Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopo82
tag
Valaki segítene nekem szeretném húzni kicsit a procim de még nem csináltam soha
a lapom asus p5k a proci intel pentium d830 a ram 2x 2gb ddr2 1066mhz-es Kingmax valaki leírná nekem pontosan privibe hogy és mit kell állítani h biztonságosan fusson és a lapnál is h menjen 1066mhz-en a ram ne csak 800-on. segítsetek please nagyon megköszönném
előre is köszi annak aki segít egy kezdőn 
-
Hopo82
tag
Valakai segítene nekem szeretném húzni kicsit a procim de még nem csináltam soha
a lapom asus p5k aproci intel pentium d830 a ram 2x 2gb ddr2 1066mhz-es Kingmax valaki leírná nekem pontosan privibe hogy és mit kell állítani h biztonságosan fusson és a lapnál is h menjen 1066mhz-en a ram ne csak 800-on. segítsetek please nagyon megköszönném
előre is köszi annak aki segít egy kezdőn 
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yettel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
a lapom asus p5k a proci intel pentium d830 a ram 2x 2gb ddr2 1066mhz-es Kingmax valaki leírná nekem pontosan privibe hogy és mit kell állítani h biztonságosan fusson és a lapnál is h menjen 1066mhz-en a ram ne csak 800-on. segítsetek please nagyon megköszönném