Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
bandiras2 #214 üzenetére
Jó érzés nézni az eget, olyan akár egy szép emlékalbum. Hisz a fénynek is időbe kerül, mire átszalad a mérhetetlen távolságokon. A fény a múlt hírnöke az esti égen.
Annyira szentimentális vagyok.
Konkrét hír: Holnap a Hold elfedi a Szaturnuszt. 21:30-kor kezdődik a fedés. A Szaturnusz a Hold sötét oldalán kerül fedésbe, és a világos oldalon bukkan ki 22:35-kor. -
Dilikutya
félisten
válasz
bandiras2 #137 üzenetére
Tiltakozom, spekuláció!
Ez a mi lenne ha stb. dolog nem túl tudományos. A gravitációs hajtóműről én semmi konkrétat nem tudok, így inkább csöndben maradok
. Egyébként azt sejtem én is, hogy az új technológiáknak elég sok akadályozója van (pl olajipar, és ugyebár ott hatalmas tőke van, és az új, alternatív energiaforrásokat se nagyon szeretik egyesek). De ez nagyon offtéma itt, szerintem.
A másik felvetésed már inkább. A Holdon biztos nagyon megy a napvadász-szemüveg biznic. Tekintettel arra, hogy a Földön milyen gyakran van holdfogyatkozás...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest