Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshy571
csendes tag
Sziasztok! Játékosokat keresek következő szezontól a 20M Hungary Team nevű csapatba!
Követelmények:
- Minimum 30-as rank
- Tudd mi a wild card és hogy működik
- Csináld meg a token-es futamokat
- Hallgass a Leader-re és az Adminokra
- Legyen Fb vagy messenger profilod
- Ne használj hackelt programot
Amit cserébe adunk:
- Egy jó, hatékony és baráti csapat tagja lehetsz
- Megtanulhatod hogy játsz hatékonyan
- Megkapod a nyeremény autót!
Érdeklődni nálam privátban lehet! -
Fang
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
A jobb felső sarokban 2016 október szerepel, biztos ezt akartad feltenni? minden esetre azért ezt is köszi

-
Asshya
csendes tag
Kivittem a Ghibli váltóját teljesen balra és kényelmesen nyerem a futamokat!
Sőőőt :Hasítom a levegőt!

-
Jigli
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Igen
-
Jigli
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Szia!
Köszi a tippet de az androidhoz nem nyúlok egy játék miatt mert nem ez az elsődleges viszont azt jó tudni hogy egy az anomália csak a custom rommal ellátott készülékeket sulytja. Ez esetben akkor inkább a játék verzióját cserélem vissza az előzőre.
-
Jigli
csendes tag
Sziasztok!
Nem igazán tudok angolul ezért itt informálódok és nem külföldi topicokban. A legutolsó frissítés óta a játék grafikáján valamit elcsesztek illetve az optimalizáláson mert igen csak 10 fps-t produkál a game az eddigi 30-50 helyett.
LeEco LeMax 2-vel tolom (snapi 820/adreno 530/4 GB Lpddr4) egy Aurél rommal ami stabil és gyors és eddig semmi gondom nem is volt de ez az utolsó frissítés kikészít.
Bárkinek van bármi ötlete hogy amíg nem érkezik újabb update mit kezdjek ezzel a problémával?
-
Asshya
csendes tag
Grat!
Egyik kedvenc gépem,csillag,s6 nélkülivel olyan időket futok mint jóval tuningoltabb.csillagos társaival! A ghibli trágya
lassú,8 sebességes,a váltás szörnyű(vagy én vagyok béna) Az első kocsi amivel a SupplyCup-ot nem tudom megcsinálni
25/8 win
Elöbb kaptam egy 2*-os SRT Hellcatet érdemes foglalkozni vele? S6 nincs,fusiont a 0*-os Viperbe tettem
,540 goldért visszakapnám a 20db-ot! Kössz a segítségeket! 
-
törölt tag
Igen, az. Egyenlore merthogy nincsenek hozza fusion-ok igy nem tudni mire kepes. De tekintve hogy csak prestige car amik altalaban semmire nem jok miutan vege az adott szezonnak es az utana levonek, valoszinuleg porfogo lesz belole. Kivetel ezalol a Honda NSX volt ami egy kivalo t4-es kocsi.
Csillag nelkuli kocsit egyatalan nem erdemes fejleszteni, hacsaknem az az egyetlen eselyed hogy a sztori moddal vegezz.
-
Asshya
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Az erő/súly arányból gondolom,a T4-esek közül talán a Ghiblié a legrosszabb!
-
Asshya
csendes tag
Sziasztok! Jól gondolom,hogy a Ghibli(hiába 4*-os) egy hulladék?! Aston Martin Vanquish (csillag nélküli) 2 stage 6-al érdemesebb fejleszteni? Thx!
-
Joshy571
csendes tag
Sziasztok! A 20M Hungary Team-ben van pár szabad hely! A szezon verda mindig megvan! Minimum rp 800 ezer! Segítő kész, össze szokott csapat! Facebook vagy messenger elérhetőség kötelező! Érdeklődni nálam lehet!
-
SZACSKO
tag
válasz
capirossi x
üzenetére
Írtam privátot.
-
hothead2
tag
válasz
capirossi x
üzenetére
Capirossi, a tempest 2 "betétfutamain" én annó versenyeztem: Ruby Rose Gof GTI-je, A45-öse, Huayra-ja ellen meg Victor C-X75-öse ellen. A többi akkor még nem volt a játékban akkor.
-
Asshya
csendes tag
Megvan Angel's civic-je 10-12 fiesta strippelése kellett hozzá!
T4-nek sima dodge Viper GTS-el érdemes nekimenni? -
capirossi x
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Most néztem videókat és más embereknek ezek az autók megvannak.
-
razorka777
veterán
válasz
capirossi x
üzenetére
Szerintem ezek a következő Tempest boss autók lehetnek.
Az első listára gondolok. -
Asshya
csendes tag
T1-nek mivel érdemes nekimenni? thx
-
Asshya
csendes tag
Fuck elqrtam Amelia kocsiját,rányomtam a racere,mielött tuningoltam volna még a kocsimon!! Pedig 2 stage6-ot is kaptam,meglett volna

-
Asshya
csendes tag
Van 3k "felesleges" aranyam mire éri meg elkölteni,gondoltam egy McLaren 570 vagy 650-re(ez picit drágább,de erősebb) mert sok partom van hozzá!?
-
Asshya
csendes tag
Az ugye nem hülyeség,ha veszem az autókat és szétstrpppelem????
-
wierra
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Úé. a St6 alkatrész nem strippelődik, nem lényegül át fusion part-tá.
-
SZACSKO
tag
Szia!
Ne a legerősebb időre tuningold a vasat, mert akkor a legjobbak közé is fog betenni, vegyél vissza belőle 1-2 mp-et, de csak óvatosan, mert ahogy tuningon visszaveszed, a kapott RP is csökken. próbálgatni kell és előbb -utóbb lesz olyan beállítás, amivel nagy arányban győzni lehet és az RP sem rossz. (minuszra nem tedd le, mert 200-nál több pr-t akkor nem fogsz kapni) -
SZACSKO
tag
pedig nagyon egyszerű. Találni kell egy jó beállítást, amivel olyan 99% eséllyel nyersz. (1% a hackerek, meg akiket majd átsorol 5 perc múlva)
Ha ez megvan, csak tétben játszol. (Én nem 1/1-ezek sosem, és ha kihívnak, mindig emelek tétet)
Ennyi. Aki a tétet nem adja, az ellen nem is megyek.
Ha meg kihívsz valakit te, és nincs tét, azt el kell bukni. Így marad az egyensúly. -
wierra
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
-
wierra
senior tag
Sztem random az összesorsolás.
Tuningnál a Dynoval lehet megtalálni az optimális beállítást, az Evo pont nem érdekes, csupán irányadó. Utána pedig meg kell tanulni a rajtolása és a megfelelő váltásokat. A leggyorsabb időt nem a zöld zónában történő váltás adja. Gyakorolj sokat, probálgass többféle váltási időzítést stb. Ha nagyon nem adja, akkor pihentess kicsit. Később próbáld újra. -
Asshya
csendes tag
Én úgy szoktam állítgatni,hogy elöször megnézem lassab váltás-nagyobb végsebességen,hogy adott fejletségi szintem mi a végsebesség és onnan megyek gyorsabb válltás-kevesebb végsebesség felé! állítok kicsit,megyek egy próbakörtés így próbálom belőni az optimális beállíítást! És igen,van úgy,hogy gyengébbnek tűnő értékkel jobbat megyek,illetve nem mindig futom a legjobb időt perfekt startal,hanem van,hogy később-elöbb engedem fel a gázt!
Nincs kedved átjönni a klánunkba,írtad,hogy egyedül vagy aktív,nálunk kb.8-10 aktív ember van! -
Dikri
aktív tag
Segítsetek. Live racen mitől függ milyen ellenfeleket kapok? Most pl Honda NSX-em tud 14.200 körül, de szinte csak olyan ellenfelek jönnek akik 14.000 vagy alatti időket mennek.
Tuningolásnál van valami trükk, hogy esetleg nem a legtöbb Evo pontot adó beállítás a legjobb?
Mert pl most 1/2 mérföldes távon 315 a végsebességem, és a váltóáttétel miatt a végén max. fordulaton pörög a motor, de már nem tud tovább gyorsulni. Ha változtatok az áttételen ugyan nő a végsebességem, viszont gyengébb a gyorsulás és az össz. idő is rosszabb, és csökken az Evo pont is.Szóval mi a titok nyitja?
-
wierra
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Ha kijön belőle egy olyan Stage6, ami még hiányzik, már megérte. Szerintem. Legalább egy picivel több az esély live versenyeken. Elég éles a mezőny. Egyébként is...mire tartogassam a dodót?
Az, hogy cheater csinálta a videót, a végeredmény tekintetében egyébként se releváns.
Egyébként nekem úgy rémlik, hogy beépített Stage6 alkatrésszel nem engedi a strippinget. -
wierra
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
-
Asshya
csendes tag
Már megvan a 2*-os M4,sőt estére fullon lesz a tuning is (stage 5-ig) a motorhoz van stage 6-is! Viszont,ha aktív klánba van üresedés,csatlakoznék szívesen!
350k rp-nél járok és ez csak emelkedhet

-
wierra
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Stage 6 alkatrészek akkor jönnek igazán, ha Stage5-re upgradeli a vasat és utána stripeli.

-
Asshya
csendes tag
Értem! 1-2 hete kezdtem Nem hajt a tatár hál'isten
Akkor a 2csillagos M4 coupéval meg tudom szerezni Amélia verdáját is ? Viszont nem találok normális klánt,ahol vagyok sok az inaktív sajna jó ha 4-5 milláig eljutunk
De kösszi a segítséget
,olvasgatom a régebbi hsz-okat,hátha találok pár tippet-trükköt! 
-
wierra
senior tag
A lila csillagos vasakat és az elite verdákat nem választhatod az elite challenge-ekhez se most se később.
Az bosscarhoz szükséges idők itt vannak.
Előszőr tuningolj, aztán vágj bele az elite challenge-ekbe.
Egyébként se hajt a tatár, van időd. Ha még nem csatlakoztál egy viszonylag aktív crew-höz, akkor itt az ideje. Meggyorsítja a fejlődésed. -
Asshya
csendes tag
Megvan a tempest,de amelianál nem választhatom,bármelyik t3-as verdát,hanem 4 közül választhatok,de egyik sem tuningolt, M4 Bmw-re rányomtam és most úgy fest,hogy ha másik kocsit akarok választani -150 arany
Meglehet azzal csinálni,vagy nézzek másik kocsit,ill. van valamennyi aranyam vegyek esetleg aranyért? Kössz 
-
Asshya
csendes tag
Hali! Én is nemrég kezdtem,a csillagosok erősebbek,a lila csillagosak a fő-fő muftiké,Itt egy lista a Tier1-5 legjobb verdákról! https://imgur.com/a/YInWl Illetve érdemes a hsz-okat visszaolvasni,hasznos egynémelyik!
Klánba vagy? -
Dikri
aktív tag
Viszonylag új vagyok a játékban.
Azt szeretném kérdezni, hogy a csillagok adnak-e bármi pluszt az autónak?
Azt tudom, hogy ad +%-ot az RP szerzéshez. De van valami különbség teljesítményben ha megveszek egy autót, vagy nyerek a kulcsokkal csillagosan?
Illetve mi a sárga és kék csillagos autók között a különbség? -
Asshya
csendes tag
Relatív komolyan gondolom,a tempest megnyitottam kb. 10-11 óra alatt(nettó 1 óra alatt) összejött a 1,5 milla! Nincs esetleg valami táblázat,leírás,hogy melyik kocsikkal tudom megfutni T1-T4-ig az időket (a T5-öt sikerűlt)?
Vagy amikről küldtem a képet,a csillagosokat elkezdhetem felhúzni,azokkal megtudom futni az időket szerintetek? Illetve még érdekelne aktív klán,a mostani gyengusz
Elküldöm a profilom Kösz a segítségeket!

-
MK VII
veterán
válasz
SZACSKO
üzenetére
"egy idő után már úgysem fogsz tudni mit kezdeni a halom fp-vel meg a sok zsével."
Egy éven keresztül küzdöttem azzal, hogy sosincs semmire keret. Nem tudok felhúzni kocsikat, vagy, ha igen akkor már másra nem jut. Egy kínszenvedés pénz összekaparni ebben a játékban anélkül, hogy ne az egész napját töltse ki az embernek...Szóval, ha tudsz valami trükköt kíváncsi lennék rá, mert többször írtad, hogy annyi ebben a játékban a zsé mint égen a csillag, csak én nem találkozok ezzel a jelenséggel.
Már 1-1,5 hónapja tönkrement a telefonom szóval nem tudok játszani, de, ha megint jó lesz akkor visszatérek és szeretnék úszni a zsében, lubickolni a jóságban... -
SZACSKO
tag
Szerintem ami nem csillagos arra egy ruppót ne költs, ha komolyan gondolod a játékot azokat úgyis mind eladod a szarba. Ami csillagos, azt meg mind felhúzhatod, egy idő után már úgysem fogsz tudni mit kezdeni a halom fp-vel meg a sok zsével.
Ha nem gondolod komolyan, akkor meg tök mindegy, melyikre költesz. -
Asshya
csendes tag
Kösz a segítséget
,elkezdem a porschét húzni,meg összeszedni 1,5millát,hogy megnyissam a "tempest"
Kezdem megbánni az aventadorba fektetett zsetont

-
_ocsisajt
őstag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Én már abbahagytam a gamet, de T3-ban elvileg a Caymannak van a legjobb ideje

-
Asshya
csendes tag
Van hely esetleg valakinél,aktív klánban? Thx

-
Asshya
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Megvan a T5 is 488 cal legyalultam mindet!

-
Asshya
csendes tag
5 napja kezdtem,kb. holnapra kilőve a T5 😮 Hogyan tovább,ennyi lenne a játék 😮😮?? Kaptam pár kocsit amik talán értelmesebbek( 488spider 3*,C63 amg 4*, Lamborghini aventadar P 700 3*,stb.) ezüst kulcsra meg ládára adta ezeket,egy forintot nem költöttem! WTF
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Szia!
Most elvileg nincs. Jövő héten lesz elvileg!

Sajnos nekem most a frissítés óta, (1.13) nem megy a játék!
-
Joshy571
csendes tag
Sziasztok! A 20M Hungary Team-ben van egy szabad hely! A szezon verda mindig megvan! Minimum rp 800 ezer! Segítő kész, össze szokott csapat! Facebook vagy messenger elérhetőség kötelező!
-
Asshya
csendes tag
Sziasztok! Működő aktív klánt keresek! Aktív(min.2-3óra/nap),gyorsan fejlődő,csapatjátékos vagyok! Előre is kösz! Viktor asshya@gmail.com
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Ha lesz szabad hely szólj.
-
ATKILA
csendes tag
Hungarian Titans am. a csapatunk ,ez lemaradt
-
ATKILA
csendes tag
Sziasztok!
Keresünk ios-sal rendelkező elszánt játékost aki min1 millát tud termelni! Amit mi adunk egy nagyon jó összeszokott társaság szinte már baráti,garantált szezon verda top 50ben végezni. Aki komolyan gondolja privit légyszi -
moczo
csendes tag
Hali!
Új csapatott keresek, mert a mostaniba elég sok a hobbi jétékos. De így is 11millát hoztunk. Ebből 800k volt salyát. -
NadjAtila
csendes tag
válasz
access_denied
üzenetére
hello Nagy Attila vagyok
es a mai napon elkerestem a Lambo T Hungary csapatot a Csr2 jatekban
szivessen csatlakoznek mar egy halado jo kis csapathoz, eddig mindenhol csaak *vergodtunk* sehova nem jutotunk, veletek azert volna lehetoseg ugy latom
remelem mihamarabb bevesztek a csoportba es kapok valami viszajelzest, valamilyen formabanUdv Nagy Attila
-
Supakilla
csendes tag
Sziasztok,
Tudna nekem valaki ajánlani egy jó crew-t. Jelenleg egy olyan csapatban vagyok, ahol szinte semmi nem történik, a magyar csapatok pedig mind tele vannak (akiket találtam).
Napi 5-8 tankot elhasználok, 500k körüli rp-t hozok 2 hetente, túl vagyok a Tempe5t 1-en, és néha pénzt is költök.
Előre is köszi a segítséget!

-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Teljesen mindegy... Kb 1 éve történtek ezek a dolgok... Már messze nem ott járok, hogy azokat a kocsikat elnyerjem. Race anyway meg egyáltalán nem volt.. Az helyett volt valami 1290ft-os gomb, hogy vásároljak...
-
MK VII
veterán
válasz
hothead2
üzenetére
Igen így csináltam.. Fit-re mentem, de mindig visszadobott oda, hogy vásároljak ezért misselnem kellett..
Egy ördögi kör volt.. De tényleg. Bármit nyomtam mindig a vásárlásra akart vinni ezért teljesen misselnem kellett az egészet...
Akármennyire is hihetetlen nekem ilyen volt, és már akkor is leírtam ide és már akkor sem értettétek, hogy miért... -
hothead2
tag
Pl: https://www.youtube.com/watch?v=y40omxo3SnE 4:18-tól nézd így kell
-
hothead2
tag
valamit rosszul nyomkodtál, miután nem veszed meg a nitrót még mindig lehet nyomni a race anyway gombot, és akkor szomorú arcot vág Jess és figyelmeztet megint, hogy biztos vagy benne, akkor ha tovább lépsz akkor jön a verseny a főnök verdáért. Az idők meg fent vannak a fórumban is amivel verhetőek.
-
hothead2
tag
Miután legyőzted egyszer, utána kér egy visszavágót, egy olyan ajánlattal, ha nyersz tied az autója, ha veszítesz, visszaadod neki azt az arany mennyiséget amit nyertél az előző futamért. Ekkor Jess mondja, hogy vigyázz mert trükközik, és ahhoz hogy legyőzhesd vegyél szuper nitrót tőle igazi pénzért.
De visszautasíthatod Jess ajánlatát, a race anyway vagy valami hasonló feliratu gombbal, csak ugye elkéne olvasni és lefordítani mit ír ki a játék, nem csak játszani ész nélkül. Ha más nem google fordító. -
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Nekem egyik Boss kocsi sincs meg pedig elnyertem tőlük. Nem hozta fel egyiknél sem, hogy megnyertem pedig legyőztem.. Fizetnem kellett volna rendes pénzt azért, hogy megkapjam. Pár hónappal korábban felvetettem én is ezt a dolgot.. HVagy misselni lehetett, hogy elnyerem a kocsiját vagy fizessek kp-t, hogy megkapjam. Nekem ezért nincs meg egyik boss kocsi sem.. Szóval nem egyedi eset...
-
Barell
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Hogyan tudom elnyerni tőle? Csak legyőzni tudom, nem hozza fel opciónak.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sőőőt :Hasítom a levegőt!

Egyik kedvenc gépem,csillag,s6 nélkülivel olyan időket futok mint jóval tuningoltabb.csillagos társaival! A ghibli trágya
25/8 win
,540 goldért visszakapnám a 20db-ot! Kössz a segítségeket! 

Ez pedig a klán,ha esetleg tele van,szólok,szerintem megoldható a felvétel