- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
mefistofeles #66 üzenetére
Az a baj, hogy a hardverapro nagyon kis merítési lehetőség. Inkább olyanok nézik akik aktív PH!-sok és biztos sokkal kevesebben mint az FB marketplace-t. Árak is nyomottabbak. Több eset volt, hogy FB-n drágábban ment el valami mint amennyiért itt volt, majd le is járt mert rám sem írt senki. Konkrétan volt egy 1060-as VGA amit hirdettem, FB-re feltettem 110-ért, el is felejtettem, itt már 100-nál jártam, még nem volt érdeklődő, FB-n rám írt valaki, eljött, megnézte, megvette 110-ért...
FB helyében már rég kitaláltam volna valami értékelési rendszert, ami kezdetekben volt is, aztán valahogy eltűnt, vagy nem lett folytatva. Bár gondolom azt a részét lenne nehéz megoldani, hogy ne húzzák fel egymás értékeléseit kamu botok.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Feltettem a Marketplace-re egy hangfalas hirdetést, aztán jöttek a "vevők", akik le akartak húzni.
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest