Aktív témák
-
törölt tag
Jó lesz. És most esetleg kivételt lehet tenni az avatarkódex azon kitétele alól is, hogy logo nem lehet avatar.
Látom azért csak Gépház lett.
Fórum főoldal helyett inkább a Tartalom menübe kellene rakni. Mindenképpen olyan helyre, ahol mindig látszik. Elvégre nem csak a Fórum lassul be, hanem az egész mindenség. Ha tévedek nyugodtan szólj.
-
szacsee
nagyúr
Én írtam viccbül, de ezt látni, mivel off-ban van és utána van biggyesztve ez-e:
Láttam Royal aláírását, na mondom kapóra jön, biztos tud valamit a srác.
Így keletkeznek a pletykák, de attól még ne aludjatok álmatlanul és nyugtalanul.Ezt kell mondani:
Március-ra kész lesz!!! -oszt jónapot. Teccik nem teccik nem kap mást.Szerk: A sapit nem veted le? Többiek is levették.
-
baromira nem 4 nap lesz, hanem 1-2 hét. jó esetben. a vas amúgy 1m ft, köszönjük, h mindenki evidenciának veszi, h tegnapra megvan és kész van (pedig már van 3 szerver, és azok sem ingyen jöttek). egy ilyen cuccnak a felkonfigurálása, szoftverezése és üzembe helyezése önmagában sok-sok idő, ráadásul bár úgy tűnik, h a ph összes alkalmazottja csak a s.ggét vakargatja, de nem.
légyszi legyetek türelmesek. nekünk legalább akkora probléma a jelenlegi helyzet, mint nektek, rajta vagyunk, költünk rá, foglalkozunk vele, nem alszunk nyugodtan.
Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Philips LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest