- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Aktív témák
-
-
bandikaa
csendes tag
Van :). A 2 hét múlva felteszem a képeket is. (Csak akkor megyek haza, és otthon vannak)
A hűtő pedig ugye nem fekszik teljes felületével a tokozáson, van köztük hely, még távtartó is.
Amúgy a házhűtést én úgy oldottam meg, hogy egyszerűen levettem a vinyók elől a takaró műa. lapokat. Igaz, hogy nem valami szép, és sok por is besétál, de a vinyók szobahőmérsékletűek. Elől lent is van egy venti, ami befelé szív, a meleg pedig a tápon keresztül távozik. Bevált.
[Szerkesztve] -
bandikaa
csendes tag
Persze, hogy csal :) Honnan tudom? Megmértem.
Fogtam egy speckó hőmérőt, az érzékelőjét betoltam a proci és a hűtő közé, és láss csodát: Indulás után, a windows által kiírt érték és a digitális hőmérő között mindig ugyanannyi volt a különbség. (ha jól emlékszem, 8 vagy 10 C) A mérődióda a proci aljához ért, AMD Athlon talán 1300+ proci volt, vmelyik Gigabyte lappal. Volt vagy két éve az akció, a fotók otthon vannak, majd vmikor elhozom USBn.
Kudalin: Nem akarok beléd rúgni, de egy picit figyelj oda a helyesírásra, és még valamire: A CSUPA NAGYBETŰ KIABÁLÁS!!!!!, azaz gáz.....
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged