- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10684 üzenetére
Á! Csak kitesztelném és menne is tovább.Három proci van a ph-n amire fáj a fogan, ez az 1ik...
-Srác mondta, hogy keressem meg priviben, meg is kerestem, de asszem közben lebeszélték róla, fél, vagy meggondolta magát. Nem tőlem, a postától..-
(#10685) bzs73 : Ki bizony! Sorra hozza az eredményeket. Ma:
[link]
[link]Szemét ez a hwbot! Hivatalosan 8.140 az eredményem és 2. hely. Viszont az elsőé 8.144
-tehát gyengébb. Sajna nemtok írni, mert nemtok agolosan, de már úgy beszólnék keik. Ha pl. u.azt az eredményt érem el mint más, tuti engem tesznek a mögé.
Ha vki megtenné..
Itt van a hivatalos lista:
[link]
Nem vérpistikézés, de napok -hetek óta tesztelgetem, variálom, végre megfogom és meg is előzöm 4 ezreddel, erre szarnak rá.
Super Pi-in. is 9,937 volt nekem is és mögé tettek a másik 9.937-nek, így 2 napig szívtam, míg csináltam egy 9.890-et, hogy ne legyünk 1formák..
Ami jár, az jár, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest