Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevam
senior tag
válasz
Oppenheimer #5406 üzenetére
Nézz utána a specifikációban, hogy mekkora a műszer mérete, akkor biztosra mehetsz.
-
Szevam
senior tag
válasz
Oppenheimer #5404 üzenetére
Köszönöm!
1-2 év múlva talán
-
Szevam
senior tag
válasz
Oppenheimer #5401 üzenetére
Nem bűzlik
. A fórumozás kis időt vesz el, egy ilyen témába beleásni magam sokkal több idő. Ezt a cikket hetekig írtam (előtte hónapokig olvastam), úgy, hogy szerintem nem ástam bele magam eléggé jól.
A kérdésem lehet hülyeség volt, de csak pár szóban szerettem volna hallani a témáról (egyelőre).#5402Astroboy Hehe, Gábris ...
. A könyv biztosan jó.
Szégyen, de egy ilyen könyv lapul a polcomon. Bizonyos dolgok közbejöttek, a könyv azóta is a frissenvásárolt állapotában van a polcon... "bontatlanul". A tárgy elvégezve enélkül..
-
Szevam
senior tag
válasz
Oppenheimer #5399 üzenetére
Szerintem nem, ha jó a fórum. És szerintem ez a fórum jó
-
Szevam
senior tag
válasz
5150head #5395 üzenetére
+#5397Astroboy
Köszi a válaszotokat, és az iránytmutatást.Azért kérdeztem be, mert nem sokat foglalkoztam a témával. Most nem sok időm volt erre, hogy utána járjak a kérdésemnek. Bíztam abban, hogy a topiklakók értelmes útra terelnek.
@Oppi: Értem, hogy a Te szemedben nagyon gáz volt a kérdés meg Uff.. meg izé meg mekkora barom van itt már megint (meg gondolom más szemében is), hát sajnálom
-
Szevam
senior tag
válasz
Astroboy #5393 üzenetére
Ténylegesen van-e Földmagforgás irányváltozás? Ha igen, az befolyásolhatja-e a jelenlegi földmozgások irányát?
Ismerős mesélte, hogy furcsa neki, hogy a romániai fölrdengés keletnek "indult el" nem pedig a "szokásos" észak nyugat felé.Mondjuk ez inkább gefofizikai, mint csillagászati kérdés, de ez is bolygót érintő kérdés
.
-
Szevam
senior tag
Sziasztok! A Föld magjával kapcsolatban mi az álláspoont? Vajon mennyire bfeolyásolja azt hogy most Románia nyugati illetve Magyarország keleti oldalán is érezhető volt a földrengés?
(Gyulán mozgott a lámpa). -
Szevam
senior tag
02.07-én keresgéltem az üstököst, de furcsa dologra lettem figyelmes olyan 19:30 körül. Szépen sorban masíroztak fények az égbolton (Az esthajnal csillagtól délfelé mentek). Gondoltam, hogy valami műhold összeállás, aztán utána néztem, és ezek valószínűleg a Starlinkek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest