- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
[OFF]Ezzel kapcsolatban csak egy hozzászólásom lenne.
"Ha 9 embernek az év játéka, akkor a tizediknek is kötelező beállnia a sorba?"
IGEN!
Mert nem Te, és nem én fogjuk eldönteni melyik lesz végül az év játéka. És ha az a bzonyos 9 ember úgy dönt, akkor mi pedig beállíunk a sorba. Az, hogy neked adott esetben nem az a véleményed, egy más kérdés...de akkor is az lett az év játéka (direkt nem írtam játékot).
Mindenki úgy csinál minhta az év játékát mindenki saját maga döntené el. Ez kb. olyan vita, mint azt mondani, hogy "nekem nem az XY film lett az Oscar-díjas, hanem a ZX!" Ez nem nekem, vagy neked kérdése!Ja, nekem egyébként mind2 rohadtul tetszett![/OFF]
-
Sirandrish
legenda
és a Crysis nem olyan?
ne nevetess...ahol elakadtál..ahol jobbra kelett menni...kb 20szor haltam meg és érdekes módon mind a 20szor ugyanott ált a nagy gép ugyanugy 5-6 ember volt ugyanolyan fegyverekkel..aztán mikor továbbmész ugyanugy ott jönnek az ellenek..ugyanugy dobják a gránátot ugyanugy jön a helikopter és ugyanugy 6 muksó száll ki belőle akár 20.000szer egymás után...
vagy a 2. pályán ahl lemész a vizhez..ott is megaltam párszor és ott is minden ugyanugy történt 10szer egymás után...mindig ugyanaz a fa magü bujnak és ugyanugy...
legalább ilyeneket ne mondjatok már könyörgöm -
debut12
aktív tag
Játékélményből számomra utánozhatatlan, és megismételhetetlen az a DOOM!
Szerintem ennyi erővel akkor kiáltsuk ki az évszázad játékának, mert ugyanaz vonatkozik rá, mint a CODra. Nem túl szép grafika, viszont mega negy élmény... nem???
Amúgy meg a k*rva nagy játékélmény ellenére sem játszom már vele, pont a grafika miatt.
Szóval a grafika igen is nagyban befojásolja a játékélményt! -
Sirandrish
legenda
most mit mondjak? ha bármit mondok PRO a COD-ra az egyből "fujj, hol már, nemis vááá"...akkor mi értelme?
az év játékát biztos nem ugy válasszák hogy leül 9 ember aztán nyomnak minden gammel 10 percet majd aztmondják..elő a kalapot szavazunk...mindent alaposan megnéznek de ez se számit csak az hogy a Crysis csodaszép...nem számit hogy ki mit mond csak hogy a Crysis csodaszép...nemszámit hogy én mindkét gamet végigtoltam és ugy alkotok véleményet mert ugye a Crysis csodaszép.....akkor miről vitázzak?inkább abbahagyom mert "nemtudok mit mondani" aztán kész. -
Sirandrish
legenda
hát szerinted...ezzel hgy otthagyta a 2. VH-t nagyon jót lépett...
és nemtudom miről beszélsz amikr a Crysis is ugyanerről a mész és lősz-ről szól...nagybb a bajárható terep és? az ellenefelek ugyanott jönnek ha 20szor mész neki ugyanannak a résznek ugyanugy viselkednek nemtudm mitől olyan nagy show ez.
a grafika tényleg ottvan csak azzal is az a baj hogy szinte senki sem tudja megcsodálni olyan gépigénye van.
a fizika is jó csak már néha unalmas hogy azért kezd el akadni a game mert kidől egy fa ami megjegyzem mindig ugyanugy törik el akárhogy lövöd meg stb.
és a 7. pálya? vizalatt vagy de használhatsz fegyvert...a tengerbe ahol csak 30centis a viz meg már csak uszni lehet...a nagy jármüvek fele amiket ugy besztároltak irányithatatlan...hiba van benne bőven ebben is...de szerintem nem erről kéne vitázni.
a Crysis gyönyörü a COD4 meg az év játéka..akárki akármit mond ez a 2 dolog tény! -
Drizzt
nagyúr
"csőbe zárva játszod végig az egészet."
Ez így van, de attól függetlenül ez a játék végi élvezetes, olyan, mint egy marha jó film, ahol a csatákat te vívod meg. A hangulata felülmúlhatatlan, az alap játékemente tényleg megunható lenne, de minden második pályán jön valami olyan dolog, ami újra az egekbe repíti az egész játékot.
Crysist meg annyira untam, hogy már a demot is útközben abbahagytam, illetve megmondhatná valaki, hogy miért bír még mediumon is belassulni, ahol semmi kiemelkedő nincs a kinézetében. Régebben én is nemlinearitáspárti voltam a legtöbb esetben, de rájöttem, hogy általában irtó szarul élnek a játékfejlesztők a lehetőséggel, s a játékok legnagyobb része nonlin. játékmenettel teljes unalomba fullad, hiába játszhatod többször többféleképpen végig, ha már elsőre is unod, hogy: "jé, ott egy szép hegy... Már megint. De minek, s mennyi lesz még?" -
MaTTeS
senior tag
nemtom én 1280*1024 be játszok (tft miatt) és medium-low on tolom ( shadow ok low on meg még 1 valami jelentéktelen dolog) elég durván beszaggat néha, gondolok itt 17-20fps-re ahol pl tankkal lőttek meg, vagy 20 an lőttek közbe égett a kocsi és én a tankot rakétavetövel lőttem.
Egyébként erdőbe 10 ellenség ellen olyan 25-30fps de ha egyedül vagyok akkor (erdőbe) 28-60fps
Este rakok fel 3 képet amint 2 őrt ugy sikerül lelőnöm hogy egymásra estek és ugy tünik mintha nagyba nyomnák az ipartvárjuk az uj ati drivert, gondolom jövőhéten jön crysis és pro street megjelenése után... elég gáz eza 1-1,5 havi driver megjelenés ilyen időszakba bár lehet hogy a jó nvidiásoknak csak pár%ot gyorsitanak nekünk meg ilyen jó 30-40% ot a driverrel (onnan gondolom hogy low grafin a szépsége és a gépigény aránya irreálisan nagy...)
-
Sirandrish
legenda
menj nyugdtan arra..lesznek vagy 5en egy nagy verdával..azokat lenyomod aztán mész tovább az uton...majd lesznek megint pára őket is lekapod atán követi fg egy heli amit ha tudsz lőj le mert ha nem akkor lerak pár embert és az nem jó
aztán ott már lehet balra menni ami már egyből a jó irányba visz
ALL:majd a 7.pályáról véleményt kérek mert szerintem az valami kegyetlen undi
-
Soak
veterán
-
Sirandrish
legenda
nekem mindegy milyen a Graf hogyha olyan az élmény hogy az állam leesik,
Kedvenc FPS: CoD2
Kedvenc game PC: Diablo II
Minden téren Kedvenc: Zelda Ocarina (N64) 1998as
hát ez egyik sem a Grafikáról híres nálam mégis favoritok.
Jah és a 2. Meghivó is elment
még akad ha érdekel valakit az ismik közül -
Sirandrish
legenda
-
Ragnar_
addikt
Jah ,de elég hihető volt. Megkeresem mindjárt azt a moviet.
Meg is van. parallaxmapping -
Zsolty
tag
szia.
Kipróbáltam én is úgy a veryhigh beállitást ahogy gabomannak is irtad, szerintebb egész szép lett tőle.
nekem úgy kb 17-24 fps-re csökkent 4xaa-val 1680x1050-ben.de hdr-t enélkül külön nem lehet bekapcsolni, ?
A teljes verzióban hogyan kell szintúgy xp alatt elérhetővé tenni a veryHigh modot??
thx
-
-
-
Ragnar_
addikt
Úgy tudtam , hogy dx10-nél a sebesség lesz a leglényegesebb tényező , nem is a látvány , tehát hogy nagyobb részletességű textúrákat , több részletet stb. lehet mejleníteni u.a. erőforrással , mint dx9-ben. Most ehez képest a dx10 jóval lassabb mint a dx9. Szerintem ezért kitalálták a dx10.1-et , ha már lassú a dx10 akkor legalább legyenek benne új featureok.
-
Ragnar_
addikt
Így van , Eddig a csak a Crysisban láttam eddig olyan dx10 effekteket ami tényleg jelentős látványbeli eltérést eredményez , a parallax mapping a köveknél. Szóval szerintem még a dx10 sincs kihasználva , vagy az is lehet , hogy azért jön a dx10.1 , mert a dx10-nek semmi értelme.
-
Gaboman
nagyúr
Reméljük hogy az nem lesz mérvadó,én csak attól félek hogy a driverek nem az én szériás kártyámat fogják igazán segíteni.
Bár az is igaz hogy nem sok a külömbség a két kártya között.
Mindegy az új drivernek már lassan jönnie kellene,annál minden kiderül majd,főleg Crysis alatt mert arra lett kihegyezve. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest