- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Most már elég ijesztő hangok jönnek a jobb első gumi felől. Folyamatos "dübögést" hallani, állítólag már annyira, hogy a padlólemezen érezni (aki az anyósülésen ült, mondta).
Háttőőőő, meg vagyok lőve. Lehet, hogy be kéne erre áldozni most pénzt, mármint 4 új téligumira, mert ha épp autópályán szakad szét a gumi, ráadásul kormányzott keréken... Lesz ott móka, kacagás.
Tegyük hozzá, hogy ez egy 17 éves Golf, össz biztonsági berendezés az öv, meg az ABS. Namost, az ABS, mint már régebben mondtam, ilyen tükörradiál, szanaszét szakadt guminál szívből kívánja a legjobbakat.
Viszont alig több mint egy hónap és fel lehet tenni a nyári gumikat. De jövőre is kell téligumi. Viszont jövőre már négyévszakosat akartam venni, hogy ne kelljen félévenként gumicseréért fizetni, meg ilyenekkel elb*ni az időt. Nemtomnemtomnemtom.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Autóhifi
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest