- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz rumkola #2195 üzenetére
ezt én is mondanám, de nem így van! mint írtam,20 órát játszottam, mire sikerült elérnem,hogy nem melegedjen túl a proci. össze-vissza tekergettem rajta,mozdítottam millimétereket,és teszteltem. de akár hogy állt rajta,mindig rá feküdt rendesen. viszont ami kimaradt: mikor felszaladt 80 fokra a kupak hő,félig felhajtottam a lefogató fület,és rögtön vissza esett 40 fok környékére. ha vissza engedtem a helyére,megint 80 felett volt!. és félig felhajtott füllel is kb 20 fokkal melegebb volt a második mag.
én azt tudom elképzelni,hogy elengedett a TIM a kupak alatt,és ezért volt az egész balhé.
abban az állásban jó,mikor a proci hűtő pont jó helyen szorítsa meg jobban a kupakot.
de nem szeretném levenni a kupakot, ezért kéne más ötlet.[ Szerkesztve ]
-
TomiBone
tag
válasz rumkola #2239 üzenetére
Egy "gond" van ezzel, mégpedig az, hogy a CPU cooler nem más, mint ez bazinagy fémtorony.
Ez tehát egy fémtorony egy 12 centis ventillátorral, amit be sem kellett szerelnem, mert magában a házban már eleve ott van egy ugyanilyen 12 centis ventillátor + egy másik venti, és mindkettő fújja ezerrel a fémtornyot.
A coolerhez adott hűtőnek van alaplapi csatlakozása, azt hiszem, azt fogom csinálni, hogy a házba beépített coolert egyszerűen kicserélem a coolerhez adott hűtővel, így azt rá tudom dugni az alaplapra... hátha ez segít.
-
TomiBone
tag
válasz rumkola #2246 üzenetére
Köszi a tippet, de az lehetetlen. A hűtőbordára se oldalra, se a tetejére nem lehet szerelni semmit. A kicserélés úgy tűnik, bejött, most már az alaplap tudja szabályozni a venti fordulatszámát, és mintha a biosban kicsit magasabb hőmérsékletet mutatna, mint amit aztán a windozban mutat az alaplap saját segédprogramja. Egyébként arra a ventire cseréltem, amit magához a hűtőhöz adtak.
Viszont most más bosszant, kicsit offtopic... feltettem szépen a windozt, több órán keresztül szépen ment is a gép, semmi gond nem volt vele, tegnap este kikapcsoltam, ma reggel meg bekapcsolva aszongya, hogy nincs boot izé... egy ssd-re van téve a rendszer, és tegnap vagy negyvenszer rebootolt, ma meg nem hajlandó, állítgattam a boot-sorrendet, ha nem legelölre teszem az sdd, akkor hajlandó bebootolni (tegnap is ezt mondjuk eljátszotta velem), de ma egy piros hátterű, dosos képernyőig jutok, ahol valami 5 opció közül választhatok, hogy hogyan szeretnék bootolni (ez nem az F8-ra bejövő lista!!!). Ezt kell most kikukáznom, mert nincs kedvem újratenni a wint... lehet, hogy első körben egy bios upgrade lesz, nemtom, van-e új, mert gyárilag május 9-i van fent... naszal még nincs vége a vesszőfutásnak...
-
TomiBone
tag
válasz rumkola #2250 üzenetére
Na pillanat... álljon meg a menet... basszus... ez nem jött át... vesszek meg, de egyszerűen nem úgy emlékszem (most nem vagyok a gép közelében), hogy annak az oldalára bármit fel lehetne szerelni!! Most látom, hogy nem a gyári hűtőt linkelted. Mert ugyebár rá kéne csavarozni. Namármost ezen a képen úgy tűnik, mintha rá lenne drótozva (???)...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU Processzor Kiárusítás SALE
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2695v4,2697Av4(áfás számla, 1 év garancia)
- AMD Ryzen 9 3950X 16/32 105W processzor és egy AMD Ryzen 7 3700X processzor hűtővel
- Intel Core i5 13500 - 14mag/20szál - Hibátlan, tesztelt Eladó! 67.000.-
- AMD Ryzen 7 3800X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest