Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Nazgul96
üzenetére
Aki munkára használja a gépét a fórumozók kb 30%-a és lehet, hogy sokat mondtam. Játékban pedig kevésbé ütközik ki a sebesség különbség,vagyis a nagy "kihajtsae" kérdés.
Munkára személy szerint az Intel-t preferálom. Jól teljesít az AMD is természetesen és itt a mondat elején van a hangsúly. Erről már nagyon sok vita lefojt a topikokban. Játékra és minden egyéb másra is tökéletes az AMD. Volt minden konfiggal ezidáig dolgom. Ezek után alakult ki bennem is a "végszó".. Igaz az ASUS R3E & 990x kombóm mérföldekkel többe került, mint az AMD csúcs konfig, de a teljesítménybeli eltérés is nagy volt. Kizárólag "munkában", mert játékokban semmi különbséget nem vettem észre. Ezt a tesztek is mindig bizonyítják. -
bododani
senior tag
válasz
Nazgul96
üzenetére
Az Intel procik bírják a 80 fokot is, de olyankor már kell a hűtéssel valamit csinálni. Az AMD ennyire nem bírja, ő kb 70-ig bírja, én így tudom, de az elővigyázatosság sohasem árt. Ja, és azt is meg kell említeni, hogy a játékok a procit nem eszik 100%-osan, mint a proci terhelők, szóval amit a proci terhelővel kapsz hőfokot, a játék közben nem kapod vissza, csak kevesebb hőfokot, ez általában és tapasztalataim szerint így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrofon topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25+ / 12/256GB / Kártyafüggetlen / Gyári Garancia 2028.07.11-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi