Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Slystyle

őstag

válasz Andris837 #10632 üzenetére

Óh nehogy azt hidd, hogy a magyarok annyira normálisak.
    Most voltam pár kört pub-olni, mert nem volt különösebb dolgom. Kétszer kialakult, két elég necces szituációm. Egyszer egy 1v5 és egyszer egy 1v6, egyik alkalommal sem sikerült lehoznom, az utolsó mindig leszedett sajnos.
    Mindkét esetnél, mikor az utolsó ember leszedett, elkezdtek any*zni, szidni, noob-ozni meg bot-ozni VOIP-on meg chat-ben, hogy mit csinálok meg ilyenek. Hát én csak mosolyogni tudtam a dolgon, mert a meccs végére 26/7-em lett, carry-ztem a csapatot végül is, mert mindnek kb minusz k/d-ja volt és mindenki csak a halálába szaladt minden körben kb.

Persze itt PH-n vannak rendes arcok, de egyszerűen poén, amit néhány ember gondol magáról CS-ben, legyen az magyar vagy akár külföldi. Sose értettem, hogy mi a jó abban, hogy elkezdi az egyik a másikat szidni, teszi a Janit, aztán ő kullog a stat tábla végén. Én bármikor összekerültem egy gyengébb sráccal, inkább csak bíztattam, hogy szép volt, nem gond, legalább megpróbálta stb, nem pedig le noob-ozom. Azzal csak frusztrálnám az illetőt, még nagyobb nyomás alatt meg még úgysem fog teljesíteni.
    Múltkor is volt egy hasonló srác, 4-en voltunk Faceit meccsen, 1 random jött hozzánk. Lehoztuk a meccset Nuke-on és elkezdte oltani 2-13-as (igen, egész meccs alatt lőtt 2-őt) stattal a csapattársunk az ellenfél csapatát, hogy EZ (easy) meg noobs stb.

Vírusírtó témához meg annyit, hogy én már évek óta nem használok semmilyen antivírus szoftvert. Egyszerűen felesleges, mert olyan ez, mint a csalás védelem a játékokban. Jön egy frissítés, ami majd blokkolja az előzőleg megismert csalást, de már aznap lesz más csalás, ami simán megkerüli a rendszert. Semmi értelme nincs szvsz, ami be akar jönni, az be fog jönni, szoftver ide vagy oda. Szerencsére nekem még ezzel nem volt problémám, nem viselkedett emiatt furcsán a gép, nem tűnt el vagy lett felhasználva adatom.
    Persze mikor megyek máshova telepíteni, oda rakok fel egy MSE-t, hogy "biztonságban" érezze magát a hozzá nem értő személy.

mijos: Türelem rózsát terem. :)

Új hozzászólás Aktív témák