Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #1834 üzenetére
Nem is magamra értettem.Pont erre!Gyengus az a proci(meg amiket soroltál).Lapom.Persze,h elég a lap meg táp nem véletlen,csak procira vár,bár most nem sok időm van(semmi).S igen,úgy értettem,h nem elég ,h lusták,de bika táp kell,jó lap ami kvajól kezeli a ramokat,mert ott csak 1:1 jöhet szóba,s hamar elfogynak a lapok,ramok,tápok..
beony,pont erre céloztam.Corsair:ÁÁÁÁÁÁmajdnem eladtam a vx450-et,mertez 19k volt a hx moduláris meg 22k.Most néztem ,ez 20k a hx meg eltünt,az 520-as meg majd 30k,annyit(árkülönbség)meg kvra nem ér.Ez erős,tökéletes,csak az a sok madzag,mindíg utamba van!
(#1839) akoska07beszarás.
remélem ez is megy majd annyit,csak legyen ramom.
Kulerr:nem a teljesítmény a gond(azért 3GHz-en is kva ütős)csak a tuning.Dög unalom,lomha stb..Ha 4,5GHz kell 24/7-be cseréljünk.Ezt feszelheted,(1,725V-ig kapott,hisz tudod,de ma is 1v alatt viszi a 3Ghz-et,s jóval Vid-je alatt 3,6-ot-3,7 -et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest