Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoja
tag
Egy kicsit érdemes többet költeni és akkor már egy 127/1500-as MC-t vennék. De ha az esetleg már nem fér bele, akkor a 102/1300 MC is jó. A 90-es véleményem szerint túl kicsi. Holdhoz még oké, de a naprendszer többi objektumán már nem tudnál annyit nagyítani, hogy kellően nagy legyen a látott objektum és elegendő fény is maradjon. Használt piacon szerintem még van is rá esély ezen az árszinten beszerezni a nagyobbikat.
-
Djuree
félisten
engem is kezdő távcső érdekelne, 100k lenne rá.
minden érdekel, szal jó lenne minél univerzálisabb.
sajnos sok időm nincs rá, 2 pici gyerek van, így jó lenne minél egyszerűbb, karbantartásmentesebb.
jusztirozásról hallottam már, olyat nem szeretnék amivel ilyet kell csinálni.
EQ mechanika sem játszik, csak AZ, nincs időm sajnos állítgatni és úgy tudom az EQ-val azért kell bíbelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest