Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Microsoft Rewards
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
-
laragirl83
őstag
érdekes, everest ram olvasásban középmezőny vagyok kb. de írásban lenyomtam mindenkit
9050MB/s -
Brumi˘
addikt
Egy pár eredménnyel beugrottam, a többit majd csinálgatom ha lesz időm! Jó lett az új design!

-
vedini
őstag
miért kell bejelentkezni?
titkos adatok is vannek fent?
-
laragirl83
őstag
itt (is) vagyok

-
^Boss
őstag
holnap megnezzuk mit tud a cucc, egyelore a 3600os eredmenyek feltoltve

-
mycso
veterán
-
mycso
veterán
Hi, Soak-nak már írtam az oldalatokon.
Rengeteg féle eredményem van (5-6-7.. konfig) mind saját, (általában, pi, everest, metabench, 3dm, ...) melyekről képet is készítettem.
A problémák: nem mindegyik konfignál készítettem valid-ot (cpu-z) illetve a régebbiek eredményei everest 4.0 előtti verzióval készültek.
Mivel már régen nincsenek is megek ezek a konfigok, így nemis tudom pótolni-javítani ezeket a hibákat.
Mivel rengeteg féle konfig szerepel ezek között (a64, c2d, celerond, p4, ..) gondoltam, megosztom veletek és az oldal látogatóival az eredményeket.
Tehát igazából arra várnám a választ (már 3 konfigot feltöltöttem), hogy a többit töltsem vagy ne???? (magyarán fent maradhatnak-e majd ezekkel a feltételekkel vagy nem) -
StaMiNa
aktív tag
Felkerült az új menü és logo, tessék megnézni!
Bármilyen észrevételt/tippet/tanácsot szívesen veszünk! -
StaMiNa
aktív tag
Új logo kerult fel az oldalra Tiberius jovoltabol, illetve pár apro hiba lett javitva. Gyertek és nezzetek meg!
Szeretnem ha jobban beindulna az oldal
-
StaMiNa
aktív tag
Emberek, ne csak regisztraljatok, krealjatok konfigokat, és tegyetek fel eredmenyeket

-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni , hogy a megadott konfigot lehet e valahogy módosítani, mert véletlenül entert nyomtam és így nincs teljesen kitöltve, de nem találtam sehol semmit hogy módosítani tudjam.
üdv Kommy -
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Akkor hajra

-
Soak
veterán
válasz
Armando_19
üzenetére
Csatolsz egy képet és kész (természetesen a konfignál jo validnak kell szerepelnie)
-
StaMiNa
aktív tag
Alakul az apro bugok javitasa. Ha barki furcsasagra figyel fel, jelentse!
Es tessek regisztralni, majd eredmenyeket pakolni!
-
Soak
veterán
Szeretnék mindenkit megkérni ,hogy olvassa el a FAQ-t mert több probléma is felmerült és pont olyanok amikre a FAQ-ban ott a válasz . Köszönöm

[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
-
StaMiNa
aktív tag
Jaj, de orulok, nem mindig megy az atw

-
Superman
nagyúr
Regeltem, töltöttem is fel eredményt, gratulálok mindenkinek, aki részt vett az oldal kialakításában.
maximális respect.
Kérdés: a PCMark 2005 helyett nem futtathatnánk a 2004-es verziót? Több külföldi oldalon is olvastam az instabilitásáról és nekem sem futott le soha. Most is lefagyott a 47.-ik tesztnél.
Volt már olyan, hogy alapórajelen lefagyott, akkor a videokártyával volt elégedetlen. Mindegy, ha marad, legfeljebb nem futtatom le. 
-
proper
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
köszi

a régi 3dmark eredménnyekkel tudunk mit kezdeni? mert cpuz validot már nem tudok csinálni a régi procikrol
-
proper
őstag
dobtam egy pi eredményt a oldalra, majd összevadászom az otthoni 3dmark képeket is aztát feltöltögetem öket
-
Soak
veterán
válasz
Armando_19
üzenetére
sebességben egy kicsi , de igazából nagyon minimális. Azzal tesztelj amelyik szimpatikus
szerk: Jobb lenne ,ha 1,5-el mert az ujabb, de azért fogadjuk el az 1,4-et ,hogy ne kelljen ujra csinálni mindenkinek ha esetleg régebben csinálta
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Armando_19
üzenetére
tettünk fel egy everestet az oldalra, ha megoldható akkor azt használt kérlek. Köszi

-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Igen, most már jo lesz.
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Tessék csak beregelni (ha meg nem tetted) felvenni a konfigod, és kitolteni az eredmenyt
Igy nem tudom felrakni, mert igazabol csak regelt userek rakhatnak fel eredmenyt.
szerk: Ja latom regelve vagy, akkor vedd fel a konfigod, es rendeld hozza az eredmenyt
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
megy ujra az oldal
-
StaMiNa
aktív tag
Elnezest a technikai hibaert, de nem tehetek rola h szar az atw, pl most nem jon be az oldal

-
StaMiNa
aktív tag
Hello, egyelore csak reggel lehet nezni, majd lehet kirakom publikba a top10-eket.
Mi az oldalad cime? szerk: bocs, vaksi vagyok
Hát, inkabb a masodik lenne a jo
MEgneztem, igy mar emlexem jartam is itt tobbszor, de ahogy latom a tied cpu szinten csak OC-rol szol. Ez pedig sok program eredmenyenek adatbazisa
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Megdícsérem én is a készítőket.
Nagyon jó kis hasznos oldal lett. Mindenki izzitsa a masináját,tuningra fel!

-
szacsee
nagyúr
Tetszik az oldal!

Csináltam pár tesztet és az összesített és a Top 10 is kóser!
Mehet az eszeveszett ponthajhászás!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rusher
őstag
-
Brumi˘
addikt
Nah dobáltam fel pár eredményt a régi és a mégrégebbi konfigomról, de még szokni kell a rendszert. Amúgy jó lett!
Az felrakott eredményeket Te ellenörzöd? -
Achill3uS
nagyúr

Soak: nem szünt meg csak gyakorlatilag 1éve nem nézett rá a tulaj.. meg a ph-ra se
akkor valakit keriteni kell a posztra, mert sajnos majdnem minden azon múlik.. egy valag szart is el lehet adni szépen csomagolva
hát még ha jó a tartalom!
StaMiNa: brasil sztem nem veszi zokon, majd megmondom neki h fennmaradt az utókornak
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
gratulálok, és sorry, hogy nem tudtam segíteni, de látom Soak azért közremüködött

ha egy kicsit ráfeküdtök a dizájn-ra és esetleg késöbb saját domain/tárhely-et kap a téma, befuthat szépen.. az ocz.hu -nak nem ártana egy utód..
egyébként itt egy CPU-Z Validation Tutorial [link], amit anno brasil-ék csináltak
-
StaMiNa
aktív tag
Emberek, akkor eredményekre fel!

-
StaMiNa
aktív tag
Az gondolom latszik, Soak-al fejlesztettuk kozosen, ő adta a tippeket, en meg kb megcsinaltam

-
Soak
veterán
Igazából a valid a max CPU orajelre vonatkozik mindenesetben ,tehát ha neked max 4gigát megy a procid akkor azt a validot tedd be mindenhova.
U.i.: Persze ,ha valami komolyabbat megy a ramod vagy a lapod FSB-ben amibe érzésed szerint a ''kedves'' userek belekötnek akkor tegyél ahoz a beállitáshoz arról validot
Elolvastam csak még picit új a dolog...
Nem szokványos a rendszer az tény
szerk :
Ha ez változik új valid kell vagy fel kell vennem egy másik konfigot?
Igen, mondjuk van egy orthos beállitásod amivel max stabil a géped, akkor azt beirod és az lesz az ''orthos'' nevü konfig, de van egy superpi is , akkor azt is beriod és az lesz a superpi , igy lesz egy-két konfig ,de eredményfelvételénél csak kiválasztod a nevét és máris ott van a kész konfig
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Mostani alatt mit értesz? egy konkrét bench beállitást?
Ott van az Adatlapom menü alatt ,hogy ami ott van konfig az való arra ,hogy másnak mutogassuk. Ez csak arra való ,hogy pontosan lejegyezzük a beállitásokat és ennek a beállitásnak a Validját linkeljük oda
szerk : ha végigolvasod a Faq-t akkor ez véleményem szerint kikövetkeztethető , de ha nem akkor én kérek elnézést
Amugy azt szeretném hozzá tenni ,hogy ugyan minden erőnken a bugok felkutatásán voltunk , de mégis találhattok , ha van akkor légyszi juttasátok tudumásunkra.
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
tudom ,hogy hogyan értetted. Es epp ezért mondtam ,hogy minden képet nem fogunk nagyitoval végig mérni.Elég sok eredmény kering az interneten ami kis viszonyitási alappal szolgál.
. Ami tőlünk tellik azt megtesszük. Csalás alatt nem csak fake képet lehet érteni, vagy tévedek? 
-
Gorneck
legenda
Miután ugye felvettem a konfigom term a mostanit...jön ez:
CPUZ hitelesitő Link: Ide az aktuális (megadott) órajelről készült valid linkjét illesszétek (Ha nem vagytok tisztában az elkészítésének pontos menetével, akkor kérdezzétek a fórumban.)
Ezt minden esetben el kell követni ha bármilyen eredményt töltök fel?
[Szerkesztve] -
Macka
veterán
Hogyan lehet az eredményeimet feltölteni?
-
StaMiNa
aktív tag
Végre elkészült a weblap, ami reméljük átfogó képet fog adni a tuningolt processzorok sebességéről! A weblap lényege, hogy konfigurációkhoz rendelt eredményeket lehet felvinni az adatbázisba, ami különféle programokkal lett lemérve (SuperPI, Winrar, CineBench, 3Mark06 CPU, Everest, PCMark, Orthos teszt, wPrime, ami még bővülhet), amit moderátorok/adminok ellenőriznek, a csalás kiszűrése érdekébe. Lehetőség van belső kommunikációra, profil szerkeztésére, és minden másra amit a nagyközönség megszavaz és meg tudom csinalni

Hasznaljátok egészséges tuninggal: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Microsoft Rewards
- Tesla topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- Túra és kirándulás topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU + hűtő
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon)
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

9050MB/s

hazamegyek és megcsinálom a validot!

)