- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Az Advanced Zip Repairt kipróbáltam és bár szkeptikus voltam a hatásosságát illetően, de a zip fájlban volt egy 540 megás pak fájl (ez volt CRC hibás) és kijavította!!
Ezt nem gondoltam volna. Hibátlan archívumot kaptam vissza, amit ki lehetett csomagolni és használni. Köszönöm a linkeket és a tanácsokat. -
Shim
őstag
Bocs az OFFért!
-
dearbear
tag
Hali!
Próbáltad már ezt a linket(remélem jól sikerül beszúrni)? Nekem elég sok témába illő dolgot talál:
[L]http://www.google.com/search?hl=hu&inlang=pl&ie=ISO-8859-2&q=zip+repair+tool+download+freeware&btnG=Google+keres%E9s&lr=[/L]
Pl. az egyik első amit találatot ad:
[L]http://www.webattack.com/get/quickzip.shtml[/L]
Előre is bocsi, ha netalán olyat mondtam amit már próbáltál. :P
Bye! -
Shim
őstag
Egyébként chello forgalomkorlátozás semmit nem jelent, annyit töltesz amennyit akarsz. Csak amikor először túlléped a 15Gigás határt, kapsz egy emilt, aztán le se szarnak. Legtöbbször:)
-
9CS
senior tag
A WinAce nevű program is képes belemenni a file-ba és egyenként ki tudod másolni a jó részeket, persze, ha ez egyetlen nagy file, akkor nem nyersz vele semmit.
-
Superman
nagyúr
Úgy látszik tényleg hiábavaló volt a kérdés. Hát ez nagy bukta. :((((
-
Superman
nagyúr
Ma letöltöttem egy majd 600 megás fájlt ZIP - be csomagolva. örömöm nem tartott sokáig, mert a csomagolóprogram CRC (Cyclic Redundancy Check, ciklikus redundancia kontroll) hibát jelzett.
Na most a Chello forgalomkorlátozása miatt nem lenne jó elbukni az egész fájlt. Tudom, illuzórikus kérdés, de nem tud valaki egy javítóprogit, vagy nincs valami ötlete, hogyan lehetne megmenteni a fájlt?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest