Aktív témák
-
hefe
aktív tag
Ez bevált... Nekem úgyfest be a hideg effekt jobbat tesz...
-
hefe
aktív tag
Ez most lehet megin hülye kérdés de a korábbi két csóka hozzászólása megkavart....
Most a proc feletti ventinek nem kifelé kéne fújnia azt a meleget ami kilyön a cpu coolerről?
Vagy be a frisset hogy azzal hűtsön a cooler? -
hefe
aktív tag
Kicsi vagyok... Fáradt vagyok... Éhes vagyok... Vukk vagyok...
-
hefe
aktív tag
milyen igazad van... :C
-
hefe
aktív tag
Isten ments hogya 45 fok miatt parázzak hiszen az a nyugalmi hőfok. Engem a 11 perces prime 60 fok zavar max hűtésen... És én még olyan jól elvoltam 3200+on mikor csak a sima cput néztem hogy 48fok :B Ezek után oda se merem neki adni az 1.75 voltot meg a 11*200at csak ha tél lesz...
-
hefe
aktív tag
És az everest cimbi az fedhetetlen?? Különben az asusé ezek szerint csak a sima cput írja nem a ténylegeset......(de ezzel meg át is bas.. izé emelik az embert a palánkom hogy elhihetik ez a jó)...
-
hefe
aktív tag
és akkor tudom hogy már kérdeztem de akkor mit figyeljek pontosan?
mert ha a diodét akkor egy vulcano11+al nem tudom45fok alá vinni tuning nélkül max fordulaton?
Megmég azis kérdőjel hogy az asus saját progija is a sima cpu érétket veszi figyelembe mikor kiírja.... -
hefe
aktív tag
Nameg azt se mondja nekem senki hogy egy nyamvadt opera böngésző megnyitás egy szemvillanás alatt kihoz az amúgy 48 fokos prociból 63at....
-
hefe
aktív tag
Kundalin koma! Érdekelne te milyen megállapításra jutottal végül is a hőméréssel.
Itt egy kis furcsaság...
alaplap 24 cpu 36 cpudiode 47
odaadok neki egy kis primét cincálni
na most jön a furcsaság..... a diode egy másodperc alatt 10 fokot ugrik maj dkb ugyanott marad....addig a sima cpu úgy kb 20 secenként nő egy fokot és megáll 45foknál(szobahőmtől függően)
kikapcs prime... a diode esik(szintén egy sec alatt 8-10 fokot) míg a cpu csak lassabban csökken vissza.....
odarakom neki a thermaltake vulcano 11+ mind a 4800 fordulatát
diode hol pár fokkal nő hol párral csökken(látszólag nem tudja mit reagáljon rá)
a cpu meg 3-4fokkal csökken
Különben nekem a biosban is az van hogy egyszer mutat 45öt aztán rögtön 27et és így váltakozik...... Ha a fene fenét eszik se fogok szerintem rájönni hol az igazság... Mulder segíccs....! :( -
hefe
aktív tag
Hi. Mit kell figyelembe venni? A sima cpu hőfokot vagy a cpu diode hőfokot?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged