy kis időt bele kell ölnöm ezek szerint. Pedig de örültem, hogy Tier 2-nél nyertem egy 4 csillagos Aventadort..
-
törölt tag
válasz
azaleericks
üzenetére
ez ilyen... en most csaptam el 6 millat az FXXK-ra, a huracanban eddig 4 milla van de meg ramegy legalabb 3 korul plusz egy rakas arany leszedni a tobbi lamborghini-rol a fusion part-okat

ja a lifetime cash-em 179 millio, es most van 1.4-em szoval egy kis penz mar elment korabban is

-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Az jól hangzik! És annyi hogy egyszerre felmegy a csapat livera és bedobja egymás ellen őket?
-
törölt tag
válasz
azaleericks
üzenetére
5 csillagos aventador nem letezik, csak 3 es 4. ha van huracanod akkor arra koltsd minden penzed mert az a jelenleg elerheto leggyorsabb 3 csillagos auto...
-
azaleericks
tag
Sziasztok.
Én is keresnék valami magyar csapatot, igaz még csak 34-es vagyok, de minden nap játszok. Ha lenne igazán értelme, akkor többet is tolnám, csak a mostani orosz csapatban kb semmi csapatmunka nincs. Van egy 5 csillagos Aventadorom és egy 3 csillagos Huracánom, ezekkel szerintem tudnám majd tartani a lépést a játék további részében. Nem kell top csapat, csak végre magyarok legyenek, és aktívak. Várom a tippeket. Köszi előre is.
-
Fehdavee
tag
válasz
Kardos.N
üzenetére
Azért ezt írhattad volna hamarabb is
mind1 majd meglesz az így is
Am ti hogy toljátok ezt a sok rp havonta t5 live? mert nekem a t5 live semmivel nem ad többet mint a t1 live hogy van ez? f12 0* a t5 400-500 szokott általában adni festéssel. fiesta st 1* 500-600-700 szokott adni hogy van ez??? -
ATKILA
csendes tag
Na lépek w.c. zni
örülök hogy gyarapodtunk 2 új taggal ,egyenlőre telt ház van. De aki komolyan gondolja az jelentkezzen bátran meglátjuk mit tehetünk Sziasztok jó játékot és sok rp-t -
Rollvt
csendes tag
Ahol most vagyok, ott 500e a követelmény (prestige cup nélkül!), de egy páran fogalmam sincs hogy fogják teljesíteni. 😄
1 dolog viszont nagyon tetszik. Senki sem teheti be önkényesen a tokeneket a W/C-be hanem aktiválás előtt megbeszéljük ki mennyit és melyikbe rak, így elkerülhető, hogy valaki önkényesen aktiválja. Ezáltal egyik W/C sem megy kárba és a csapat 70-80%-a ki tudja használni. Persze lehet jobb csapatokban ez így a normális, de eddig nem voltam még ilyen helyen.
-
ATKILA
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
nem mindenkinek van aki ezt is sokalja -
ATKILA
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
igen igen, de nálunk is van 350 e./ szezon , szerintem ez vállalható család munka mellett
-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Amúgy nem vészes a PH!HU követelménye. 800.000/season. Én 3 nap után állok 600 ezernél és még nem is volt a prestige cup. 😊 Jelentkeztem oda is, csak fullon voltak. Kár, pedig nem jártak volna velem rosszul.
-
Rollvt
csendes tag
Szia! Bocsi, hogy nem fogadtam el az invitálásod (Roli HU), de előtte egy nappal léptem be egy szintén jó csapatba (~150. helyen vagyunk) és nem akartam már kilépni, örültem, hogy végre találtam egy normális és aktív csapatot. Az más kérdés, hogy mindenki amerikai rajtam kívül és a W/C-k kicsit érdekesek így, de sebaj. 😄
-
SZACSKO
tag
szuper, sikerült
megyek, megdolgozom a bizalomért. -
SZACSKO
tag
ok, jelentkeztem. kapok majd valami visszajelzést csapatfőnöktől?
-
SZACSKO
tag
Próbáltam belépni szacsko nében, de nem sikerült, úgy látom, még van egy hely

Mit tegyek? -
ATKILA
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Grat
-
SZACSKO
tag
Szia ATKILA!
Érdekelne a csapat, paraméterekbe beleférek. Miként tudok belépni?
-
ATKILA
csendes tag
Sziasztok! Aktiv játékosokat várunk, egy jó szervezett magyar csapatba,minimum rank:80,jelenleg a 134. helyen állunk. mielőtt jelentkezel tudd:350 ezer rp/ szezon a követelmény. A csapat neve Hungarian Titans
-
törölt tag
válasz
azaleericks
üzenetére
Az aventador-ra kar pazarolni egy fillert is. A huracan a jelenlegi 3 csillagosok kozul a leg gyorsabb auto, 8.7xx-et megy kimaxolva. Persze ez lehet meg fog valtozni a kovetkezo frissites soran es eppen forditva lesz majd, de a jelenlegi allas szerint mar kb 2 honapja az a helyzet amit irtam.
-
Kardos.N
tag
Aki elvégzi majd az Elite Licenset gondoljon arra is ,hogy az adott autóval.
Nem tudja majd folytatni a kapott versenyeket csak másik autóval. -
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Csak ha már a simába tett S6-ot azt elbukja, illetve a fusionok törlése is sok aranyba kerül.
-
feri1
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Azt hol látom,hogy hány csillagos?
-
feri1
aktív tag
Most van egy BMW M325i Coupé ami elég jól fel van már szerelve.
Most nyertem egy ugyanilyet,érdemes azt is felszerelni?Lesz különbség?Lehet valahogy autót eladni,mert akkor lehet jobb lenne eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PLC programozás
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig vettem vagy 25 minit

mind1 majd meglesz az így is