- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Genius007 #10398 üzenetére
Áhh ez hosszú mese.
Az van hogy amit mondtam hogy lesz zsír net az még most sincs, mert a T kiadta alvállalkozónak, és az meg valamit elkúrt, és most megy a hercehurca, senki nem tud mondani biztosra semmit. A lényeg hogy egyelőre szar se lesz itt. Közben oda kerültem melózni ahol a mostani wifis netem is van, és kicsit megsürgettem az átalakítást, és most már fasza 20/20-as netem van ingyen -
18:00 körül kaptam be azóta nem léptem fel a sourceossal, és más se használja mivel offline-t ir ki.
Most az 1.6 accomal vagyok fenn amit nem használok. Ezt használtam tesztelésre hogy marad e nyoma a gépen annak a féregnek/virusnak/vagy tudom is én minek és elcsorja e ezt az accot is.
Eddig nem lépett le szal szerintem nem is fog,
Milyen néven vagyok fenn neked? -
válasz
SIKIRIKI #2555 üzenetére
Ha eddig nem kaptál akkor már tőlem nem fogsz. Ugyanis ugy müködik hogyha elkaptad akkor elösször offline, majd online, üzenetetket amit kaptam én is továbbküldni mindenkinek aki a partnerlistádon van, majd megint offline.
Na innentől nemtudsz belépni ugyanis átirja a pass-t és a contact mail-t. -
IRC-en lopják az accountokat
Előre is elnézést kérek a hír egyszerűsége és formázatlansága miatt, de gyorsan és tömören kell titeket értesítenem arról, hogy egy meglepően hatékony account-feltörési módszer terjed IRC-en. A gyanútlan áldozatra ráír egy 4kings előtagú arc, köszön is szépen, aztán belinkel egy oldalt, valami parishilton2 tartalmút. Amint erre rákattint valaki abban a pillanatban búcsút mondhat a Steam accountjának, ugyanis pár percen belül elkezd ki- és bejelentkezni a Steam, majd a jelszó megváltozik és oda a Valve-s játékokért adott összes fityingünk. Ezután a feltört account friends listájának összes tagja kap egy linket, ami a következő:
NE MENJ RÁ!http://www.speedyshare.com/982527329.html
Nem tudunk arról, hogy ezen az oldalon is be lehet szedni a vírust, de azt tanácsolom, hogy ne próbálkozzon senki.
Account lopások
Tegnap bukkantunk rá az IRC-es módszerre, most pedig itt egy másik.
A linket bárhol megkaphatjátok. Az előző módszerrel ellentétben ez azonnal megváltoztatja a kontakt emailt és ugrott az account.
A link pedig amit SEMMILYEN körülmények között NE NYISSATOK MEG: http://xyxy.de.ohost.de/DC_01902.scr de lehet, hogy másmilyen linket kaptok, amibe ez a DC_01902.scr van. Ezt a fájlt nagy ívben kerüljétek el.
Utóbbiba én is beleszaladtam.
A FENTI LINKEKEKET NE NYISSÁTOK MEG!!!!!!
bemásolom hogy hogy is müxik:
szal friendsben irt délután nekem egy ''i am love'' nevű srác (másnéven ''kolo'') Mivel elég jól ismerem a srácot és sokat játszottunk már együtt nem is gondoltam volna hogy szánt szándékkal adja tovább a linket. Szóval küldi a linket, erre rákérdeztem hogy mi ez? irta rá hogy egy kép és nézzem meg (magyarul irta!) Gyanakvásom igy elmult részben hogy nem egy auto message üzenet. rákkatoltam a linkre. Ekkor feljött az ablak h letöltöm e. Nod nem rinyált hogy virusos lenne. Miután lejött azért ellenőriztettem a Nod-al mielött megnyitottam volna. nem talált semmit. a win képernyökímélőnek ismerte fel a filet. Szal mivel semmit nem talált a Nod igy megnyitottam. Megnéztem majd letöröltem a letöltött filet. nem is foglalkoztam vele tovább, csak kb 5p mulva nézném az ismerőseimet erre csak a ''sign in'' felirat fogadott. na ekkor már sejtettem hogy bajok lesznek. Én irtam MacRoy-nak hogy valószínüleg átirja a contact mail-t és a pass-t is mivel a ''forgotten password'' nem müxik. Kipróbáltam az 1.6 accomra ott működött. Szal innen jött hogy valószínüleg azokat is átírja. Azóta beszéltem MSn-en egyik ismerössel aki mondta hogy délután elküldtem neki ezt a linket. Szóval nemhogy csak fertőz hanem aki a partnerlistádon van, mindenkinek elküldi.
Szerintem akkor aktivizálódik amikor megnyitod a letöltött file-t és nem akkor mikor leszeded a gépre. jelenleg az egyetlen ut a visszaszerzésre az az email küldése a steam-nek fotóval a dobozról és a cd kulcsról.
Másik accom müxik de azért mikor töröltem a filet csináltam egy rendszervisszaállitást biztos ami biztos alapon. Elötte és utánna is lefutattam az Ad-Aware 2007-et, és az se talált se keyloggert se trójait, se semmit.
Szóval ezekután figyelni mire nyomsz rá!
forrás: CS2.hu
[Szerkesztve] -
válasz
sid.:Rc211v #2259 üzenetére
de visszatudsz ha leveszik a ban-t.
-
nem csalás hanem mondhatjuk hogy steam bug.
Bármelyik serverne müxik a parancs (buy weapon_awp)
Pl cs2.hu-n is ahol csak csapatonként csak 1-et enged simán megveszi, csak itt megmarad a köv kör elején, nemugy mint a badboys-on.
(Tudom mert mindkettön szoktam jáccani de inkább a bb)
Ezüstbundás Hörgőborz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest