- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Én ma kezdtem el használni a bittrex.com-ot. Tapasztalataim: szépen megjött a pénz
(nyilván várni kellett, hogy confirmed legyen a tx, aztán megjelenjen pendingként, végül pedig available balance-ként, de a lényeg, hogy megvan. Mellesleg egyszer sem állt le közben az oldaluk
)Kezdem érezni, milyen ez. Rövid ideig kb 1 dollár pluszban voltam, miután vettem eth-t és neo-t. Hogy miért ezeket, az nem érdekes. Most viszont majd' 1 dollár mínuszban vagyok. Panic sell?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez játszó pénz, meg minden... Én úgy gondolom, arra megyek rá, hogy a top 10 coin [kép] értéke nem fog tartósan lecsökkenni, tehát elég, ha csak a %-át növelem egyiknek másiknak, ha sikerül szörfözni az árfolyamukon.
Igen, tudom, arra építek, hogy előbb-utóbb így mindenképpen kijövök nullára. Ami nagy eséllyel igaz is, sok beszálló lesz még itt, sehol sincs még a cryptokereskedés mondjuk a fiat-tőzsdéhez képest...
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nyilván várni kellett, hogy confirmed legyen a tx, aztán megjelenjen pendingként, végül pedig available balance-ként, de a lényeg, hogy megvan. Mellesleg egyszer sem állt le közben az oldaluk
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)