Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Nazgul96 #3156 üzenetére
Aki munkára használja a gépét a fórumozók kb 30%-a és lehet, hogy sokat mondtam. Játékban pedig kevésbé ütközik ki a sebesség különbség,vagyis a nagy "kihajtsae" kérdés.
Munkára személy szerint az Intel-t preferálom. Jól teljesít az AMD is természetesen és itt a mondat elején van a hangsúly. Erről már nagyon sok vita lefojt a topikokban. Játékra és minden egyéb másra is tökéletes az AMD. Volt minden konfiggal ezidáig dolgom. Ezek után alakult ki bennem is a "végszó".. Igaz az ASUS R3E & 990x kombóm mérföldekkel többe került, mint az AMD csúcs konfig, de a teljesítménybeli eltérés is nagy volt. Kizárólag "munkában", mert játékokban semmi különbséget nem vettem észre. Ezt a tesztek is mindig bizonyítják. -
bododani
senior tag
válasz
Nazgul96 #3152 üzenetére
Az Intel procik bírják a 80 fokot is, de olyankor már kell a hűtéssel valamit csinálni. Az AMD ennyire nem bírja, ő kb 70-ig bírja, én így tudom, de az elővigyázatosság sohasem árt. Ja, és azt is meg kell említeni, hogy a játékok a procit nem eszik 100%-osan, mint a proci terhelők, szóval amit a proci terhelővel kapsz hőfokot, a játék közben nem kapod vissza, csak kevesebb hőfokot, ez általában és tapasztalataim szerint így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest