- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #14229 üzenetére
Jó reggelt!
A topikban maradhatna az amd is véleményem szerint,hiszen a neve is cpu-tuning hq eredménytáblázat,amibe így már belefér az amd-s eredmények közlése is.
Ez a topik nem csak Inteles,csak a táblázat az,bár ahogy régebben többen is jelezték,annak a neve sem utal kimondottan az Intelre.Természetesen nem vegyítjük össze a két platformot,az AMD-nek szükséges egy új táblázat.
Az adatok szerkesztését Ákossal(Lipivel) végeznénk továbbra is,de az 5letek,észrevételek,meg minden más jöhet Tőletek !!! -
krammerka
őstag
válasz
darál0w #14207 üzenetére
oks,írtam a tárhely miatt,gondolom hamarosan kapok választ............
Ákosal már beszéltünk nem is olyan rég,hogy amint lesz ideje,átalakítjuk a listát,de egyenlőre amíg ez nem készül el,addig mehetne egy ilyen jellegű amd-s táblázat sztem..........
Legalább lesz alapja az állandó vitáknakIntel vs. AMD
-
krammerka
őstag
válasz
D1Rect #14202 üzenetére
részemről nincs akadálya............
Egyeztetek Ákossal,Lipivel,na és persze Veletek.
Joruskát megkeresem a tárhely miatt,meg ki kellene találni,ha mondjuk marad a jelenlegi táblázat,azaz csinálnánk egy ugyanilyet,csak amd-re optimalizálva.
Na de itt jön az,hogy mit és hogyan,milyen opciók legyenek,feltételek stb........... -
-
krammerka
őstag
válasz
Bagira01 #14009 üzenetére
persze hogy nem rossz,csak a hasonlat kedvéért hoztam fel........
A 3600MHz meg 24/7-be ekkora tuning mellett,na azért az nem semmidaral0w: mit,hogyan lőttek be neki azt nem tudom,de pl a 2180-ból is nehéz volt olyat találni ami a 100%-ot hozta........,sőt..........
-
krammerka
őstag
válasz
darál0w #14006 üzenetére
Üdv!
Nagyon megbecsülendő ám az a 2140-es.
Gondold csak át,alapórajel 1,6GHz,és tud simán 8x400-at akár 24/7-be is(mint az én E1200-m anno),ami ugye 100% tuning.
Ha megnézel mondjuk egy E3300-at,annak ha ilyen képességei lennének,kellene mennie 5GHz-t,ha megintcsak a 100%-os tuningot nézzük.
Jó,hülye hasonlat,de azért elgondolkodtató............ -
krammerka
őstag
válasz
Bagira01 #13970 üzenetére
Üdv!
Ez qrva jó...........
Hihetetlen ez az E2140.
Néhány éve még teljes lázban voltunk ezen procik miatt
Emléxel mennyiért vittem el Tőled a bajnok E2180-at?
Vmi 20k volt asszem,és ment 4160mhz-tNa azok voltak a jó idők,akkor kentük rendesen,mostanra valahogy leült ez az egész.Sajnos....
-
krammerka
őstag
válasz
lipi67 #13907 üzenetére
Jó reggelt!
Nem tudom a 7400 mennyire melegszik,de az E3xxx simán húzható a gyári hűtőjével,persze normális keretek között.
Végre van egy normális konfigod
De azért nem rossz,ugye?
Csinálj már pár tesztet,kiváncsi lennék,meg a táblázatba is elférsubaruwrc: épp a minap tárgyaltuk,hogy csinálunk az AMD számára is egy hasonló listát............,miért is ne?
-
krammerka
őstag
Kulerr,Chaser,lizakattila adatok frissítve.........
Johniee: az E1500-as eredményhez kellene az összes szükséges adat
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Remélem délután már lesz időm a listás eredményekkel foglalkozni,mennem kell ma is dolgozni.........
-
krammerka
őstag
válasz
Chaser #13022 üzenetére
oks,kössz az infót,holnap nem is(mert fát kell vágnom),de aztán rendberakjuk a dolgokat......
Az extra.hu sajnos végleg vége,pedig mindig üzembiztos,gyors elérhetőséget biztosított.............
A joruska.com lassabb..............,de örülök hogy legalább megoldott a tárhely -
krammerka
őstag
Üdv!
Most már lesz időm,itt a három nap alatt,átnézzük,és mint ahogy tettétek is,jelezzétek az esetleges hibákat,és korrigálva lesznek.
Chaser: a max FSB/OC opcióknál elég egy screen,vagy valid.
-
krammerka
őstag
válasz
hackeeeee #13004 üzenetére
Az adatok nem vesznek el azzal,ha megszünik a tárhely,mert a teljes adatbázis le van mentve.
Jelen esetben Ákosnál,illetve nállam is.
Amikor egy eredményt feltöltünk az adott honlapra,ezzel egyidőben a sajátunkat is frissítjük,így elvileg kizárt,hogy elvesszenek az eredmények.Ezért is jó,ha nem egy ember kezeli az adatokat,mert ha elszáll a vinyó,megy vele együtt minden adat,meg mondjuk törlik a tárhelyet is.............,na akkor gebasz van
daral0w: kár,hogy lemaradtunk erről a műsorról
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Lemaradtam megint valamiről?
A lista hétvégére rendben lesz.
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #12416 üzenetére
sokat kellett vele matekozni.........
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #12413 üzenetére
Jó reggelt!
Hamarosan rendben lesz.......... -
krammerka
őstag
Jó estét!
Szép lassan,de halad az oldal átszerkesztése,a táblázatunk majd felénél tartok.
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #12274 üzenetére
ha így halad meglessz az
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #12271 üzenetére
én is gratulálok az eredményedhez!!!!!
Fel is rakom,csak most jövök-megyek.........,délután lesz egy kis nyugi
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Elkezdem feltölteni az adatokat az új szerverre,azt meglátjuk.
Jorus barátunk nagyon segítőkész,itt szeretném neki megköszönni,ezt az önzetlen hozzáállást!!! -
krammerka
őstag
kimi02: Adatok frissítve...........
-
krammerka
őstag
Jó estét!!
Nagyon komoly eredményeket csinálsz ezzel az új lapoddal,de ha lehet,csinálj légyszíves,a táblázatunkba megfelelő feszekkel készült teszteket,hogy az utókornak is meg lehessen mutatni majd egyszer:
pl a fiamnak,hogy nézd csak,ennek az sz.j. bácsinak(sajnos nem tudom a becses neved)milyen jó kis procija volt,ezzel szemben apád meg sehol sem nem van
De most tényleg,sok a teszt mostanában,és kevés az az eredmény,amit felrakunk,a ritka szép kis gyűjteményünkbe,mert ugye nem sok ilyen van...........
Csak mert árulod,és nehogy rossz kezekbe kerüljön....................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged