- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
válasz
barnam_ #11953 üzenetére
Jó reggelt!
A tuning szezonnak nincs vége,és nem is lesz sose,max a mindenkori időjáráshoz fogunk igazodni,és nem kint fagyoskodni a -10-ben,néhány mhz-ért
Most jönnek majd a 24/7-ben használható tesztekAMD-s részlegnek semmi akadálya,csak ki kell találni milyen vonalon legyenek tesztelve.
Bár szerintem mehetünk a jelenlegi feszültség előírások után,ha már a Intelnél így teszteltünk.
Érkezne ugyanennyi amd-s teszt,akkor már vmi képet csak látunk.............,de ezt már előre is tudjuk mindannyian -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #11953 üzenetére
Laraxior volt régi (már gariztatott) CellShock CL4 1000-res ramjait vettem meg egy jó fej debreceni sráctól.
Először szó se volt megvételről, csak taliztunk Debrecenben, s ideadta tesztelgetni. Aztán...ez lett belőle.
Jaja! Jó lenne tudni, főleg azt (nekem) mennyire szórakoztató..
Igen, most én is majd a nyáriasított megoldások híve leszek. 3,5"-os helyre beszerelhető HDD hűtés stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Motoros topic
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged