Aktív témák
-
VIPowER
őstag
És Lenry elvtárs elfelejtette közölni, hogy a jó gyerekek ilyenkor már alszanak.
-
Lenry
félisten
jah, a VIA chipset válogatós. ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni.
legközelebb viszont mielőtt írsz a fórumra:
-központozz és fogalmazz normálisan, ügyelj a helyesírásra, mert alig lehet érteni, hogy mit akarsz
-használd a keresőt, és írj olyan topikba, ahová befér a kérdésed. ez pl jó helyen lett volna az Azonnali VGA-s, vagy alaplapos topikbantovábbi kérdéseid ezek figyelembe vételével tedd fel, ezt a topikot pedig zárni fogja egy moderátor.
-
Guest0901
csendes tag
Hali, az lenne a gondom, hogy még az abit felirat ahol lehetne biosba lépni már ott csíkos illetve összevissza színes, a kép a videókártya tökéletesen működik más gépbe, Abit KV8 Pro alaplapról lenne szó és egy X1300-as atit próbálok benne működtetni, nem sok sikerrel, felupdateltem a BIOS-t a legújabbra, csináltam CMOS resetet clreart, már mindent, esetleg mi lehet a probléma? Azt is olvastam nem valami kompatibilis az Ati kártyákkal főleg ezzel és e felettivel ez az alaplap, mivel igen régi darab. Minden segítséget szívesen fogadok.
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest