Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyp32
csendes tag
Helló srácok 2 gyors kérdés ami nem teljesen világos, most gondolkozok milyen playert is vegyek
csak pluginnel felszerelt winamp-windows media illetve saját szoftveren keresztül lehet rá zenét pakolni, vagy esetleg akár egy total commaneder segítségével is?
hogy kezeli a könyvtárakat? fölmásolom szépen az egymásba ágyazott könyvtáraim valahogy aztán tudok benne navigálni?
korábban egy archos gmini xs202s-em volt, mindkét fent leírtat tudta, csodás volt, egész egy kis balesetig

köszi
-
Kleroo
veterán
Srácok!
egy kérdés:
Nektek sem ér valami sokat a custom eq? pl ha basszust +12db-re feltolom, akkor alig-alig érzek változást. Míg a zen mircomban a +12db-nél már recsegett ropogott a füles.
Gondoltam frissítek firmwaret, de a weblapon régebbi van fent. 1,21
Nekem pedig 1.40 van.
de utánnaolvasgatva, sok fórumban kb 2006 közepi hozzászólásokban taglalják az 1.40es firmwaret, miközben az 1.21es a weblapon 2007es dátumú.
Mi az igazság?
-
Zsolto
őstag
Sziasztok,
ma én is beléptem a klubba egy 60 gigás változattal, még csak csillog a szemem az izgatott örömtől, de már belehallgattam, és az tuti, hogy a mobilom megy a kukába mint zenelejátszó

Amúgy szenzációs forrásra akadtam, mindenféle Creative hardvere és kiegészítője van a srácnak, eszméletlen árakon. Minden full bontatlan, legális, érdemes körülnézni a listáján.
Akit érdekel, dobjon egy privit.
Zsolto
-
Kleroo
veterán
MEGVAN JIPPÍÍ. Frankó cucc

A barátosom adott hozzá INGYEN eredeti creative (legfullosabb) töltőszettet. és egy av kábelt. -
Reyorkin
tag
Közérdekű.....
Vettem általános töltőt, méghozzá a Cora-ban 6000 Ft-ért.
-
speed89
csendes tag
válasz
Reyorkin
üzenetére
Helló!
Nos letöltöttem a belinkelt progit, ott felismerte meg minden, és amikor töltötte lefelé az FW-t, 1023kb-nál kiirja a windows: " Kivétel történt (unknown software exception (0xc000008f)) történt az alkalmazásban a következő helyen: 0x7c812aeb.
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.Ha a hagyományos flashelésen azt érted h letöltöm simán az FW-t, és ugy inditom el, az nem müködik nállam, mert ott azt irja h csatlakoztassam a lejátszót(hiába csatlakoztatva van)
-
speed89
csendes tag
Helló!
Creative zen vision M 30 GB-omon szeretném újra rakni a firmware-t, mivel úgy kaptam h nem volt rajta :S, nos a kérdésem az lenne h hogyan is tudnám ezt véghezvinni? (nincs telepítő CD-m)kerestem hozzá a neten firmware-t, de ha elindítom az exe fájl-ját, azt irja h csatlakoztassa a lejátszót, hiába csatlakoztattam. A windows felismeri hordozható lejátszóként, de csak 50 megásnak írja
, de ha a lejátszón rányomom h format all, ott kiírja utána h a szabad hely 28568.4 MB. -
Kleroo
veterán
Köszönöm.
Hát igen. nem egy Ipodos "úriembert" röhögtem ki,ezt a fehér kis "vacakot" a kezemben tartva a hangmisőgé kapcsán....
Igen a kis zen microt ezért is imádom, de ha már fejlesztek, akkor azért legalább úgy szóljon. És gondolom nem szól rosszabbul, ha az illető, még jobbnak is vélte . -
Kleroo
veterán
No valószínűleg tudok egy vadonat újat szerezni 30ért(30gigás)
és elkezdtem olvasgatni, hogy hogyan szól(a zen micromhoz képest)
és találtam egy ilyet:
"The sound appears to have been enhanced from the micro"
Ez ugye azt jelenti, hogy a micronál jobb, és nem a micro jobb a visionnél.
Valaki el tudná mondani hangerőben mit tud?és hogy mennyire időtálló? -
attika89
senior tag
Helló!
Nekem nincs igazán viszonyítási alapom, mert előtte csak ilyen noname mp3-aim voltak...
Mindenesetre szerintem nem okozna csalódást. Én egy sennheiser cx95 el hallgatom és tetszik nagyon
Használtan szerintem olyan 30-50 ezer között találsz (lezüllött tartozék nélkülitől a karcmentesig állapotúig)... -
Kleroo
veterán
Sziasztok!
mostanság mennyibe van használtan egy ilyen kütyü?
egy zen micro tulaja vagyok, és fejlesztenék. viszont nem tudom jobb e hangminőségben.
Űberkirály a vision m hangminősége?

-
attika89
senior tag
válasz
Reyorkin
üzenetére
Ó! Ez így jó lesz! Legalább összegyűjtjük a összes fellehetőt!!
Köszi!
Mondjuk nekem most nem kell, mert itt a Z500 és itthonra az is bőven elég.
Más:
Te az albumborítókat, hol, hogyan adod hozzá a zenékhez, hogy a ZVM-en is jó legyen?
Én eddig tudtam a Media Explorer-ben is de most amikor rámegyek a "Browse Media"-ra ott meg a Music-ra, ott eddig meg tudta jeleníteni az albumok borítóját is és csak be kellett húzni a képet a borító helyére aztán kész. Most akár melyik nézetre megyek nem jeleníti meg ott a borítókat. Ha Winamp-al, vagy WMP-el megcsinálom, akkor csak az szám adatait látja a ZEN, a borítót meg nem, de gépen meg jó.
Valami ötlet esetleg?
-
Reyorkin
tag
válasz
attika89
üzenetére
Szia!
Ebben a boltban is lehet kapni. (6.818 Ft + 990 Ft a szállítás)
Sajnos itt sem olcsó, de érdemes ezt is tudni.

-
attika89
senior tag
Hát itt az van írva, hogy "free shipping" szal elvileg nincs postaköltség, de mondom érdemes megkeresni az apró rovatban olyat, aki ezzel bizniszel, mert az a biztos.
Mostani árfolyamon egyébként maga a cucc kb 2140 Ft lenne, de ha ez meg lenne akkor tul képp más nem is kell hozzá.
Ha még külön hálózati töltő is kéne az már vaskosabb összeg, de azt láthatod az előzőekben.....Szerk.:
Itt van 1-2 ember, aki ebay-ezik -
attika89
senior tag
-
attika89
senior tag
Én mindenképp kutatnám ezt a dokkolót, mert egyébként nagyon jó cucc a ZEN.
NE ADD FEL!!!!
Egyébként ahonnan kaptad, ott nem tudnak semmit kezdeni a helyzettel?
Ott is használniuk kellett valahogyan.....Ígérem szétnézek neten és keresek ilyet, de az eredményt nem garantálom.
-
attika89
senior tag
Helló!
Most perpill nem találtam értelmeset.
A szoftvereket le tudod tölteni a creative oldaláról.
Ilyet remélem kaptál hozzá, mert enélkül nem sok mindent tudsz vele kezdeni (semmit).
Még keresgélek és szólok, ha találtam valamit.Jah és természetesen gratulálok hozzá!!
Sztem nem fogsz benne csalódni!!! -
speed89
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam 1 db Creative zen vision: m 30 gb típusú lejátszót kábelek, cd, töltő nélkül.
Nos a kérdésem az lenne h nincs e valakinek hozzá eladó cuccai, vagy nem e tudja h hol lehetne hozzá beszerezni.Ha tudtok valami infót, lécci irjatok az emailcímemre, vagy vegyetek fel msn-.re és ott is megbeszélhetjük a dolgot. mind 2 címem azonos: speed89@freemail.hu
Válaszotokat előre is köszönöm
Gergő
-
attika89
senior tag
Sok reményt nem fűzök ahhoz, hogy egyhamar választ kapod, de egy próbát megér:
Hogyan tudok "albumart"-ot (borítót) rakni az albumokhoz?
Eddig meg tudtam csinálni a saját progijával, de most valahogy nem jövök rá hogyan kell (Winamp, WMP nem jó).
Ha valaki erre jár akkor mondjon már erre valamit! Hogy pl ő hol, mivel szokta csinálni az efféle dolgokat.
KöszikeSzerk.:
u.i: a PlayDock Z500 nagyon szépen szól, ütős basszusa is van a "mélynyomkodó" miatt, szal aki megteheti az szerezZEN be egyet a ZVM mellé!!! Nekem bevált. -
attika89
senior tag
válasz
attika89
üzenetére
Vaagy esetleg vehetsz egy PlayDock Z500 at 25ezerért
Tölti is a cuccot, meg állítólag f@sza hangja is van.
Én most erre pályázok
(tegnap ráleltem és.....) -
attika89
senior tag
válasz
Reyorkin
üzenetére
Jó kérdés. Már csak azt kéne tudni mennyi lenne mire ideér. (és tényleg nem biztos, hogy jó nekünk)
Mert most nekem is kellene egy töltő, mert a "Creative Általános Lejátszó Töltő"-m fogta magát és eldurrant!
Hála istennek a lejátszónak nem lett baja, de most keresnem kell töltőt megint.
Az ált. töltő a Rokaat kft.-nél 8ezer pénz+ posta(gondolom), ahonnan anno én vettem, ott meg már nincs.
Utoljára mikor leskelődtem töltő ügyben, akkor láttam 5ezerért, de azt a boltot sehogy sem találom!!!
De ez tuti jó hozzá,nekem az a problémám, hogy így lesz egy csomó felesleges cumóm hozzá, ami a másikból megmaradt(az meg ugye nem igen kell senkinek). -
Reyorkin
tag
Sziasztok!
Eme ketyere kell nekem menten:

ZEN Vision:M-hez. És most idézet a töltő ismertetőjéből:
Keep your ZEN player ready for action!
Away from your PC? Need to recharge your ZEN player*? This USB Power Adapter will enable you to recharge any Creative ZEN player from a mains socket.
* ZEN players with built-in USB port Except ZEN Nano Plus, ZEN Vision:M, ZEN Vision & ZEN Vision W.Ha jól értelmezem (főleg a csillagos részt), akkor ez a töltő a beépített USB csatlakozóval rendelkező lejátszókhoz való, kivéve többek között a ZEN Vision:M-et is.
De a Sync Adapterrel töltené az enyémet is, nem?

Köszi!
Üdv.: Zsolt -
uploader
csendes tag
Kell valakinek egy Zen vision:M ?( Részletek PM-ben)
-
-
czanga
őstag
Kérdés...
Beállítom a leválasztott partíciót a ZEN-ben... le is választja az esetemben 4 gigányi partíciót, de az XP-m nem látja lemezként ha rádugom a lejátszót. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne tennem? -
ali3m
tag
Sajnos én is nagyon megszorultam így eladóvá vált!
Pedig de szerettem! -
Reyorkin
tag
Uhh. Köszi!
De tényleg csak elméleti szinten érdekelne a dolog, mert ég egyelőre nincs szükség új akksira szerencsére. (A vinyó óvása után ez a második dolog, amire tényleg nagyon vigyázok, hogy ne gyilkoljam meg)

Amire viszont tényleg fáj a fogam, az egy úgynevezett ZEN Wired Remote (fekete
) [link]
De ilyet nem találok itthon. Írtam múltkor a boltnak, ahol vettem a ZEN-t, hogy tudnának-e szerezni, de nem válaszoltak azóta se. (Megvenném magam, csak sosem vásároltam még külföldről, meg nem is tudodm, hogy hogyan lehetne. Se kártyám, se PayPal-om nincs.
)De mindenesetre köszi, az infókat!

Üdv.
-
Reyorkin
tag
Egyébként eszembe jutott, hogy ugyan még közel sincs rá szükség, de garancia időn túl hogyan lehet szerezni bele akksit?

-
czanga
őstag
igen, benne van h gázos...
csak gondoltam beírom... nekem hála az égnek van saját, de erre amugyse kapnék rá... 
-
czanga
őstag
egy kis OFF
pár magyar apróhírdetéssel foglalkozó portálon fellelhető egy eladó kék Vision M. Maga csak a lejátszó, minden nélkül. az ár pedig ha jól láttam 15000 HUF. (ellenőrízve, tényleg ennyi)
gondoltam hátha érdekel valakit...
-
czanga
őstag
Azthiszem mindenkitől elnézést kell kérnem ezúton, mivel ahhoz képest, hogy én nyitottam a topicot, szinte egyálltalán nem látogatom. Hozzáteszem, nem is valami felkapott mások álltal sem...

-
Reyorkin
tag
válasz
Reyorkin
üzenetére
Elirogatok én itt magamban, de sebaj.

Visszavittem azt a csodatöltőt, és szerencsére visszadták az árát (Auchan).
Gondoltam, hogy ha már ott vagyok, akkor megnézem az Electro World-ben, hogy ott van-e valami hasonló. Igazából a Creative univerzális töltőjére találtam rá, de csöppet drágának tartok 8 ezer forintot kiadni rá, ha igazából csak egy féle konnektorba dugom, és úgyis csak a ZEN-t töltöm vele.
Bár ki tudja. Ez majd még kiderül... -
Reyorkin
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen [link] töltőt, de én barom, csak itthon vettem észre, hogy van rá ragasztva egy kis cetli, hogy csak iPod-hoz jó, Creative, Samsung és Philips nem tölthető vele, ill. a pontos leírás: Nem használható. Egyáltalán miben különbözhet?
Rohanjak inkább vissza a boltba, vagy tegyek egy próbát? Igazából nem merem rádugni, mióta észrevettem azt a matricát.

Találtam egy ilyet is, ami elméletileg kifejezetten a Creative-hoz jó: [link]
de így hirtelen csak annyi különbséget látok, hogy ez 5V és 600mA, míg a fenti változat 5V és 500mA.(nem értek hozzá túlságosan, de az, hogy 500 vagy 600 mA, nem csak annyit eredményez, hogy a 600mA picit gyorsabban tölti fel?)
Sűrgős lenne.
Előre is köszi!
-
törölt tag
Vérzik a szívem, de meg kell válnom tőle.

-
Reyorkin
tag
Fura dolog történt:
Tegnap este lehúztam a gépről miután feltöltött, aztán rádugtam a TV-re, és filmet néztem róla.
Reggel lehúztam, a TV-ről, és vittem magammal, és mikor délután elővettem, láttam, hogy villog a táskámban a kapcsolónál, mintha töltene, sőt a kijelzőn is töltést jelzett egészen hazáig.Csak egy reset segített rajta.

-
Zoli2007
csendes tag
A géppel összekötött állapotban murdált meg a zen, és a wall chargerre téve sem lett jobb. Igazából a reset volt az első, amit csináltam (na jó, az első az volt, hogy ökölbe szorult az arcom
, de az a helyzet, hogy semmire nem reagál. Azóta visszavitettem Hollandiába a vásárlás helyszínére, onnan pedig továbbpasszolták a szervizbe. Jelenleg itt tart a dolog. -
Zoli2007
csendes tag
Sziasztok!
Creative Zen 4gb playerrel kapcsolatban kérnék segítséget Tőletek: PC-ről transzferáltam mp3 file-okat a Zen-re, amikor hirtelen elszállt a játékos, és azóta nem reagál semmire (resetre sem). Van valamelyikőtönek ötlete az okról és a megoldásról ? A Zen akkuja félig fel volt töltve, és csak 1 hetes. Mivel külföldről hozták a player-t, az ügyben nem számíthatok szervizes segítségre Mo.-on.
Köszönettel,
Zoli -
attika89
senior tag
Hát sajna a "rebuilding" nem jött be,mert még mindig ugyan azt csinálja a picim
(jobbanmondva semmit)
Újratettem már a cd-jén lévő cuccokat is, de ez sem ért semmit.
Most azonban megnéztem az eszközkezelőben és ott azt írja ki, h az illesztőprogram hiányzik
azt honnan?hogy? és hasonlók
volt ott olyan, h ill.prog. újratelepítése, de az szintén nem tud semmit csinálni, mert nem talál semmit
Ez megoldható lenne egyébként egy XP újratelepítéssel?ugye a lejáccóval nem lehet gond?! mert akkor tényleg végem lenne
-
attika89
senior tag
-
attika89
senior tag
Nagyon sürgős kérdésem lenne!!!!
A ZEN-emmel (30gb) vmi gond van mert mikor rádugom a gépre akkor a gép csippant gyorsan 3at és utána nem történik semmi
. magyarul nem tudok semmit kezdeni a kütyüvel.
ha csinálok rajta "partíciót" azt felismeri a gép, de mikor csak simán dugom rá akkor semmi nem történik azon a 3 csippanáson kívül.
nagyon kétségbe vagyok esve!!!
Nem tudom mit tegyek
Próbáltam vhogy lefagyasztani, h csináljon egy "rebuilging"et de persze nem sikerült.Légyszives, gyors választ kérnék, ha lehet!!! Idegösszeomlás szélén vok már
Elöre is köszi!!!! -
czanga
őstag
Valaki tud egy oldalt, ahol megtalálható szinte az összes firmware, mert a creative oldalán csak egyet találtam, illetve valaki le tudná írni, vagy belinkelni egy leírást, hogy miként mentsem le róla a jelenlegi firmware-t (biztos ami biztos, hátha valami balul sül el), és rakjam fel az ujjat?
-
czanga
őstag
Van egy eladó Zen vision m... nem az enyém, de nálam lehet jeélentkezni... további infó az apróban!
Sorry az OFF-ért... -
czanga
őstag
Végre eljutottam odáig h még nekem, mint topicindítónak is van egy ilyen kis aranyosom... Tudom, tudom!!!! Április óta...
Azt kell mondjam, megérte várakozni!!!!
Hátránya: Az egyetemről hazafele jövés közben ha előveszem albumváltás céljából és az emberek szeme egyből rám tapad... és van aki "érdekesen" néz...

Mondjuk feltűnő kis eszköz ez...

-
czanga
őstag
Nagyon boldog vagyok! Igen, tokban én is gondolkoztam, de amig nem veszek egyet, vagy drága anyukám nem készít egyet, addig marad az óvatosság...

-
czanga
őstag
40 volt, tökéletesen bontatlanul... fekete, és a srác azért adta el, mert van egy iPod-ja, és ezt utána kapta hugától, de nem volt rá szükség.. azért ki se bontotta
én meg lecsaptam
rá...

megkért h azért elötte bontsam ki, h minden oké e vele, meg még sose látott ilyet...
-
czanga
őstag
-
rumos14
nagyúr
ehh, április óta nem sikerült beszerezni?
valóban kifutó model, a Creative elképzelései szerint a sima Zen váltotta fel, ami 2 dolog miatt érdekes: a nem kicsit alacsonyabb tárkapacitás és az erősen megkurtított video codec támogatás.
pár napja amúgy láttam egy Fukarban, szóval még kapható, de asszem egy használt példány beszerzése anyagilag bölcsebb döntés.
amúgy a tudása alapján még most is ott van a szeren (a szokásos Creative hülyeségeket leszámítva), csak a vastagsága már nem annyira trendi. -
czanga
őstag
Egyik ismerősöm azt mondta nekem miután kint járt New York-ban, hogy beszerezze nekem ezt a kis aranyost, hogy a boltban közölte a fazon h ezt már nem árulják... Tudtok ezzel kapcsolatban valamit? Befejezték a gyártását, vagy mi? már pixmánián se láttam... kezdek tanácstalan lenni. Azt hittem a talán "vetélytársnak" nevezhető új ZEN után majd csökken az ára, ehelyett az USA-ban nem tudták nekem beszerezni... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest