- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reyorkin
tag
Sziasztok!
Beszereztem egy ilyen kicsikét.
A kérdésem az lenne, hogy ki lehet-e kapcsolni valahogyan azt a funkciót, hogy akárhányszor rádugom az USB kábelt, hogy turkáljak rajta vagy fájlokat másoljak rá / töröljek le, azonnal tölteni kezdi az akksit. OK, hogy litiumos akksi van benne, de mennyire egészséges neki, ha akár óránként dugdosom, hogy matassak valamit?
Másik kérdés: a 60 Gb-os verzióra miért nem lehet se bőr tokot, se szilikon tokot kapni?
Nem látom a logikát. Ha 60-as, akkor van HOST, de nem tudod megóvni a karcoktól?

Mindenesetre eddig nagyon jól szerepelt nálam. Egyelőre kétszer kellett resetelnem, mert valami nem tetszett neki egy-egy avi-nál (utána minden gond nélkül vitte őket).
Már gyártottam hozzá külön célszerszámot, amit rögtön el is neveztem Zen Vision:M Reseter Kit-nek
Üdv.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest