Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
VIPowER
őstag
És Lenry elvtárs elfelejtette közölni, hogy a jó gyerekek ilyenkor már alszanak.
-
Lenry
félisten
jah, a VIA chipset válogatós. ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni.
legközelebb viszont mielőtt írsz a fórumra:
-központozz és fogalmazz normálisan, ügyelj a helyesírásra, mert alig lehet érteni, hogy mit akarsz
-használd a keresőt, és írj olyan topikba, ahová befér a kérdésed. ez pl jó helyen lett volna az Azonnali VGA-s, vagy alaplapos topikbantovábbi kérdéseid ezek figyelembe vételével tedd fel, ezt a topikot pedig zárni fogja egy moderátor.
-
Guest0901
csendes tag
Hali, az lenne a gondom, hogy még az abit felirat ahol lehetne biosba lépni már ott csíkos illetve összevissza színes, a kép a videókártya tökéletesen működik más gépbe, Abit KV8 Pro alaplapról lenne szó és egy X1300-as atit próbálok benne működtetni, nem sok sikerrel, felupdateltem a BIOS-t a legújabbra, csináltam CMOS resetet clreart, már mindent, esetleg mi lehet a probléma? Azt is olvastam nem valami kompatibilis az Ati kártyákkal főleg ezzel és e felettivel ez az alaplap, mivel igen régi darab. Minden segítséget szívesen fogadok.
Aktív témák
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest