- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
bdav
őstag
a windows azt hiszem csak külső driverrel tud Sata vinyora feltelepülni (ennek nézz utána, keress topikokat, van ami ezzel foglalkozik, én pontosan nem tudom hgy mit kell tenned). erre mindenképp figyelj. ha felment az xp akkor chipset driverek, sp2, grafikus kártya driverei (meg ami még van, nem tudom mi kell, ezek tuti) menjenek fel, utána egy víruskereső, tűzfal (ezek valszeg szintén kérnek újraindítást, szóval feltétlenül) ha netre lesz kötve a gép. még nem tudom hogy mi az ami igényli telepítés után a gép újraindítását és kell, pl. újabb directx verziok ilyenek (ha kell), meg még biztos van csomó más amit nem tudok / nem írok le
. ezzel úgy egy-másfél óra alatt meglehetsz, utána szerintem állj neki a másolásnak, az még elég meredeknek hangzik, ha sok adat van a vinyókon. az az igazság hogy betonstabilitást ne várj enynitől, bár ha nem nyúzod nagyon akkor egész sok ideig bírhatja; én így szoktam de még soha nem próbáltam hogy mennyi ideig mehet folyamatosan (10-12 óra max, de akkor se előtte ülök mindig).
Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest