-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutkaa
senior tag
válasz
Laraxior #17738 üzenetére
nem ezek miatt les jó az év vége
itt az én listámBrothers In Arms 3: Hell's Highway 2008. augusztus 29.
Ghostbusters: The Video Game 2008. Szeptember 02.
Tiberium 2008. szeptember 02. (ezt úgy tudom eltolták)
SPORE 2008. Szeptember 07.
Crysis Warhead 2008. szeptember 12.
Far Cry 2 2008. Október
Tom Clancy's EndWar 2008. október 14.
Dead Space 2008. Október 21.
Velvet Assassin 2008. Október
Fallout 3 2008. Október
Red Alert 3 2008. Október
Project Origin 2008. október
Starcraft II 2008. november 06.
Call of Duty: World At War 2008. november
James Bond 007: Quantum of Solace 2008. november
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction 2008. november
Wheelman 2008. november
Mirror's Edge 2008. november
The Lord of the Rings: Conquest 2008. november
NFS: Undercover 2008. november 18
GTA 4 2008. november 18
Scorpion 2008.
Singularity 2008.
Street Fighter IV 2008.
Wolfenstein 2008. -
feka007
veterán
válasz
Laraxior #17652 üzenetére
Jah igen, hogyha nem adnánk meg senkinek, akkor lennénk vagy 4en, nagyon jó lenne úgy... Arról nem tehetek, hogy a hülye barom nem képes kitörölni magát a szobából ha egyszer se játszott...
Szerinted én nem lennék sűrűbben szerver, ha nem kezdene el 5 perc után laggolni?Írjuk ki, hogy nem veszünk fel több tagot, aztán játszunk továbbra is 7en...
-
feka007
veterán
válasz
Laraxior #17559 üzenetére
Hát nem tudom... Ahhoz képest, hogy Hamachin fentvan többtucat ember a hálózatba, kb. 6-an ha játszunk rendszeresen... Csak azt nem értem, hogy ha már nem játszik vki, akkor miért nem törli ki magát a hálózatból, hogyha esetleg vki beakar lépni, akkor ne foglalja előtte a helyet...
-
feka007
veterán
válasz
Laraxior #17554 üzenetére
Tudom, tegnap néztem azt a pályát... Nagyon szar map, bár én láttam rajta, ha nem is túl sokat...
Egyébként nem tudom hogy vagytok vele, de én már kicsit unom. Nem a gamemel van a baj, hanem azzal, hogy soha nem vagyunk elegen, ekkora pályákon meg szar 4en 5en játszani... Lehet, jobb lenne áttérni CoD4-re, az nincsen Hamachihoz kötve, felmennénk egy publicra, aszt' nyomnánk egy csapatba... Azt még négyen is jó nyomni, mert kicsik a mapek.Tudom, hogy az volt a gond, de nekem pl. szintén olyan a tápom. Egyébként nemrég én is gondolkoztam GX2-be, de ezek miatt elvetettem.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #17534 üzenetére
Húúú bazz!
Ez valami gyönyörűséges! Ubisoft rlz!
Sztem jól is lesz optimalizálva, és nem kizárt hogy Ati-n jobban fog menni!
Elbizonytalanodtam...mert lehet ez a játék ha kijön, jobb lesz neki a 4850 CF, vagy a 3870 X2.Evidens ha jó lesz a multiplayeres része akkor a Crysis-t dobjuk a picsába, és ezt fogjuk nyomatni.
Tehát nem feltétlen kell olyan kártya nekem amin kurva jól megy a Crysis.(GX2)
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #17509 üzenetére
Néztem amikor még megvolt az eredeti cfg fájl!
70 akárhány FPS környékén mozgott... adnék képet, csak újra kéne húzni hozzá a játékot, ahhoz meg semmi kedvem!Más: Srácok! 3DMark-ot szarjátok már le... benne van az Nvidia keze a 06-ban meg a Vantage-ben is, egyik sem mérvadó. A felbontás, NoAA meg a másik hiba a 06-ban. Mindenki CPU limittel nyomja?
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #17305 üzenetére
Ha így gondolod...elfogadom. Gondolom mindenki elfogadja.
Tény hogy meg lett beszélve hogy nem 1 néven fognak játszani. Az is tény hogy Bence játékstílusát sokan nem szeretik. Már én se annyira. Lehet benne igazság, hogy 14 évesen nem igazán tud felnőni a "feladathoz" hogy 20-30 év közötti Nanofaszikkal játszon.Ez van, túl nagy a korkülönbség.
Gondolom akkor Hamachin letiltod... én még nem döntöttem, ill. csak akkor tiltom le, ha megkértek rá. Döntsetek ebben ti. Hogy jöhessen a szerómra vagy sem.
Sajnos nekem most szar napjaim vannak, nem megy a game...lehet pár napot pihennem kellene. Ma se volt nagy kedvem...edzés után még volt, de aztán már csak azért maradtam mert en voltam a szeró.Szóval "Bence ügyben" Lara,Pisti,Feka,Robi véleményét kérném ki. Ha a többség azt akarja, akkor nem jön az én szerómra se, ahogy V1D4 se jöhet.
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #17181 üzenetére
Nem mindig megyek Gaussal, de akkor csak a te kedvedért, csak géppityuval megyek innentől... azzal is le szoktalak szedni, és most kurvára nem a nagyképüség beszél belőlem... így szokott lenni, de akkor te gyere ellenem Gaussal, én meg megyek AK-val. Kész megoldva...
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #17181 üzenetére
Most komolyan az a bajod, hogy fegyver nélkül megtaláltalak (mert elfogyott) és leütöttelek?
Neked is köszönjük akkor a részvételt, aki egy játékon így kiadakad... köszönjük Emese!Egyébként én is kezdő vagyok... hánynapja vagyok itt veletek? 4-5? Te régebb óta játszól, mint Én...
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #17108 üzenetére
Hát úgy 700MHz/1800MHz-en kellemes ellenfele a HD4850-nek, de azt is lehet húzni...
Igazából én azt mondom, hogy egyik játékban a 8800Ultra a jobb, valamiben meg a HD4850...
Jó vétel volt még ennyiért is.
Én egy 800/2000-es 9800GTX-el vetném még össze, hogy vajon mennyivel erősebb 384bit-el meg a 768MB-al az Ultra! Erre tényleg kiváncsi lennék, mert nem tudom, csak elképzelésem van... 8800GTS-t viszont szarrá veri, annak elöbb van vége...
Ami komoly ellenfele lehet az az 55nm 9800GTX+. Azok mennek 850/2200-at is...Mod: HD3870 X2 is jó ellenfél lehet, csak ahol nem megy a CF ott bizony meghal.
-
keIdor
titán
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #17039 üzenetére
Eleve ott kezdődik...ezen a pályán elég jó vagyok DM-ben, jobb mint a többiben. A másik fele hogy nem végig voltam Gauss-szal csak a vége felé. 1-2 tárat lőttem ki rátok.
Előtte AK-val, meg gépfegyverrel mentem. De ha jól emlékszem ezekkel a fegyverekkel is ment a játék. Azt hittem tudjátok hol a Gauss. Nem tudtátok, mert már előbb felmentetek volna érte. Mi viszont tudtuk, nekünk is nsrking mutatta meg.
Az ajtó kérdést meg végképp nem értem.Be kellene kopogni, csöngetni hogy "szia, bejöhetek hogy lelőjjelek?"
Ezt te sem gondolod komolyan.
A Vtol pályán meg...inkább hagyjuk. Szóltam 1 szót is hogy Fekával Vtollal köröztetek, és esélyünk se volt bármit csinálni?? Gondolom nektek nagy buli volt hogy kiszedtetek és utána 4 percet kellett megint autókázni mire visszajutottam, majd megint kiszedtetek....és ez így ment majdnem a végéig. Ez biztos korrekt volt...Szóval nem kellene megsértődni hülyeségeken. Más se teszi rajtad kívül. Én se teszem, még csak meg se említettem volna, max, poén szinten. Mert ez csak játék.
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #16985 üzenetére
Nem rád gondoltam, bár a mondatod összekeverhető... ha nem írtad volna régebben azt az osztrákos hsz-t simán belevontalak volna.
Ez így a PH-nak szólt, ugyanis sok ilyen van.Van olyan ember, aki 1x éves és egésznap ittvan. Mindig jó cuccai vannak és mégis folyton itt van és mondja is, hogy ő nem dolgozik. Na az ilyennek vajon honnan van pénze?
Meg akik naponta termelnek 500hsz-t most is a HD4800 topicban azok se valami elfoglaltak szvsz... -
feka007
veterán
válasz
Laraxior #16995 üzenetére
Na elmegyek egyet bicózni, hogy minél tovább görnyedhessek még a gép előtt, aztán este Gauss party
Viszem majd a gépemet a pokolba, ott biztos nem fog fagyni a windózMod: vki linkelje már be ezt az aranyköpésekhez, ez nagy volt
Mod2: A Gauss fegyver feltalálója [link]
-
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #16975 üzenetére
Ne nyávogjá' !
Te nem szoktál hiányozni sose a játékból?
Ha nem, az meg már Neked szar, másnak van élete a játékon kívül is. De te is jársz dolgozni, meg barátnőzni, meg Pistihez gépet tönkretenni, nem?!
Szóval ajánlatom a következő: keress egy komoly asszonyt, szüljön neked 2-3 gyereket, keress mégegy munkahelyet, mert a srácok éhesek lesznek, aztán majd beállsz te is a "tápos bagázs"-ba...
Mindannyian szeretünk játszani, csak kevesebb alkalmunk nyílik rá.Ja, Lackó barátunknak megy Diginet van otthon, 3. napja nincs egy árva bit szolgáltatása se...
Béke!
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
válasz
Laraxior #16955 üzenetére
Hova ne töltsünk fel képeket Lehet, hogy most sokaknak bejött a kép, de sok másnak hozzám hasonlóan a nap végére se jönne be, mert szar az oldal
Régen én is mindig ezt használtam, de aztán rájöttem, hogy egy szar, cikkeimnél is állandóan eltűntek a képek.
Netemmel semmi baj nincs, torrent se megy, szóval ha jó az oldal, akkor pillanat alatt be kellene jönnie a képnek
Mod: most nekem is bejött a kép másodjára, de akkoris szar oldal. Mondjuk imageshack se gyors, de az legtöbbnél legalább bejön. Egyébként a legjobb ez szvsz: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest