- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Üdv. AMD Sempron 3000+ ra kellene hűtő (Socket 462) vagyis gondolkozom, hogy cseélem a nyomorult gyárit
mindenképen valami halk kellne, és igazából az érdekelne, hogy a gyári hűtő max on hajtva, mekkora hangnyomást generál, szal hány DB jön ki belőle?
csak hogy tudjam mihez viszonítani az új hűtőt, mert lehet, hogy 25db-est is kellően halknak fogom találni ehhez képest, de igazából 20db alatt gondolkozom....
UI.: jah meg ha valaki tudja akkor érdeklne, hogy mennyi levegőt szállít a gyári cucc (nemtom egyébként milyen gyártmány, csak egy amd logó van rajta)
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Keresőt azért érdemes használni, mert hogy biztosan van olyan téma ami ezzel foglalkozik az tuti, decikkek is vannak Bővebben: link. Univerzális ill az egzotikus cikket javaslom.
-
Toness
őstag
Ha jól sejtem ez a TP-Compos pécsi árlista
Ha gondolod, nekem van egy Thermaltake Silent Tower procihűtőm, 5k-ért adom.
ő az:
Bővebben: link -
sz.j
nagyúr
Már bocsi, de tulajdonképp mire is akarod felhívni a figyelmünket, mert itt sok infó van???
(eddig három topic-ba írtad ugyanezt)
Ui. Már ötbe .....,
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
Valószínű az én hibám, de frankón nem értelek
-
dag
tag
Õõõ, lenne még egy kérdésem, haver is most akar venni ventit és neki van egy Silent Boost -ja lehet megveszem tõle, de õ is érdeklõdik új hûtõ iránt, szal neki egy A64 2800+ -ja van és húzni szeretné, milyen csúcs szuper hûtõt ajánlanátok A64 -hez?
-
mnclub
csendes tag
Én a thermaltake silent towert tudom ajánlani:Kiváló darab! nekem is olyan van.
-
Paqito
senior tag
Szia!
Ezek sem rosszak, ráadásul van raktáron is, ha sürgősen kell!
Zalman utánzat/koppintás, de nagyon jó
Bővebben: link Alu-Réz kivitel (már ez is elegendő lenne Neked)
Bővebben: linkfull réz, 70dekás cucc!
Uff
[Szerkesztve] -
Árnyék
csendes tag
Szia!
Én Glacialtech hűtőt ajánlanék,mivel én szeretem a csendet Silent Breeze III-t választanék vagy 6421 ha elfér.Szerintem a Titan nem jó választás,ha csak nem zavar hogy olyan a hangjuk mint egy porszívóé.
Szerintem válassz egy jó Glacialtech hűtőt ami megfelel az igényeidnek(hang és hútés szempontjából)! -
kem
addikt
Aerocool HT-101
Ugyan ezt kérdezte itt nemrég valaki, páran válaszoltak is rá, nézd meg a topic végét.
Bővebben: link szvsz Zalman után a legjobb hűtő ebben az ár kategóriában, csak hát Zalman sajna nem megy a lapodra -
BobChemistry
őstag
silent boost
-
dag
tag
Vagy ezek közül, valaki tudna ajánlani valamit?
s462 Titan D5TB4 CU35 1 év gar! 1,440 Ft 1,800 Ft raktáron
s462 Thermaltake Silent Boost 1 év gar! 4,560 Ft 5,700 Ft raktáron
s462 CoolerMaster ACB-V83 JET7 1 év gar! 3,440 Ft 4,300 Ft raktáron
s462 CoolerMaster ACC-L72 Vortex 1 év gar! 4,960 Ft 6,200 Ft raktáron
[Szerkesztve] -
dag
tag
Sziasztok! Sürgõsen szeretnék venni egy proci hûtõt a házamba és nemtom melyik lenne a megfelelõ. Gépem: Abit NF7-S 2100+ tbB és a procit 200x10.5 -en szoktam használni de a mostani hûtõ ami egy cooler master (ami már elég sokat használt) nem bírja lehûteni és fagy a gép. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás innen: Bővebben: link Pls help me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest