- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
kezd már kurvára tele lenni az összes hócipőm azzal, hogy egyik este sem tudok gond nélkül ph-ni. Kurvára rühellem, hogy 10 alkalomból 8x nem jön be az oldal.
Tudom, hogy nem a fórumozók, nem a gárda és legfőkébb nem a motor nem tehet róla hanem csak is kizárólag az integrity, de nagyon nagyon idegesítő, és ezúton is elnézést kérek, ha valakit megsértettem volna a fogalmazáskésségemmel, de már nagyon kikivánkozott belőlem. -
burgatshow
veterán
Én ezzel a hszel abbahagyom a mai ph-ást, mert brutááálisan lassú. Egy topic megnyitása több mint 50 másodperc és még a dc sem fut így tiszta 1 mbites vonallal eléggé idegesítő.
Remélem nemsokára már az új szerveren új szolgáltatónál csücsülhet a rios. -
burgatshow
veterán
A szolgáltatónál a gyík, de nálam mostmár olyan szinten használhatatlan, hogy abba is hagyom. Több percekbe tellik, mire 10-es bontásban megnyitja az adott topicot.
Jó éjt (ami még van belőle)...
Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest