- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Aktív témák
-
Totyi
őstag
-
Totyi
őstag
Igen.A chipset hűtőt ráraktam a tápra.Akkor 1 hely felszabadul,ide rakhatsz 1 ventit-de nekem le kellett a chipsetet is szabályozni,ezért raktam rá a házam 2 ventije mellé a potira.(a kis szutyok 6000rpm-mel pörög,veszett hangja van).A procc helyére is lehet vmi ventit rakni.
-
Totyi
őstag
Attól függ melyiket akarod szabályozni.De figyelj,mert engem azzal ijjjesztegettek annak idején;hogy nagy áramfelvételű hűtőt ne a lapra kössek.Ezért nem teszem a thermaltake spark7 hűtőt a lapra.A hátulján azt írja:12 V,0.7 A!!!Ami 8.6 watt!Inkább nem,mondom;az előző hűtőm 0.3 A-t vett fel.
-
Totyi
őstag
Kinek mi az igénye.Asszongya:9 venti van a gépbemben.1 a videókátyán.:)2 a tápban(bár az egyik hangosabb ventijét most potiztam be):)Aerocool háznak van egy potija,elsőt és az oldalsó vetit lehet szabályozni vele.Namost ideraktam a chipset hűtőt.Akkor a chipset felszabadult.Ide megy az egyik rendszerhűtő.A proccnak külön potija van(muszály,mert 6500rpm-et pörög maxon.:) :,ide meg a másik rendszerhűtő megy.És akkor a 2 rendszerhűtőt a lapról viszem;chipset,és a 2 házhoz tartozó ventit a házhoz tarozó potiról szabályozom;proci külön poti;a táp szintén.Az elég zavaros lett,de bízom benne,hogy érted.
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest