- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Szintén zenész, bár én megnéztem a 4,6Ghz-et 1,32v körül viszi, de nekem is csak 3dmark-ra lett összerakva, péntek-szombat-ra kemény fagyok vannak kilátásban, akkor majd meg lehet küldeni a vasnak
Azt bánom, hogy nem sikerült az e2140 alá lapot meg ramot venni, mert az is szívesen megkergettem volna egy max OC-be
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20041 üzenetére
Még aznap mikor visszaadta, hőlégfúvóval kupaktalanítottam, csoda, hogy akkor nem olvadt szét. Utána egy ip35 döglött ki alóla vmi zárlattal, akkor volt, hogy jó ideig nem működött. Utána mindenféle barbárságnak alávetettem és újra ment
P45-ös UD3R/P széria nagy hírneve miatt lettek abba gondolom
Kb 1 hónapja volt itt az aprón ud3p 12k-ért
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20033 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jók. Csak nekem max fsb-re pld a G35 volt a legjobb asusból. Egyik gigába se ment annyit még ep45-ud3r-be se
Ramok ugyan azok voltak végig, kár volt eladni őket, legalább tudtam mit mennek. 8x400-at nem néztél? Kíváncsi lennék enyémhez képest mennyin viszi és mennyire melegszik
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20031 üzenetére
Ja csak a p45 sokszor p35 árba van. Annyi biztos, hogy nekem 2140 tuninghoz az asus lapok jobban bejöttek. Volt már p5k-ba meg p5e-vm hdmi-be is és nem volt annyi gondom a memória beállítással, mint pld p35-ds3p-be és abba nem is ment 490 felett. p5e-vm hdmi-be meg az 520 is meglett ráadásul biosból.
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20029 üzenetére
Szintén e2140, sajna 2160-ból sehol nincs, e2180-ból meg sajna nincs G0
Ha esetleg összejön, akkor én is vakarhatom a fejem, mert nforce730i-s htpc lapba low profile 800-as ramokkal nem igazán fog menni a dolog
. Akkor min egy p5q deluxe kell meg 2x1Gb jobb ddr2 amik elég húzós áron mennek(kb 2x1-es tuningos ddr2-ért, ami próbagaris, boltba már 2x4Gb 1600-as ddr3-at kapni....)
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20024 üzenetére
Hát ha annyit kért akkor valószínűleg tudta, egy sima e2140 árának kb 3x-áért. Akkor lehet nekem is meg kellett vna vennem 50 euróért a 2160-ast, talán még engedett vna, csak nálam a 25 euro-s pk kiverte a biztosítékot. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok mit mehet, főleg ha nem is melegszik, csak 8-as szorzónál nehogy wallos legyen. Mondjuk egy 8x475Mhz mehetne 1,3v körül az már elég jó lenne. Nekem az e2140 bármilyen fura is legjobban G35-ös lapba ment fsb ügyileg
Max fsb-met kíváncsi vagyok sikerül-e megdönteni ezzel
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20022 üzenetére
Mennyiért sikerült hozzàjutni?Én kb 1 hónapja én német fórumon làttam eladó g0-às 2160-at. 25€-t kért a sràc amiért meg is vettem vna, de ugyan ennyiért akarta postàzni is.... Kivàncsi vagyok, hogy fog menni, biztos nem lesz olyan forrófejü mint az enyém. Sajna szegény a fiókba pihen, se normális ramom se lapom nincs amibe menne is
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20010 üzenetére
Bakker ez durva
. Anno én e2160-ból kerestem de sehol nem találtam. Kíváncsi vagyok mit fog menni. E2160 G0-ról anno ezt találtam
-
Bagira01
veterán
Nincs valakinek egy felesleges, poros jó menő e3xxx-es procija eladó?
-
Bagira01
veterán
Vannak most is olyanok amik 1,12v-al viszik a 4Ghz-et, egy biztosan amit meg is néztem, csak most össze vissza van keverve mind és azt se tudom, melyik melyik, lapom meg ugye nincs, amibe megnézhetném. Azok az 1,072-esek nem eladóak. Nincs értelme kitesztelni, többet úgyse kapok értük, aztán az áram sincs ingyen
-
Bagira01
veterán
válasz
dime27 #19509 üzenetére
Van itt másik is magasabb viddel hasonló képességekkel, hűvösebb fejjel
-
Bagira01
veterán
Itt egy kis e8400-es bemelegítés
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
Na van itt még mit mutatni. Összejött az 522Mhz is, még mindig biosból. Fura ez a proci, tegnap is kitettem behűtöttem 520-as fsb elindul megy a win minden ok nem fagy le, újraindításnál már nem indul 520-al csak 516-al lehet működésre bírni. Ma is behűtöttem 522 gond nélkül indul aztán sehogy sem akar. Úgy látszik őfelségének pihennie kell tuning előtt és utána csak egyszer nyomja ki magából
-
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #18128 üzenetére
Lehet, h kéne vennem egy másik lapot(valami p35-öt) amit támogat a setfsb, de egy ilyen kis csíra prociért új lapot venni
A mostani lap is bírná még 580Mhz-en is csak a proci nem akarja az igazat, talán win alól még lehetne 3-5Mhz-et javítani. Mondjuk már ez is több mint amit vártam
-
Bagira01
veterán
válasz
lizakattila #18125 üzenetére
Sajna nem megy csak 400-as fsb alatt
(#18126) darál0w: Igen az, mi más lenne
-
Bagira01
veterán
Itt egy kis max fsb: 520Mhz 300W-os kodegány táppal, hideg levegővel. Sajna ez még mindig bios-os tuning. Szemét asus tuningprogramja egy kalap szart se ér. Nem tudja valaki, hogy asus p5e-vm hdmi-hez a setfsb melyik clockgen-jét lehet használni
Mod: Most látom, h valami bugzott, 1 mag
Természetesen e2140-es procival készült az eredmény
-
Bagira01
veterán
Elkezdtem nézegetni az e2140-et, ha lesz időm rakok fel eredményeket. Brutális mit droppol ez a p5e-vm hdmi lap, bekapcsolt "llc"-vel is olyan mint kikapcsolttal
Szerencsére lőttem hozzá egy pencil mod-ot úh mondhatni tökéletes lapom van. Néztem egy 3dmark06 cpu tesztet, brutális mit vánszorog az alapórajeles i7 920-hoz képest
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #17895 üzenetére
Akkor lehet szúrni annak is. Cpu pll emeléssel jött össze ez az fsb, 1,5-ről 1,6v-ra toltam. Ennél többet léggel nem ajánlanak, de sztem még bírná, egyelőre ez is több mint anno amit p35-ds3p-be ment(490Mhz) Bánom, h nem raktam ki a cuccost mikor -10 fokok voltak, akkor lehetett vna neki küldeni
-
Bagira01
veterán
Itt egy kis e2140 nosztalgia, beraktam p5e-vm hdi lapba és láss csodát 510-es fsb
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #17705 üzenetére
Jó kérdés, hogy mi számít jó szériának. Van aki már annak is örül, ha a gyári órajelet 2-300Mhz-el feljebb nyomja van aki meg annak se ha 1Ghz-et húz. E5200 is olyan mint a több széria, ki kell fogni, mondom ezt jó pár e5200-at megjárt user-ként. Én mindig is csak kirakatba tuningolós voltam, ha stabilitást teszteltem akkor is csak a screen erejéig aztán vissza alapra, nem játszok se semmi extra, időm mint a tenger, nem hat meg a gyorsaság + pénzért, ahogy még tudván tuningos cuccért se fizettem +pízt
-
-
Bagira01
veterán
válasz
MontyCrew #17648 üzenetére
Inkább magasabb fsb alacsonyabb szorzó a nyerő, hogy a memóriák is tudjanak vadulni. Persze ha a ramok nem bírják akkor a szorzóval kell játszani.
(#17647) sgteam: Yorkfiled alá inkább a p45 a nyerő nem az x48-as chipset, lehet át kéne nyergelni 1156-ra, q9650 árából már i7 860 van, ddr3 is olcsóbb mint a ddr2
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #17642 üzenetére
Hidd el az a feles szorzó sokat segít, főleg 500Mhz körül. A lap kevesebb feszt kér és könnyebb stabilizáni, persze ha a szarul megy a proci akkor tök mind1
(#17643) MontyCrew: Nézelődj itt, igaz csak szintetikus tesztek, de ahogy nézem léggel nem mennek valami fényesen
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #17595 üzenetére
Épp az az egy biztos, hogy nem éri meg
Úgy néz ki kedden kikapok egy rampage II extreme lapocskát, aztán kell bele egy i7 920 D0 prockó és egyéb sallangok, táp is mert én ökörfajzat lecseréltem az tx650-et egy cx400-ra, hűtő is mert a prolima mega-t meg régi fajta tru120ex-re cseréltem anno
Szóval amit anno visszaszerváltam pénzt annál most lényegesen többet ki fogok dobni(ki gondoltam, h megint nem fogok bírni magammal)
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Na úgy néz ki az lga1366 projekt(remélem nem üt be gixer) kezdetét vette, ezzel együtt a személyes magánvagyonom gyors apadásnak indul, de remélem megéri a dolog -
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #17523 üzenetére
Hát az az i7 860 nem egy eltalált proci, annó mikor betekintettem az 1156 rejtelmeibe volt nálam 3db, hát abból 2db elég csúfosan ment a 3. az elég jó volt, de ahogy nézegettem úgy általában nem egy kimagasló proci. Volt már szerencsém 1366-hoz is, de az se nyűgözött le. Az a baj, hogy decemberbe voltak szép nagy fagyok, időm meg nem volt, most se igazán lenne, csak hát most azért lehetne szorítani. Szívesebben fagynék kint a hidegbe tuning miatt mint az egyetemen fűtetlen 400 férőhelyes előadóba 3 órás vizsgán rohadni(ha lehetne fagyba rohadni
)
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #17517 üzenetére
Tudom, nem ennyi lenne ha a nagytesó LS lenne, de a sima XE-nél azért ez is jobb. Azért egy kompresszort tartani elég luxus dolog, főleg ha cpu-t hűt nem kereket fúj. Te anno kinyomtad szilikonnal a foglalator(gondolom nem), nem fostál, hogy zárlatos lesz?
(#17516) darál0w:Ja megvan valamelyik fiókomba valahol a lakásba
Nem tudom, hogy ebbe a mostani p5e-vm hdmi-be menne, mert anno p35-ds3p-be éledt újra ami az első lap volt amibe beleraktam anno új korába.
(#17518) lipi67: Na én meg most nézem az adatlapod, látom még mindíg ud3r-el nyomulsz. Na az is mekkora egy lap volt anno
Pár nálam is járt, foglalat tüske hibás volt a legnagyobb vétel full dobozos 10k-ért
-
Bagira01
veterán
Azért ahogy nézem itt se nincs valami nagy élet tuning terén. Régi kis e2000-as széria idején többen tunyingoltak. Lehet én is előkapom a frankeinstein e2140-et aztán megnézem tud-e még valamit
Apróba látok egy vapochill kompit, de ezért az egy prockóért nem adnék érte annyit + még az e2140 csupasz magját is meg kőne hekkelni, hogy ne izzadjon kompival a foglalatba, mert szárazjéggel ihs on-al már volt tesztelve, és akkor felment + fokra is ami azért elég durva
Ui.: Bocs h ennyi hülyeséget pofázok, csak már rég írtam a fórumra, persze ez nem azt jelenti, hogy most van is értelme annak amit írok
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #17508 üzenetére
Na ja léggel nem is rossz ár 83k-ért egy ilyen prockó
Lapok is elég jó árba vannak(50-60k), de x58+i7 920-hoz képest drága
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #17505 üzenetére
Nem lesz itt semmiféle szandi, max nyáron strandpapucs. Nem fogok én extraszuper lapot venni, hogy egyáltalán pöckölhessem a prockót a pci freki füstig húzása nélkül. Időm meg amúgy se lesz rá. Most még 2 hétig próbálok vmi konfigot összerakni, ha nem hát nem asztali gép már közel egy fél éve nincs(egybe) szóval akkor belenyugszok és élem tovább szürke napjaim
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #17499 üzenetére
Áá dehogy, azzal nem sok értelme lenne
. Lga1366+i7 920-950-ig van tervbe vmi, meg hozzá egy adag vga aztán pár 3dmark teszt e-penisz növeléshez, aztán vissza a hardverapróra Még valami emberi táp is kéne hozzá de azon egyelőre nem agyalok, csak ha megvan a többi cucc.
(#17500) Boogie33: Ha nem nagyon vágod a tuningot akkor sztem elég a 945 is, aztán ha belejöttél még mindig lecserélheted 955-re, ha nem elég.
-
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Először is gratula lizakattila fórumtársnak az új családtaghoz
Másodszor, úgy néz ki jövő hét vége felé újra elkezdek tuningolgatni(előkerül a poros e2140) és úgy néz ki valami 1156-os rendszer is meglátogat nagy "unalmamba", ahogy néztem jönnek a jó kis fagyok, mehet a gép a szabadba. Sajnos nem túl sok időm volt mostanság ezzel foglalkozni, most kezdett úgy igazán hiányozni, remélem azért majd valami jobb eredmény is összejön(Köszönöm a figyelmet, megyek vissza agyat zülleszteni
)
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz
kimi02 #14018 üzenetére
Ha Tibiajax-tól van, akkor az előtte elvileg az enyém volt
Azért nem csípik, mert ha meghal(ahoz tleg mindent be kell vetni
) akkor nehezebb a gariztatás, bár ha polír nélkül hal meg akkor is bajos, mert az intelnek tudtommal nincs végfelhasználói garija
Szóval max bolton keresztül lehet, de az se 1xű.
-
Bagira01
veterán
válasz
krammerka #14013 üzenetére
Az se volt semmi. Régen mekkora nagy penge volt az e1000-es meg e2000-es széria, ma meg kakiba se nézik őket
Na mind1, hétvégén visszaugrok az időbe 2 évvel ezelőttre aztán elpasszolom az e2140-et
(az is zavaró lehet, hogy polírozott aztán akit az nem zavar, a levehető ihs ad egy pofont a dolognak, de hát van sziloplaszt a világon
)
-
Bagira01
veterán
Nalam van a jo kis e3300-as. Eleg fura fpo-ja van: Q002a948.Du fel 4 körül erek haza akkor bepattintom a hugom gepebe vid vizitre, de csak hetvegen tudom igazan kiprobalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bitcoin topic
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Konteó topic
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest