Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
StaMiNa
aktív tag
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
Hát, igaz, csak nem ezzel

Ide komolyabb adatbazis-strukturat kell kigondolni, hogy tárolod el az egyes architekturakat, hogy csatolod össze az eredmenyeket/értékeket/embereket... bár a nagy része már megvan, de még akkor is nagy munka, főleg a php része.
Mint ahogy én is elkezdtem pc-server építést.. szívás (raid, linux, php/mysql/http...) -
StaMiNa
aktív tag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
Hát a weboldalt meg tudnám csinálni, csakhát nem lehet lerövidíteni a hozzá szükséges időt
Sajna már nincs annyi időm nonprofit weblapokat csinálni, mivel pénzes megbízásaim vannak..
Jolenne.. aztán lehet egyszer veszem a fáradtságot és ezt kibővítem.Tudod mi még a baj.. ezeket a screenshotokat nem lehet eléggé, szakszeruen fogalmazva ISO-sítani.. mert mindenki más progival csinálta anno a tuningot, amit pl nem tud replrodukalni... ezek a legnagyobb bajok.
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
Igen, ebben teljes mértékben igazad van!
Csak egy nagy kérdés van, hogyan osztjuk szét az architektúrákat? Meg akkor AMD Intel csata is nagy kérdés..
Igazabol már most is problema van, mert mindenki mással mér eredményeket... everestbol is a kismilliomodik verzio jon mar ki es kulonbozo szamokat löknek ugyanarra a procira... -
StaMiNa
aktív tag
Sziasztok,
ha már ilyen sokat dolgoztam anno az oldallal, illetve ilyen szép sok eredmeny kerult fel, kicsit ujra fel kéne pörgetni az oldalt.Tervbe van véve hogy esetleg a cputuning.net-el egybe lesz olvasztva, ezugyben várom az otletekek, hozzaszolasokat!!
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Szia,
sajna mostansag nincs idom nezni, mert otthon nincs netem, remeljuk jovoheten mar lesz idom vele foglalkozni! -
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Nem, meglesz ez.
Azt sikerult kijavitanom, hogy most jó CPUt valaszt ki (adatbazis limitacio volt a hiba), szoval már felrakhatod az uj eredmenyed! -
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Áh.. nemtok rajonni vmi apro, idegesito hibara.. ugyhogy mara feladtam, foglalkozok mas weblappal...
-
StaMiNa
aktív tag
Jogos.. rajta vagyok az ügyön!
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Mert nem választottad ki a processzor tipust, amikor letrehozod a konfigot
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
De azt a procit nem te csinalta? Pontosan milyen procid van? Szerintem bennevannak az ilyen 5600+ tipusok, ha nincs akkor ponrosan nezz utana (cache/stepping), a már bentlévő nevekhez kepest hozz letre egy ujat.
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Szia, ez szép és jó, csak az nem bizonyitek, vagyis annak nem mondhato
Max egy CPU-Z valid, és vagy 1 oras orthos teszt
Fel tudod rakni az eredmenyed a honlapra? -
StaMiNa
aktív tag
válasz
Core 2 Duo
üzenetére
Úgy látom már tökéletes, kivéve az fsb-t, amit javítottam

-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Core 2 Duo
üzenetére
Ja, nemlehet, mert ha en validalok egy eredmenyt akkor az ahhoz a konfighoz tartozik amit láttam, éss ha te utolag atirod, nem ér az egész semmit.
Szoval sajna újra kell csinálnod
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Core 2 Duo
üzenetére
Hali,
látom őket, de van három nagy hiba vele:
1, FSB helyere azt az értéket ird amit tuningal értél el (kép alapjan: 444)
2, cpu-z valif csak 1998mhzrol szol, kérlek a legjobb cpuz-t add meg
3, ahogy látom két tuning eredmenyit pakoltad fel, akkor legyszi csinalj neki két konfigot (egy 416mhz-el egy 444 mhz-el és a megfelelo mem értékekkel)Hogy ne kelljen ujra felraknod az eredmenyeket, szolj amint kész az a konfig ahol ezek már stimmelnek, és én atirom a megfelelo dolgokat
Ahogy nézem kulonben rendben vannak az eredmenyek -
StaMiNa
aktív tag
Emberek egy kis aktivitást!!

Oké, hogy regeltek, de tessék egy kis eredményt is feldobni
-
StaMiNa
aktív tag
Remelem nem sértem meg az illetőt aki irt nekem, hogy idezek az uzenetebol, de ez feletebb erdekes kijelentes:
...Szvsz nem érdekel az egész,úgy láttom ez egy inteles oldal úgy hogy huzok a francba innen.
Légyszi törölj az oldalról.
Válaszom, mert gondolom ott mar nem olvas uzenetet:
Nemértelek.. miert is lenne inteles oldal? Csakmert több intel proceszorral rendelkezo ember tett fel eredmenyt? -
StaMiNa
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ez érdekes. mennyi a szorzoja a procinak? Es mennyi az alap fsb-je?
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Kérdezd meg a hasonloban, illetve a Tuning forumtemakban, szterintem segitenek. Nekem sajna nincs x2 tuning tapasztalatom
Kulonben a mem idoziteseket bovebbre vetted, kézzel allitottad? -
StaMiNa
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Szerintem csaknem.. Utana kerdeztel az alaplapod topikjaban?
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Esetleg bios update? VAgy kérdezz az X2 topikban vagy az alaplapod topikjaban.
Meg így alapon is csinalhatnal eredmenyeket a weblapra

-
StaMiNa
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ott is van olyan, hogy PCI-E lefixalasa? Meg a pci fixalasa. Meg a ramot probald meg 800 alatt futtatni
-
StaMiNa
aktív tag
Na, egyre tökéletesebb az oldal
Jöhetnek ötletek, mit szeretnétek még látni -
StaMiNa
aktív tag
Javitottam a jelszo emlekesztetot, koltozes miatt at kellett irni kicsit.
Gyertek és nézzétek meg, illetve eredmenyekre fel!!
-
StaMiNa
aktív tag
Egy nagy hiba javitva lett, amiatt nem lehetett uj eredmenyt felrakni..
Most már mukodik minden.. remeljuk
Tessék tesztelni, es irni ha valami nem jo -
StaMiNa
aktív tag
Kész lett a pontozásos rendszer, ezzel még egy lista van, a elert eredmenyek szerint. Tessék kritizalni, jobb otletet mondani

-
StaMiNa
aktív tag
Tessek eredmenyeket feltenni!!

Mar nem is lassu a szerver... -
StaMiNa
aktív tag
Sziasztok,
Az oldal elköltözött a következő címre, reménykedve hogy gyorsabb és jobb lesz
http://cpu2ning.extra.hu/ [link]
És még reklámmentes is... Gyertek és nézzétek meg!
[Szerkesztve] -
StaMiNa
aktív tag
Elköltöztettem idegilenesen a weboldalt, hogy megnezzem tényleg az atw-e a lassu. Hát sajna az, sql lekerdezesek nagyon ramatyul jönnek

Uj címen megnézhetitek milyen ha rendes szerveren lenne [link] -
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19
üzenetére

Ezaz, már alakul, sok helyen már a top10 is betelt
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Sajnos a lassu valasz sztem az atw miatt van, ezt kapjuk ingyen

Max én tudok modositani, ha nagyon kell, es egyszerubb lenne minthogy uj konfigot hozol letre.
Hitelesitesre van egy kis falsh, a FAQ-ban van link ra, de ide is beteszem: [link] -
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Igen, ezek érdekes dolgok, ezert is van az olald, hogy megnezd kinek miert annyi az eredmenye (idozitesek/mhz/orajel/fsb), es akkor kiderul mi szamit jobban.
-
StaMiNa
aktív tag
Felkerült az új menü és logo, tessék megnézni!
Bármilyen észrevételt/tippet/tanácsot szívesen veszünk! -
StaMiNa
aktív tag
Új logo kerult fel az oldalra Tiberius jovoltabol, illetve pár apro hiba lett javitva. Gyertek és nezzetek meg!
Szeretnem ha jobban beindulna az oldal
-
StaMiNa
aktív tag
Emberek, ne csak regisztraljatok, krealjatok konfigokat, és tegyetek fel eredmenyeket

-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Akkor hajra

-
StaMiNa
aktív tag
Alakul az apro bugok javitasa. Ha barki furcsasagra figyel fel, jelentse!
Es tessek regisztralni, majd eredmenyeket pakolni!
-
StaMiNa
aktív tag
Jaj, de orulok, nem mindig megy az atw

-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Igen, most már jo lesz.
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Tessék csak beregelni (ha meg nem tetted) felvenni a konfigod, és kitolteni az eredmenyt
Igy nem tudom felrakni, mert igazabol csak regelt userek rakhatnak fel eredmenyt.
szerk: Ja latom regelve vagy, akkor vedd fel a konfigod, es rendeld hozza az eredmenyt
[Szerkesztve] -
StaMiNa
aktív tag
Elnezest a technikai hibaert, de nem tehetek rola h szar az atw, pl most nem jon be az oldal

-
StaMiNa
aktív tag
Hello, egyelore csak reggel lehet nezni, majd lehet kirakom publikba a top10-eket.
Mi az oldalad cime? szerk: bocs, vaksi vagyok
Hát, inkabb a masodik lenne a jo
MEgneztem, igy mar emlexem jartam is itt tobbszor, de ahogy latom a tied cpu szinten csak OC-rol szol. Ez pedig sok program eredmenyenek adatbazisa
[Szerkesztve] -
StaMiNa
aktív tag
Emberek, akkor eredményekre fel!

-
StaMiNa
aktív tag
Az gondolom latszik, Soak-al fejlesztettuk kozosen, ő adta a tippeket, en meg kb megcsinaltam

-
StaMiNa
aktív tag
Végre elkészült a weblap, ami reméljük átfogó képet fog adni a tuningolt processzorok sebességéről! A weblap lényege, hogy konfigurációkhoz rendelt eredményeket lehet felvinni az adatbázisba, ami különféle programokkal lett lemérve (SuperPI, Winrar, CineBench, 3Mark06 CPU, Everest, PCMark, Orthos teszt, wPrime, ami még bővülhet), amit moderátorok/adminok ellenőriznek, a csalás kiszűrése érdekébe. Lehetőség van belső kommunikációra, profil szerkeztésére, és minden másra amit a nagyközönség megszavaz és meg tudom csinalni

Hasznaljátok egészséges tuninggal: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)