Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Netfone
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
L4Me
csendes tag
Csajo!
A napokban vettem egy Creative MuVo 128MB készüléket.. Teljesen meg vagyok vele elégedve, bár elég drága volt :| ..és most néztem a Creative oldalán, hogy 100$ az ára náluk (ami azért lényegesen olcsóbb, mint itthon a boltokban) ((igen, hallottam, hogy -30% lesz..))
A kérdés a következő lenne: van valakinek valami ;] )
...esetleg tud valaki Budapesten címet, ahol lehet cuccokat kapni hozzá? (értsd: Creative bolt?) ..az oldalon egy ''coloured battery pack''-et néztem ki.. [ [L]http://uk.europe.creative.com/estore/product.asp?prod=473[/L] ] Tudom, hülyeség, meg minek ilyen, de ha nekem ez tetszik.. ;) Szóval lehet valahol ilyet szerezni? (természetesen nem túl drágán érdekel, és ne az legyen a reakció, hogy fessem be;)
köszi, üdv,
L4Me
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest