Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Chaser: Nem rossz a procid. Megyeget
Oc szépen mutat, kár, hogy nem valid, akkor mehetne máshova is. Amúgy meg..Nem sírok-rívokazzal a plusz feles szorzóval ..4,7 felett lehettem volna
Menj hwbot-ra, legyen magyar eredmény!!! -
lipi67
nagyúr
válasz
makraipeter1 #13256 üzenetére
Max OC. Max üzembe nem ok, mert nem fut a prime!!!
Miért állítod le? Menjen a prime ha opciókat csinálsz.Ákoska: : Alapon (2,83-on) mennyi a fogyasztása? (A legkisebb)???
-este benézek, sajna dolgom van
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #13208 üzenetére
"Semmi plusz" az asrockban de pont a puritánsága az előnye. Míg x cég lapjának az ára takarja a nevet, addig itt a pénzedért anyagot kapsz. Szerintem uabban az árban feltétlenül jobb asrock lapot kapni mint gigát vagy Asus-t.(#13213) sz.j: Nem semmi. Az egy dolog, hogy hogy megy, ezt tudjuk már, de az, hogy mennyire kitartóan tesztelgeted..Szuper!
(#13214) johniee: Köszi!!!! Azt hittem, el fogod felejteni.
-
lipi67
nagyúr
Szép estét!
Bocsi, fáradt vok, nem bírok keresgélni, de lenne egy kérdésem. Chaser hol tart a 3200-zal?
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #12944 üzenetére
Világuralomra? Führerem!!!!
Fura egy példány a lapod, cerka alatt (is?) mindenre képes.667-es is ok, szinkronban bírja. A hűtés nem böhöm(gyári), de ezek huncut procik! Tudod Te is, mennek -mennek gond nélkül, majd jön a wall és stop. Tök mind1, hogy milyen a léghűtés, a határait majd a jég töri meg.
Proci: Beszarás! Kvra megy!
Ha a 365-ös FSB-t átlépi ..akkor kezd érdekes lenni.
(Ha igen..add el, megveszem!) -Bár..Nálam nem passzolt. Alapon képtelen voltam beindítani, ramok szenvedtek. Hiába ment jól, ebben a konfigban csak szenvedés volt. Sub is jobban járt volna ha más lapban tudja fagyasztani..Sok sikert!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #12940 üzenetére
Az 1024-es Wpime meg stabilitás teszt, (mini prájmolás
), ott [wr 4.hely és még mindíg 4,5GHz felett
]
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #12938 üzenetére
Mi a bajod? Nem elég, hogy elcsavarogsz (
), még fenyegetsz is
Muti!!! Megöl a kíváncsiság.
(#12940) Chaser
Sokat akar a Chaser, de nem bírja a cerkája
Én 1,5v-on a kis 3200-zal 4,5GHz felett nem prájmoltam, hanem teszteket futtattam.
[ehun-e, wr 5.hely] -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12928 üzenetére
Hajrá!!!!
(#12929) bzs73 : Nem semmi! Valahogy mindíg van a procijaid zömében valami egyedi. Ilyen fogyasztást..
Nálam a quad 4,36W-ot eszik0,86V-on..
-
lipi67
nagyúr
Szuper jó, hidd el. Lényegében az a régi 2xxx-es topik. Ott nem volt már tuning (mi már megtettük az új emberkék meg nem tolongtak) és elkezdtünk beszélgetni. (mint most itt-nagy a hasonlóság) a törzs topiklakók jó barátok lettek, és ott beszéltünk meg mindent. Persze ha vki segítségért jött, segítettünk. Így kaptuk a büntiket, shteer meg, hogy legyen hol dumálni, megcsinálta ezt..Nincs is ott senkinek 2xxx-es procija
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNIK
-
lipi67
nagyúr
Igen, néztem, hűvös egy"dög". Hogy bírod ki, hogy egy 1,5V-ot (legalább), ne adj neki?
Én..az lenne a második..
Ha megy jól , utána kezdene érdekelni, hogy alul mit tud, mit megy 1,2v-on Mennyi kell 4GHz-hez stb..a "célzás" azé' volt, hogy le ne lépj, beszélgessünk kicsit
Ja!!Bakker, baj lesz lassan asszem. Ez a topik már kvra más mint amire szolgálna, indítva lett. Baj, mert ha jön 1-2 eredmény, lehet majd keresgélni..meg ha bejön egy modi. Csuda, hogy még nem szóltak. A topik 95%-a offfff..
Nem is tudom, hogy mikor volt hsz ami azért volt, hogy bekerüljön egy listás eredmény...
Átruccanhatnátok hozzánk az offolósba, így én is ide járok trécselni... (Úgy értem, hogy ok, hogy tesztek is vannak, meg nem az időjárás a témánk, de nem is a listás eredmények bemutatása.xmad-dal való beszélgetésem is inkább a szájbarágósba való..[nézzetek be ide !!!!!!]
-
lipi67
nagyúr
Hm.. A manualodban semmi sincs...
Képeid: Vid 1,325v -ezt tudjuk már
Azt is, hogy most 1,4v körül kaphat biosban (prime alatt 1,34-et mutat)
Azt is, hogy így se olyan melegedős.
Továbbá, hogy 23 és 50° a kupak és a magok közötti különbség. Ez még hibás szenzoroknál is sok.(hány fok van a szobában, kupak, hogy a kukimban lehet 23..)
Szerintem hibás szenzor ide vagy oda, vagy szarul van rögzítve a hűtőd, vagy IHS-es, homorú/domború a kupak. Egy polír nem ártana.
Ramok 3:5-ben (nem szabvány, uazon órajelen lassabb működés), viszont ezen egy 800-as noname is megy 1000-ret is (rem fog vissza)Ha tudsz:
állítsd úgy a ramokat, hogy ne 667-en, hanem 400-on menjenek.
FSb-t 200-ról tedd 266-ra (ramok már 533-on, és boot. Tölsd le a set FSB-t. Lennie kell benne egy txt file-nak, abban benne, hogy kezeli e a lapod és ha igen, mit kell beírnod (betü+szám kombináció lesz)
Ha kész, ott win alatt kezd el emelni vele az FSBt úgy, hogy először indítod a priome95-öt megy 2 percig majd emeled 5-tel az FSB-t, újra 2 perc s ismét 5FSB..
Addig amíg nem hibázik a prime. Ha hibázik, visszaveszed 5FSB-vel és újraindítod a prime 95-öt. Hagyod, menjen magának vagy 1 órát.Sajna..perpill más nem jut eszembe, 1xübb lenne láni, előtte ülni...
(#12916) bzs73
Mekkora egy fazon vagy...
Köszi a linket, értjük a célzástmegyünk uppolni.
"Ha marad, az se baj"..------ Vígasztald csak magad barátom, de úgy kell ez a proci Neked, mint púp a hátadra!
tuti!!!!
-
lipi67
nagyúr
aha
-de lehet, hogy én nem voltam informatív-
A képek a biosról ..jó ötlet!!!
(#12908) xmad : Szuper!!! Ez sokkal jobb!
-na, meglestem. (kicsit tévedtem jobb, de nem sokkal
)
Inkább így: Az érdekelne, hogy egy bios/vid-en ha megy a prime95 a cpuZ mennyi feszt mutat.
Tudnánk, mennyit drooppol a lapod.
A bios első két képe érdekes csak, de ha nem látom, hogy mit rejtzenek (miket lehet állítani az opciók alatt-pl. ramok-) akkor kb azt tudom, hogy van valami lehetőség.megkeresem a manualodat, hátha okosabb leszek.
-
lipi67
nagyúr
"Linkelj egy képet a cpu-z cpu ablakáról is, valamint ezzel együtt nyiss egy RealTemp-et, valamint nyisd meg a realtemp settings fülét. Itt látszani fog a procid alapfesze is.
Esetleg ha van fényképeződ (vagy telóval) csinálj egy pár képet a biosról is és linkeld őket (nem kell betenni az egész képet, elég linkelni őket), így láthatjuk, hogy miből is gazdálkodhatunk, milyen beállítási lehetőségek lesznek"Igen, ér kértem a linket de kicsit máshogy: " és nyomj egy prime 95-öt cpuZ fülekkel, hőfokokkal. Belinkeled s majd több szem, többet lát.
(core temp legyen rajta, lássuk a Vid-et)"Link- ne ide szurd be, semmit se látok
nyomj egy prime 95-öt - fusson a Prime amimkor készül a kép
cpuZ fülekkel,- cpu, ram külön külön ablakban.
hőfokokkal : Everest "hőmérséklet és NEM túlhajtás fül
core temp legyen rajta, - vid.Bocsi ha félreértettél, azt hittem nézegeted, hogy mások miket linkelnek.
-
lipi67
nagyúr
Bakker!
Ha tudtam volna..márcuis 9-től erre várok. ki is fizettem, de még nem kapott engusz a beszállítótól. (1160FT egy olyan szar amúgy). Szóval..Köszi! Nagyon jó lett volna, de kifizettem már engusznak, nem tudom visszamondani, számlázva van...Talán a választásokra ide is ér.. - most ezért nyomom gyári hűtővel, nem akarom 100x szétszedni az egészet..hackeeeee : Helikopter lesz
-
lipi67
nagyúr
Ok!
Hát, nem nagyon értem..800-at ír. Ugye akkor ha szinkronban hajtanád a ramot 400-as FSB-n 800-on lenne a ram..
A lap 3 fázisu ha jól látom, csodát ne várj, de 2xxx alá nem is kell csoda. Azért egy 965-ös Asus P5B, Giga DS3, Abit IB9 -cel jóval esélyesebb lenne egy emberes tuning..
Majd látjuk! Sajna rajtad kevésbé fog múlni , meg a procin is, a lapod szabja a határokat. (olyan hű de nagy beállítási lehetőséged nem lesznek. Sőt..nyomod az FSB-t meg a vcore-t és kb ki is fujt. Sajnos... -
lipi67
nagyúr
Szép estét! (visszaolvasok, látom van mit)
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12872 üzenetére
Hali! Én sajna csak iccaka jütok majd gép elé.
-
lipi67
nagyúr
majd a linked után visszatérünk rá, okosabbak leszünk..
(#12869) nTom : Az én gépem hw cserénél van kikapcsolva..
Enni eszik (gondolom, nem mértem soha), de ha kell, hát kell..Jó éjt!
mod: hackeeeee: Kíváncsi leszek, mikor, hol és mennyiért megy el. Csak jól járhatsz!!!!! Ha elmegy akkor azért mert sikeres az üzlet, ha nem..akkor meg Inteles maradsz, s nem ajemdés
-
lipi67
nagyúr
Hát..de!
A régi 2180-asom Vidje 1,225v volt és annyin [3120]-at ment, igaz bitang jó proci volt. Viszont 1-2 éve pár napra vettem egy 1,3V-videst és az is 1,296-on vitte a 3GHz-et, (végét nem tudom, nem volt időm megnézni)
VTT nálam 2xxx-nél 1,275v vált be, feszt ne adj neki(vcore).
Igazán így infók nélkül nem lehet mit mondani. Emeld az FSB-t (ramokat vissza kell osztanod , hogy azért ne 1000-ren tesztelj) és nyomj egy prime 95-öt cpuZ fülekkel, hőfokokkal. Belinkeled s majd több szem, többet lát.
(core temp legyen rajta, lássuk a Vid-et)
Ha dobozos, mondhatnál egy FPO-t vagy megnézhetnéd a listában, nincs-e olyan fent. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12825 üzenetére
"hát haázhoz tuti nem visznek " - házhoz még nem, de innen el, már vittek
"ha meg ilyet kamuzol, akkor nemtom milesz" - Én (az elhagyott) papírjaim szerint még mindíg debreceni lakos vagyok..
-letagadom-
aztmondják majd hívjá' villanyszerelőt - Ők nem értenek hozzá?
"add el a hűtőt, elég rá a gyári" - A sört hol hűteném be? No meg kinek kell egy Zanussi?
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12822 üzenetére
Höhh! Az tök jó!
Én lusta vok bemenni, ha felhívom őket?
Megmondom, hogy ég a vezeték a falban, vagy valamit füllentek, csak kijönnek, s ha lesz náluk fogy.mérő..elkérem.Nem is mondtam! Leszedtem a hűtőmet, hogy majd ha folytatom, ne legyen utamban és, történelmi pillanat volt amikor a procim életében először gyári hűtőt látott.. (úgy értem saját gépben sose volt)
0,88v-on 2,33GHz-en megy a proci. Alapon 32-37°
terhelve meg 46-50° (magok)lépnem kell,
este..
Szép napot!
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12819 üzenetére
Brrrrrr..
Ma olyat szívtam..le se írom, ilyen barom nincs még 1!
Csak egy 0,5-ös fúrót találtam itthon (nemtom hova tettem a többit, ez a gépbe volt benne)
Nekiálltam a a házat a PCI-E csatik meg a HDD-s kábelek miatt átfúrni. 1lyuknál ok, 2nál eltört. (tokmánykulcsot se találtam, nem volt beszorítva..) Találtam viszont tűreszelő készletet.Nekiálltam azzal a 0,5-os lyukból 2x3cm-eres lyukat csinálni. Hát..eltartott. Ugye elég élesek lettek a szélei, féltem, hogy elvágja a kábeleket, igy bőrből vágtam szegélyeket neki és pill.ragasztóval kibéleltem a lyukat.. Szuper lett! Jaja megcsinálja a 14-es ventiket tartó konzolt, porfesti is és küldi. (kár, hogy messze lakunk 1mástól, lefújhatná a házat belülről..)
1-2 hét és béta ver. lesz a házam. -
lipi67
nagyúr
MZsoltee: Beszarok. Ilyen szar Vid-et rég láttam wolftól (nem is láttam), és Vid-en megy 4gigát mégis..Szuper!!! Melegedni nem fog, fesz is mehet neki mint állat sztem. (ha 1,1875-ös quadom bios 1,825-nél validolt..ez egy szép fagyos téli reggelen....
(#12814) darál0w: Együk meg mulant?
-ja..kben írtam a nevedbe az offolósba. Nézz be, legalább tudd, mit mondtál-
-
lipi67
nagyúr
Olvastalak, pont ezért is írtam be. Csak..
Ok, hogy most nem kell nekem, de ha majd kéne? Hol találok ilyen quadot?
Vagy elkótyavetyélem és szórakozok valami más procival kedvemre, vagy..vagy "csak" használom a gépet mint a többi normális (nem itteni) ember.
Ezen a gépen szinte még nem is csináltam mást tuningokon-teszteken kívül..Én is lépek majd hamarosan asszem.
Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12784 üzenetére
Engedd meg, hogy így anyák napja alkalmából kimondjam: Isten éltessen neved napján!
(Annyit "anyáskodtál" már felettünk, Bogi-angol stb..)
Inni kéne vmit, meg nyársra csapni egy kuvaszt!(#12792) bzs73 : Lassan, de biztosan!
-Most dobok egy pisit gyorsan- (ezt csak azért írtam be, hogy lássátok: tök szobatiszta vagyok -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12754 üzenetére
Príma!!!
Visszatértem -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12752 üzenetére
Azt tudom! Be tudok lépni stb!! 1xüen a pontjaimat nem számolja.
Addig lépegettem itt-ott, hogy a vége ez lett:
Lipi67 does not participate in the hwbot rankings. No awards, points or ranks will be assigned. The only ranking he or she will appear in is the WORLD RECORDS pageÁ!!!!!!!!!!!! Visszaadta!!!
1kva pipát nem láttam és az volt bepipálva, hogy n em akarok ott lenni..(ilyesmi)
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12750 üzenetére
Szuper
Már csak magamat kéne megtalálni -
lipi67
nagyúr
A HWBOT-on addig kattintgattam, kitöröltem magam vagy mi
Tudna segíteni valaki angolos? -
lipi67
nagyúr
már írni se tudok (AMS) Mondjuk..1kutya
(#12731) bzs73 Hát..Boltold mert 17k az nagyon ok érte. 47k meg olcsó nagyon a q9550-ért.
Ha az a proci az amire gondolok, megtartani 1 hétig se fogod, de viszont az új, garis, és mehet gyorsan (jó áron) apróba. Benyomsz mellé 1-1 Iponos linket és jól is vagy. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12724 üzenetére
Ha mellette lenne még egy "Zafír" is, tudnám, hogy ki bújt a bőrömbe
(#12726) bzs73: Szar, hogy el kell adnod ilyen procikat is mert megunod őket. Hülye egy véred van
(#12729) kulerr : Én nap mint nap? Hál'Istennek ritkán téved ide 1-1 javítani való Ajemdé. Amihez utoljára privátként leültem az Tildy AMD-je volt! Én akkor leszek AMS-s amikor Kolompárra magyarosítok Te Isten átka!!! -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12715 üzenetére
Nagyon "fickós" vagy! Mit csodálkozol. B@szod a hdd-t, elmegy..ilyen ez a randa sex!
Á! Ha AMD-t vennék, menne Race-nek a privi, hogy más nick kell, így itt nem maradhatok(#12716) hackeeeee: Tudom! Ebből indultál ki. Jogos..(Add el a notiot, vegyél yorkot és gépezz kevesebbet..
)
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12712 üzenetére
Eladod 1ütt.(proci-lap)
Veszel egy p45-öt olcsón, meg egy 2xxx vagy 3200-est. Játszol vele kicsit és beleszaladsz egy olcsó yorkba. Eladod a kis procit, a maradék zsét (mert ugye marad) hozzácsapod és veszel egy yorkot..-Tervnek jó, nem?(#12713) kimi02: Mikor majd i7 999-es 40k lesz akkor add el csak. Addig meg elég lesz mindenre
( Én is azt várom..920-as nem kellene, már nem)
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12709 üzenetére
Meg, de léggel nem ok, sőt..AMD még dobozában is égetné a kezem..
(Gyuri és társai) rajtam röhögnének 1 életen át, hogy átmentem a sötét oldalra. Olyan kis áruló lennék
Kekem ez ok, nagyon is, csak engusz küldené már a ventifelfogatót, lenne kész a ventitartó panel a házba, le tudnám belülről festetni stb..
#12710) hackeeeee: Nagyon szívesen!
(azé' aludj még 1et rá!!!)
Gyuri hirdet q9550-et új-garival 52k, de van olcsóbban is szerintem. S amilyen AMD mizéria van, megtartanád a p35-öt, s előbb utóbb beesik egy olcsóbb p45-ös deszka.. -
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12621 üzenetére
Sajna nem ismerem a játékokat, de Aggregátornak igaza lehet, Ő biztos ért hozzájuk. A q9400-es 2,66-on elég volt 4850-hez lazán, ez is elég alapon 4870 alá szerintem. (dmarkokban hiába húztam a procit (csak a procit) érdemi változás nem nagyon volt a vga pontszámban (igaz, nálam sokszor kálvária volt a dmarkok alatt).
Ha a procid 1v körül megy 3,4-3,5 Ghz-et..szerintem az 4870 alá tuti elég. Ha meg olyan a játék, hogy kevés lenne, gondolom akkor a 4870 is kevésnek bizonyulna.. Persze ezt csak gondolom, sajnos valóban fogalmam sincs...(#12624) darál0w:
Ez fájt! Először mobilbudi, utána új szemek, meg idegrendszer..Ja..és persze egy új fej is kellene majd neki, mert ha megtenné , azt meg én ütném szét
Komolyan: Bőven sok az is amit így gép előtt tölt, pénz sincs notira, s a fontossági sorrend is más... Majd menj már ki a búzára elé, vidd haza, nyaraljon már egy kicsit Nálad!
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12613 üzenetére
Szerencsére ilyen problémákon nem kell törnöm a fejem. (A fiam Cod-ozik s ennyi). A proci meg 0,88v-on megy..
(#12614) darál0w: Tűzre vele!!!!
(#12615) hackeeeee: Biosban próbálj egy 200-as FSB-t a legkisebb fesszel, s mentsd. HA meg játszol, legyen egy másik bika beállításod.
(#12618) hackeeeee: Persze, jogos. Szerencsére nem egy játékfan család, illetve a törpe haverjaival játszik, s azok a gépek erősen korlátozottak e téren, így ő se nyomja az új játékokat, inkább régebbieket a heverjaival. S igen, ha kell a szufla akkor Go és jön a 4,5GHz, ami quaddal azért ütős. (sose jön kben mert nem kell..de a tudat, hogy ha kéne jönne..)
-
lipi67
nagyúr
Huhh..pörgött a topik!
Szép estét! Visszaolvasok..
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12497 üzenetére
Szép lesz, majd meglátod! A HDD tartókat vágom ki, kell a hely a 14-es ventiknek. Ma meg is csináltam félig (a gép ment miközben fúróval-hidegvágóval adtam neki ..)
Majd megmutatom, bár szar a teló képminősége, de a különbség látható lesz!(#12498) sz.j: NB? Milyen? Kben jó Neked! Én meg itt rendelgetek 30k-ért, Te meg dúskálsz benne..
(#12499) kimi02: Szarozik, mi? Nekem 200jött elsőre, de a 197-ért szenvedtem, alá meg 1x sikerült menni 196-ra..
Nem erre tervezték, azért érdekes játszani vele..
É mennyi a min fesz amin prájmolni tudod? -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12493 üzenetére
Ez a Himuro inkább rezgéscsillapító-hangelnyelő. Csuda, hogy nem melegedig fel jobban a hdd benne. Persze, nem lepett meg, hisz ha egy hőt termelő kütyüt bezárunk valamibe..
Se rá fütty, újabb kihívás. Fog ez még hűteni!!! (megszerkesztem)
CM-et néztem, engusz azt mondta, hogy szuper, de nem kell nekem kincses ládika a gépbe. Meg 3 HDD se, így felesleges, akarom mondani (bocsi, Szegedet elfelejtettem) fölöslegös
-Kben fura, Mindent ö-vel mondtam, de kiszurtak ám rögtön..Majd rájövök, mi e és mi ö. Asszem lassan lépek aludni..
Jó éjt! -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12491 üzenetére
Ha a 2 gyereket raknám a dobozba, nyugodtabb lennék. Nem hívod el őket nyaralni. Ok, kicsit hamarabb mennek, na bumm
Én se! Sőt..Sose értettem minek vezérelgetni. Alaplapról sose tettem. Hőérzékelős 38-as ventijeimet is rögtön sterilizáltam, derektbe kötöttem a kis bizbasz (érzékelő) meg ment a kukába
Hangjuk..na az van nekik (a 2 120*38-as impotensemnek), de se rá fütty. HDD keret se izgatott soha, csak most ugye alulról kiszem az egész HDD keretet, felülre kerül, s így kellett valami. Ez meg tök nehéz, szögletes, 1xü mint a szög, pont nekem való. Szuper is! 4°-ot nyertem is vele, kár, hogy pluszban
(nem vicc). Azért ez is fél siker ám! A hűtő hideg, csak a hdd meleg benne-ez is igaz
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #12485 üzenetére
Ne is mondd! Ma du. skiccpauszra csőtollal "tervrajzot kellett csionálnom", hogy gyakoroljam, s a nagybáttyám szóba álljon velem (a család ffi tagjai vagy gépész vagy építész mérnök, én meg csak antiszemita
) Folyt a kva tus , szartam bele. Majd holnap csinálok egy "műszaki rajzot sima m.rajzlapra, oszt' vagy jó neki, vagy legyártom én egy kartondobozból
-Krisét abból csináltam, de elvesztettem a fonalat. Míg nem szedem szét a házat, nem fog menni..
Hűtés: Ez nem is gép, kis finom műszer lesz, a maga (telepakoltva) 30-32kilójával. Hűteni itt kell, a nyár borzasztó. Szar a szoba fekvése, a tökömön is folyik a víz.. Meg, legalább leköt (most ugye nincs tuning), s tudod jól, van miről a figyelmemet is elterelni..Persze indokolatlan, de azt akarom elérni, hogy úgy a proci, a vga, ram, s úgy a hűtés, 20%-os igénybevételnél is kiszolgálja az igényeimet.
(#12486) sz.j: Látom, Te is unatkozol
Milyen hűtésváltás történt?
lizakattila: Látod Te milyen mázlista vagy!!! 1 apósod van, s annak is tudod a nevét (ihatsz). Nekem eddig 3 volt, 1iket se láttam soha (lányaikat se nagyon) , nevüket is homály fedi
Mi a kukimat csinálsz Te azzal a géppel?(#12489) kimi02:
Tudtam!!! KomOi!
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12482 üzenetére
Gyerekleke beleöntenék a kakaót
---be is b@szna, de akkor sem jó, Bogim szeleburdi..
Na: A nagytoronyban elől alul va 8 vinyónak hely. Azt kivágom és kap egy panelt-merevítőt belülre, arra megy rá a 2db 14-es. Teljesen keresztbefújják az egész alaplapot így. Besegítenek a VGA hűtésbe, nb-nek, lefujják a ramokról a hőt, s nyomják a Thermalinght Utrámra is. Azon meg lesz a 2db 12-es. Hátul (alul) egy 120*38-as szívja ki a szutykot. Ez van alul.
Felül van a Himuro, benne a hdd. felette egy 12-es ADDA. felettük a Zalman ventiszabályzó, s a felett meg a dvd. Felül is kap hátra egy 120*38-ast.
Ez a terv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Pink Sunset Studio - Újabb játékok kapnak magyar szinkront
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest