Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Szia!Alapon 36°-terhelve 50° és megy mint állat!Köszi!

Aggregátor: Igen,ramtuningot akartam
.Arra kellett volna a nagy FSB!Nem a procit hajtani.Mikor azt teszem,akkor mindíg a legmagasabb szorzóval hajtom,én a 8*500-at se csipázom,ha megy 9*450-et kevesebb fesszel simán azt választom.Csak..Be kellett látnom,hogy 1200-at tudó (szoros időzítések)2x2 giga vagy nincs,vagy ha van,jkva drága.Így jött az ötlet,hogy mi lenne ha.Itt tököltem,s morfondíroztam magamban amikor elkezdtem Péterünkkel(Ősember )tegna este beszélgetni.Azt mondta
öntsek már,ad fél órát.Nem tudtam.Erre:
Ma hoza postás egy csomagot.Benne 2x1 és 2x2 reaper meg 4db 2x2-es Patriot Viper.A reapereket ismertem,így kivettem a Mushkinjait és be a 4 Viper.Hát..Szerelem.4-4-4-12 2,08v-on nagyon sinán mentek,majd 5-6-6-13 -on 950-en szintén.A reaopereket ki se bontottam,meg ne gondoljam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
800-as 2gigás patriot]
.Arra kellett volna a nagy FSB!Nem a procit hajtani.Mikor azt teszem,akkor mindíg a legmagasabb szorzóval hajtom,én a 8*500-at se csipázom,ha megy 9*450-et kevesebb fesszel simán azt választom.Csak..Be kellett látnom,hogy 1200-at tudó (szoros időzítések)2x2 giga vagy nincs,vagy ha van,jkva drága.Így jött az ötlet,hogy mi lenne ha.Itt tököltem,s morfondíroztam magamban amikor elkezdtem Péterünkkel(Ősember )tegna este beszélgetni.Azt mondta
öntsek már,ad fél órát.Nem tudtam.Erre: