- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
h.adam.92 #2668 üzenetére
Értem, no mindegy azért köszi, esetleg várom még mások jelentkezését hátha tudtok még valami okosat mondani.
Remélem ápr. 10-én megtudom végre venni az új házamat, és akkor procit is újrapasztázom, rá kerül az új hűtő(sharkoon silent eagle, ugyan az mint a Xigma s963, legalább is a borda), ésakkor jövök remélem sikeres postokkal
Tényleg milyen hűtőpasztát javasolnátok?Az AC-nek az az új pasztája megteszi?
-
Dyno
veterán
Sziasztok ma hazajövet nyomom be a géped, mondom áhhh tovább probálok menni egy kicsit, ezért itt is megkérdezném ezt, szerintem ti még elöbb tudtok választ adni.
-
Dyno
veterán
Jővőhéten veszek már másik hűtőt, mert ezen a venti nagyon kerreg már emg kevés is, és így csak 5V-on üzemel.....2,8-ról most vissza is vettem, mert 75°C-on szaladozott, így most csak 2,3-on van annyi tudom csak járatni, 1,22V-on.De ígérem jővőhétvégén ha mindent sikerült beszerezni, emrt házat is cserélek, akkor úgyis jövök mert ez már 3-4hónapja tervben is van csak most lett pénzem, a dolgokra.Minden veszen kifogom probálni a procit ígérem.
-
Dyno
veterán
hello, adatlapomon lévő procit azokon a beállításokon használom, ez mrá felkerülhető a toplistára?
kép róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest