Új hozzászólás Aktív témák
-
StaMiNa
aktív tag
-
Str8 sk8r
őstag
...értem mindenesetre nem én vagyok az "megoldás", és csak egy újabb kérdést vetettem fel...nagyon szeretném ha végre lenne egy ilyen tesztoldal,ahól nem csak a "milliomosok" villoghatnak,hanem a kulönböző kategóriák eredményei jól elkülönítve, de egységes programmal tesztelve, hoga az érdeklődők kapjanak valamiféle összehasonlítási alapot...
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Str8 sk8r #171 üzenetére
Hát, igaz, csak nem ezzel
Ide komolyabb adatbazis-strukturat kell kigondolni, hogy tárolod el az egyes architekturakat, hogy csatolod össze az eredmenyeket/értékeket/embereket... bár a nagy része már megvan, de még akkor is nagy munka, főleg a php része.
Mint ahogy én is elkezdtem pc-server építést.. szívás (raid, linux, php/mysql/http...) -
StaMiNa
aktív tag
válasz
Str8 sk8r #167 üzenetére
Hát a weboldalt meg tudnám csinálni, csakhát nem lehet lerövidíteni a hozzá szükséges időt
Sajna már nincs annyi időm nonprofit weblapokat csinálni, mivel pénzes megbízásaim vannak..
Jolenne.. aztán lehet egyszer veszem a fáradtságot és ezt kibővítem.Tudod mi még a baj.. ezeket a screenshotokat nem lehet eléggé, szakszeruen fogalmazva ISO-sítani.. mert mindenki más progival csinálta anno a tuningot, amit pl nem tud replrodukalni... ezek a legnagyobb bajok.
-
Str8 sk8r
őstag
...nem kéne szerintem a különböző összemérni...
...teljesen más egy AMD mint egy Intel...külön lenne a P2 a P3-tól és megint külön a P4,stb...persze ugyanígy az AMD-nél a duron-athlon-barton-semptron,stb...a procik meg egyszerűen egy megadott tesztprogival tesztelhetők...a listára történő felkerüléshez egy ehhez hasonló képet kéne linkelni,amin jól látszana a teszteredmény,és persze néhány percnyi stabteszt valami ilyen progival...szerinted megvalósítható lenne vagy csak álom marad?
...
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Str8 sk8r #165 üzenetére
Igen, ebben teljes mértékben igazad van!
Csak egy nagy kérdés van, hogyan osztjuk szét az architektúrákat? Meg akkor AMD Intel csata is nagy kérdés..
Igazabol már most is problema van, mert mindenki mással mér eredményeket... everestbol is a kismilliomodik verzio jon mar ki es kulonbozo szamokat löknek ugyanarra a procira... -
Str8 sk8r
őstag
...nekem az összes tuningos oldallal-topiccal az a problémám hogy a régebbi arhitektúrák így vagy úgy de disszkriminálva vannak...kategóriákra kéne bontani a tuningot...hogy tudnám én harcba állítani a rég S478-as tuningprocim(amit még ma is használok) egy"milliomos kölyök" 4 magos rendszerre épülő "hiper-szuper" tuninggpével szemben?
...ha ezt megoldaná valaki egy tuningoldalon,annak én örülnék ,és gondolom még mások is...
...
-
StaMiNa
aktív tag
Sziasztok,
ha már ilyen sokat dolgoztam anno az oldallal, illetve ilyen szép sok eredmeny kerult fel, kicsit ujra fel kéne pörgetni az oldalt.Tervbe van véve hogy esetleg a cputuning.net-el egybe lesz olvasztva, ezugyben várom az otletekek, hozzaszolasokat!!
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83 #162 üzenetére
Szia,
sajna mostansag nincs idom nezni, mert otthon nincs netem, remeljuk jovoheten mar lesz idom vele foglalkozni! -
laragirl83
őstag
?
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83 #159 üzenetére
Nem, meglesz ez.
Azt sikerult kijavitanom, hogy most jó CPUt valaszt ki (adatbazis limitacio volt a hiba), szoval már felrakhatod az uj eredmenyed! -
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #158 üzenetére
feladtad..? frissítés sem nagyon van...
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83 #156 üzenetére
Áh.. nemtok rajonni vmi apro, idegesito hibara.. ugyhogy mara feladtam, foglalkozok mas weblappal...
-
StaMiNa
aktív tag
Jogos.. rajta vagyok az ügyön!
-
laragirl83
őstag
Nálam is Sempron 2600+t ír CPUnak pedig felvettem listára a megfeleő gyári paraméterekkel az E8200-at és E8400-at is...
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Neil Watts #151 üzenetére
Mert nem választottad ki a processzor tipust, amikor letrehozod a konfigot
-
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Neil Watts #149 üzenetére
De azt a procit nem te csinalta? Pontosan milyen procid van? Szerintem bennevannak az ilyen 5600+ tipusok, ha nincs akkor ponrosan nezz utana (cache/stepping), a már bentlévő nevekhez kepest hozz letre egy ujat.
-
válasz
Neil Watts #148 üzenetére
fentvan!
De miért Sempi 2600at ír ki? -
-
Szia!
Sajna tuning a nyista...
(akkor miért írok ide...
) Alapon meg ha berakom akkor az nem tuning...
Sry...
Az az érdekes, hogy eszerint a progi szerint verem a Q6600okat 8800GT-vel(!!!)
Hihetek ennek az eredménynek?
még1x lefuttatom...Itt vok:
Score System Information
297
Genuine Intel(R) CPU 2160 @ 1.80GHz @ 2808MHz
Microsoft Windows XP Professional
GPU: GeForce 7900 GS
RAM: 2048 Mb
Submitted by: lowenz296
Dual Core AMD Opteron(tm) Processor 185 @ 2730MHz
Microsoft Windows Vista Ultimate
GPU: GeForce 8800 GTS 512
RAM: 3071 Mb
Submitted by: noob287
Intel(R) Core(TM)2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 3280MHz
GPU: GeForce 8800 GTS
Submitted by: Griswold284
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz @ 2666MHz
GPU: GeForce 8800 GT
RAM: 2814 Mb
Submitted by: rrilett---------------------------------(itt vagyok én! [283 pont]) AZAZ Egyenlő a teljesítményem egy C2Qval
283
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz @ 3005MHz
GPU: ATI Radeon Graphics Processor (0x9589)
Submitted by: rikiki281
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz @ 2683MHz
Microsoft Windows Vista Home Premium
GPU: GeForce 8600 GT
RAM: 3070 Mb
Submitted by: rik701274
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+ @ 3200MHz
Microsoft Windows Vista Home Premium
GPU: GeForce 8800 GT
RAM: 2047 Mb
Submitted by: brasso272
AMD Sempron(tm) Processor 3000+ @ 1845MHz
GPU: GeForce 7300 GS
RAM: 1536 Mb
Submitted by: rno2258
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz @ 2194MHz
GPU: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
RAM: 2040 Mb
Submitted by: neo253
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6850 @ 3.00GHz @ 2999MHz
GPU: GeForce 8800 GTS 512
RAM: 2047 Mb
Submitted by: telemundo -
StaMiNa
aktív tag
válasz
Neil Watts #145 üzenetére
Szia, ez szép és jó, csak az nem bizonyitek, vagyis annak nem mondhato
Max egy CPU-Z valid, és vagy 1 oras orthos teszt
Fel tudod rakni az eredmenyed a honlapra? -
Sziasztok!
Nekem (kövezés) TUNING NÉLKÜL megy ennyita gép:
NovaBench Score: 283
2008.02.20. 17:30:34
Microsoft® Windows Vista™ Home Premium
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ @ 2600 MHz
Graphics Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x71C1)
3326 MB System RAM (Score: 133)CPU Tests (Score: 86)
- Floating Point Operations/Second: 38739326
- Integer Operations/Second: 23272665
- MD5 Hashes Generated/Second: 34026Graphics Tests (Score: 19)
- Random Lines Drawn/Second: 4243
- Random Shapes Drawn/Second: 5618Hardware Tests (Score: 45)
- Primary Partition Capacity: 293 GB
- Drive Write Speed: 25,53 MB/sA BIZONYÍTÉK: A Drágaszágom...
A vége -
StaMiNa
aktív tag
válasz
Core 2 Duo #142 üzenetére
Úgy látom már tökéletes, kivéve az fsb-t, amit javítottam
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Core 2 Duo #140 üzenetére
Ja, nemlehet, mert ha en validalok egy eredmenyt akkor az ahhoz a konfighoz tartozik amit láttam, éss ha te utolag atirod, nem ér az egész semmit.
Szoval sajna újra kell csinálnod -
StaMiNa
aktív tag
válasz
Core 2 Duo #138 üzenetére
Hali,
látom őket, de van három nagy hiba vele:
1, FSB helyere azt az értéket ird amit tuningal értél el (kép alapjan: 444)
2, cpu-z valif csak 1998mhzrol szol, kérlek a legjobb cpuz-t add meg
3, ahogy látom két tuning eredmenyit pakoltad fel, akkor legyszi csinalj neki két konfigot (egy 416mhz-el egy 444 mhz-el és a megfelelo mem értékekkel)Hogy ne kelljen ujra felraknod az eredmenyeket, szolj amint kész az a konfig ahol ezek már stimmelnek, és én atirom a megfelelo dolgokat
Ahogy nézem kulonben rendben vannak az eredmenyek -
StaMiNa
aktív tag
Emberek egy kis aktivitást!!
Oké, hogy regeltek, de tessék egy kis eredményt is feldobni -
StaMiNa
aktív tag
Remelem nem sértem meg az illetőt aki irt nekem, hogy idezek az uzenetebol, de ez feletebb erdekes kijelentes:
...Szvsz nem érdekel az egész,úgy láttom ez egy inteles oldal úgy hogy huzok a francba innen.
Légyszi törölj az oldalról.
Válaszom, mert gondolom ott mar nem olvas uzenetet:
Nemértelek.. miert is lenne inteles oldal? Csakmert több intel proceszorral rendelkezo ember tett fel eredmenyt? -
KrAt
veterán
Tettem fel jópár eredményt
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #128 üzenetére
Ez érdekes. mennyi a szorzoja a procinak? Es mennyi az alap fsb-je?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #128 üzenetére
Hali, véleményem szerint borzasztóan antituning lapod van, azért nem megy a dolog.
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok!A helyzet az,hogy nem tudom egyáltalán húzni a procimat,pedig nagyon jó lenne.A gépem:MSI K9N4 ultra-f , AthlonX2 4600+ ,1024Mb kingston ddr2 800 ,msi 8600gt.
Már többször is kérdeztem,de sajnos használható tanácsot még nem kaptam.
Lefotóztam a biosomnak a tuningos részeit,hátha úgy jobban tudnátok segíteni.
[link]
[link]
[link]ÉS próbálkozás után a következő üzenetet kapom:[link]
Előre is ksözi a segítséget!!
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Azt meg tudnátok mondani hogy hogyan van nektek az everestben a memória másolásnál meg az írásnál számokban látható eredmény, mert nekem csak az olvasásnál van és így nem sok értelme lenne beküldeni eredményt hogy nem tom mennyi a másik kettő.
Elöre is köszönöm.
Üdv Kommy -
tibcsi0407
félisten
Azt írja,hogy vigyázat,az overclocking nem sikerült és a beállítások visszaálltak gyárira.Nem akarok én olyan nagy tuningot,de mondjuk 2600Mhz jó lenne...CSak egyáltalán nem enged semmit.A c&q kikapcsoltam,a ramot visszavettem,a spread spectrumokat kikapcsoltam,a ht-t nem tudom konkrétan hol kell visszavenni,szerintem nem lehet.Van valami sb804 to ck nem tudommi vagy ilyesmi azt visszavettem 600-ra,de semmi.Segítsetek légyszi.Senkinek nincs ilyen lapja????
-
tibcsi0407
félisten
Nem próbáltam úgy,de majd akkor megnézem.Kösz mindent!!
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #122 üzenetére
Kérdezd meg a hasonloban, illetve a Tuning forumtemakban, szterintem segitenek. Nekem sajna nincs x2 tuning tapasztalatom
Kulonben a mem idoziteseket bovebbre vetted, kézzel allitottad? -
tibcsi0407
félisten
Nincs ennek az alaplapnak topikja,csak hasonlóknak,de azok csak nem ugyanezek.
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #120 üzenetére
Szerintem csaknem.. Utana kerdeztel az alaplapod topikjaban?
-
tibcsi0407
félisten
A legfrissebb bios van rajta.Lehet az a baj?
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #118 üzenetére
Esetleg bios update? VAgy kérdezz az X2 topikban vagy az alaplapod topikjaban.
Meg így alapon is csinalhatnal eredmenyeket a weblapra -
StaMiNa
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #116 üzenetére
Ott is van olyan, hogy PCI-E lefixalasa? Meg a pci fixalasa. Meg a ramot probald meg 800 alatt futtatni
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok!Szeretném húzni a procimat,de nem tudom,mert miután beállítom az fsb-t és újraindítom a gépet a bios kiírja,hogy nem fogadta el a tuningot és állítsam vissza.Ha egy nagyon picit húzok rajta akkor is ezt csinálja.
A gépem: Msi k9n4 ultra-f Athlon x2 4600+ 1Gb kingmax ddr2 800 Msi 8600gt
Nem tudjátok mi lehet a baj?? -
StaMiNa
aktív tag
Na, egyre tökéletesebb az oldal
Jöhetnek ötletek, mit szeretnétek még látni -
KrAt
veterán
Nemrég reggeltem
-
StaMiNa
aktív tag
Javitottam a jelszo emlekesztetot, koltozes miatt at kellett irni kicsit.
Gyertek és nézzétek meg, illetve eredmenyekre fel!!
-
StaMiNa
aktív tag
Egy nagy hiba javitva lett, amiatt nem lehetett uj eredmenyt felrakni..
Most már mukodik minden.. remeljuk
Tessék tesztelni, es irni ha valami nem jo
-
StaMiNa
aktív tag
Kész lett a pontozásos rendszer, ezzel még egy lista van, a elert eredmenyek szerint. Tessék kritizalni, jobb otletet mondani
-
StaMiNa
aktív tag
Tessek eredmenyeket feltenni!!
Mar nem is lassu a szerver... -
StaMiNa
aktív tag
Sziasztok,
Az oldal elköltözött a következő címre, reménykedve hogy gyorsabb és jobb lesz
http://cpu2ning.extra.hu/ [link]
És még reklámmentes is... Gyertek és nézzétek meg!
[Szerkesztve] -
StaMiNa
aktív tag
Elköltöztettem idegilenesen a weboldalt, hogy megnezzem tényleg az atw-e a lassu. Hát sajna az, sql lekerdezesek nagyon ramatyul jönnek
Uj címen megnézhetitek milyen ha rendes szerveren lenne [link] -
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19 #103 üzenetére
Ezaz, már alakul, sok helyen már a top10 is betelt -
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19 #100 üzenetére
Sajnos a lassu valasz sztem az atw miatt van, ezt kapjuk ingyen
Max én tudok modositani, ha nagyon kell, es egyszerubb lenne minthogy uj konfigot hozol letre.
Hitelesitesre van egy kis falsh, a FAQ-ban van link ra, de ide is beteszem: [link] -
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83 #99 üzenetére
Igen, ezek érdekes dolgok, ezert is van az olald, hogy megnezd kinek miert annyi az eredmenye (idozitesek/mhz/orajel/fsb), es akkor kiderul mi szamit jobban.
-
Armando_19
őstag
-
laragirl83
őstag
érdekes, everest ram olvasásban középmezőny vagyok kb. de írásban lenyomtam mindenkit
9050MB/s
-
Brumi˘
addikt
Egy pár eredménnyel beugrottam, a többit majd csinálgatom ha lesz időm! Jó lett az új design!
-
vedini
őstag
miért kell bejelentkezni?
titkos adatok is vannek fent? -
laragirl83
őstag
itt (is) vagyok
-
^Boss
őstag
holnap megnezzuk mit tud a cucc, egyelore a 3600os eredmenyek feltoltve
-
mycso
veterán
-
mycso
veterán
Hi, Soak-nak már írtam az oldalatokon.
Rengeteg féle eredményem van (5-6-7.. konfig) mind saját, (általában, pi, everest, metabench, 3dm, ...) melyekről képet is készítettem.
A problémák: nem mindegyik konfignál készítettem valid-ot (cpu-z) illetve a régebbiek eredményei everest 4.0 előtti verzióval készültek.
Mivel már régen nincsenek is megek ezek a konfigok, így nemis tudom pótolni-javítani ezeket a hibákat.
Mivel rengeteg féle konfig szerepel ezek között (a64, c2d, celerond, p4, ..) gondoltam, megosztom veletek és az oldal látogatóival az eredményeket.
Tehát igazából arra várnám a választ (már 3 konfigot feltöltöttem), hogy a többit töltsem vagy ne???? (magyarán fent maradhatnak-e majd ezekkel a feltételekkel vagy nem) -
StaMiNa
aktív tag
Felkerült az új menü és logo, tessék megnézni!
Bármilyen észrevételt/tippet/tanácsot szívesen veszünk! -
StaMiNa
aktív tag
Új logo kerult fel az oldalra Tiberius jovoltabol, illetve pár apro hiba lett javitva. Gyertek és nezzetek meg!
Szeretnem ha jobban beindulna az oldal -
StaMiNa
aktív tag
Emberek, ne csak regisztraljatok, krealjatok konfigokat, és tegyetek fel eredmenyeket
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni , hogy a megadott konfigot lehet e valahogy módosítani, mert véletlenül entert nyomtam és így nincs teljesen kitöltve, de nem találtam sehol semmit hogy módosítani tudjam.
üdv Kommy -
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19 #76 üzenetére
Akkor hajra
-
Soak
veterán
válasz
Armando_19 #74 üzenetére
Csatolsz egy képet és kész (természetesen a konfignál jo validnak kell szerepelnie)
-
StaMiNa
aktív tag
Alakul az apro bugok javitasa. Ha barki furcsasagra figyel fel, jelentse!
Es tessek regisztralni, majd eredmenyeket pakolni! -
Soak
veterán
Szeretnék mindenkit megkérni ,hogy olvassa el a FAQ-t mert több probléma is felmerült és pont olyanok amikre a FAQ-ban ott a válasz . Köszönöm
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
-
StaMiNa
aktív tag
Jaj, de orulok, nem mindig megy az atw
-
Superman
nagyúr
Regeltem, töltöttem is fel eredményt, gratulálok mindenkinek, aki részt vett az oldal kialakításában.
maximális respect.
Kérdés: a PCMark 2005 helyett nem futtathatnánk a 2004-es verziót? Több külföldi oldalon is olvastam az instabilitásáról és nekem sem futott le soha. Most is lefagyott a 47.-ik tesztnél.Volt már olyan, hogy alapórajelen lefagyott, akkor a videokártyával volt elégedetlen. Mindegy, ha marad, legfeljebb nem futtatom le.
-
proper
őstag
válasz
Armando_19 #61 üzenetére
köszi
a régi 3dmark eredménnyekkel tudunk mit kezdeni? mert cpuz validot már nem tudok csinálni a régi procikrol -
proper
őstag
dobtam egy pi eredményt a oldalra, majd összevadászom az otthoni 3dmark képeket is aztát feltöltögetem öket
-
Soak
veterán
válasz
Armando_19 #57 üzenetére
sebességben egy kicsi , de igazából nagyon minimális. Azzal tesztelj amelyik szimpatikus
szerk: Jobb lenne ,ha 1,5-el mert az ujabb, de azért fogadjuk el az 1,4-et ,hogy ne kelljen ujra csinálni mindenkinek ha esetleg régebben csinálta
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Armando_19 #55 üzenetére
tettünk fel egy everestet az oldalra, ha megoldható akkor azt használt kérlek. Köszi
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19 #53 üzenetére
Igen, most már jo lesz.
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Armando_19 #51 üzenetére
Tessék csak beregelni (ha meg nem tetted) felvenni a konfigod, és kitolteni az eredmenyt
Igy nem tudom felrakni, mert igazabol csak regelt userek rakhatnak fel eredmenyt.
szerk: Ja latom regelve vagy, akkor vedd fel a konfigod, es rendeld hozza az eredmenyt
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
megy ujra az oldal
-
StaMiNa
aktív tag
Elnezest a technikai hibaert, de nem tehetek rola h szar az atw, pl most nem jon be az oldal
-
StaMiNa
aktív tag
Hello, egyelore csak reggel lehet nezni, majd lehet kirakom publikba a top10-eket.
Mi az oldalad cime? szerk: bocs, vaksi vagyok
Hát, inkabb a masodik lenne a jo
MEgneztem, igy mar emlexem jartam is itt tobbszor, de ahogy latom a tied cpu szinten csak OC-rol szol. Ez pedig sok program eredmenyenek adatbazisa
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Megdícsérem én is a készítőket.
Nagyon jó kis hasznos oldal lett. Mindenki izzitsa a masináját,tuningra fel!
-
szacsee
nagyúr
Tetszik az oldal!
Csináltam pár tesztet és az összesített és a Top 10 is kóser!
Mehet az eszeveszett ponthajhászás! -
Rusher
őstag
-
Brumi˘
addikt
Nah dobáltam fel pár eredményt a régi és a mégrégebbi konfigomról, de még szokni kell a rendszert. Amúgy jó lett!
Az felrakott eredményeket Te ellenörzöd?
-
Achill3uS
nagyúr
Soak: nem szünt meg csak gyakorlatilag 1éve nem nézett rá a tulaj.. meg a ph-ra se
akkor valakit keriteni kell a posztra, mert sajnos majdnem minden azon múlik.. egy valag szart is el lehet adni szépen csomagolvahát még ha jó a tartalom!
StaMiNa: brasil sztem nem veszi zokon, majd megmondom neki h fennmaradt az utókornak
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
gratulálok, és sorry, hogy nem tudtam segíteni, de látom Soak azért közremüködött
ha egy kicsit ráfeküdtök a dizájn-ra és esetleg késöbb saját domain/tárhely-et kap a téma, befuthat szépen.. az ocz.hu -nak nem ártana egy utód..
egyébként itt egy CPU-Z Validation Tutorial [link], amit anno brasil-ék csináltak -
StaMiNa
aktív tag
Emberek, akkor eredményekre fel!
-
StaMiNa
aktív tag
Az gondolom latszik, Soak-al fejlesztettuk kozosen, ő adta a tippeket, en meg kb megcsinaltam
-
Soak
veterán
Igazából a valid a max CPU orajelre vonatkozik mindenesetben ,tehát ha neked max 4gigát megy a procid akkor azt a validot tedd be mindenhova.
U.i.: Persze ,ha valami komolyabbat megy a ramod vagy a lapod FSB-ben amibe érzésed szerint a ''kedves'' userek belekötnek akkor tegyél ahoz a beállitáshoz arról validot
Elolvastam csak még picit új a dolog...
Nem szokványos a rendszer az tény
szerk :
Ha ez változik új valid kell vagy fel kell vennem egy másik konfigot?
Igen, mondjuk van egy orthos beállitásod amivel max stabil a géped, akkor azt beirod és az lesz az ''orthos'' nevü konfig, de van egy superpi is , akkor azt is beriod és az lesz a superpi , igy lesz egy-két konfig ,de eredményfelvételénél csak kiválasztod a nevét és máris ott van a kész konfig
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Mostani alatt mit értesz? egy konkrét bench beállitást?
Ott van az Adatlapom menü alatt ,hogy ami ott van konfig az való arra ,hogy másnak mutogassuk. Ez csak arra való ,hogy pontosan lejegyezzük a beállitásokat és ennek a beállitásnak a Validját linkeljük oda
szerk : ha végigolvasod a Faq-t akkor ez véleményem szerint kikövetkeztethető , de ha nem akkor én kérek elnézést
Amugy azt szeretném hozzá tenni ,hogy ugyan minden erőnken a bugok felkutatásán voltunk , de mégis találhattok , ha van akkor légyszi juttasátok tudumásunkra.
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
tudom ,hogy hogyan értetted. Es epp ezért mondtam ,hogy minden képet nem fogunk nagyitoval végig mérni.Elég sok eredmény kering az interneten ami kis viszonyitási alappal szolgál.
. Ami tőlünk tellik azt megtesszük. Csalás alatt nem csak fake képet lehet érteni, vagy tévedek?
-
Gorneck
legenda
Miután ugye felvettem a konfigom term a mostanit...jön ez:
CPUZ hitelesitő Link: Ide az aktuális (megadott) órajelről készült valid linkjét illesszétek (Ha nem vagytok tisztában az elkészítésének pontos menetével, akkor kérdezzétek a fórumban.)
Ezt minden esetben el kell követni ha bármilyen eredményt töltök fel?
[Szerkesztve] -
Macka
veterán
Hogyan lehet az eredményeimet feltölteni?
-
StaMiNa
aktív tag
Végre elkészült a weblap, ami reméljük átfogó képet fog adni a tuningolt processzorok sebességéről! A weblap lényege, hogy konfigurációkhoz rendelt eredményeket lehet felvinni az adatbázisba, ami különféle programokkal lett lemérve (SuperPI, Winrar, CineBench, 3Mark06 CPU, Everest, PCMark, Orthos teszt, wPrime, ami még bővülhet), amit moderátorok/adminok ellenőriznek, a csalás kiszűrése érdekébe. Lehetőség van belső kommunikációra, profil szerkeztésére, és minden másra amit a nagyközönség megszavaz és meg tudom csinalni
Hasznaljátok egészséges tuninggal: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest