- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Megértelek, én is olyan "fapados" vagyok, hogy legjobban azt szeretném, ha a PC-n tárolt mappák szerint tudnám a Zenen is kezelni a számokat.
De ez nem megy sajnos, és annyi előnye van, hogy ebbe már beletörődtem.Van egy ingyenes progi, az MP3Tag, iszonyat milyen jó, mindent tud, pótolja a hiányzó tageket a fájlnév alapján, átnevezi a fájlokat az idtagek alapján, és és és... Én ezzel raktam rendbe az idTageket a Zenre való feltöltés előtt.
A 200 számos válogatás album problémáját én úgy oldottam meg, hogy az ebben a mappában lévő számoknál két mozdulattal átírtam az album címét az idtagben mondjuk "Saját TOP 200"-ra, és innentől csá -- ezeknél a számoknál úgyis tudom, milyen albumról valók, nem gáz, ha amikor válogatásként hallgatom őket, nem a valódi albumnév szerepel az idtagben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 Intel Core i7-12700 16/512 asztali számítógép
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest