Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Végre sikerült kicsit játszanom, bár a legtöbb szervernél még mindig ugyan azt a hibaüzit kapom, hiába tiltottam le a felhős mentést és takarítottam ki a mappákat (egyetlen autoexec.cfg-t hagytam 20k-s és 101-es rátkkal, semmi több).

Viszont hamar úgy éreztem, mint akkoriban, mikor meguntam a játékot pár komolyabb változást hozó update után: Ha folyamatos sorozatot lövök egy fegyverrel (legfőképp ha AK-val), akkor egyszerűen elvesznek a golyók valami téridőtozulásban. :DDD

Ha például egy szűk folyosón állnak hárman, mikor odalépek, és a képernyő 90%-át emberek teste tölti ki, akkor hiába gugolok le és állok neki tunkolni a közepébe, alig lesz 1-2 találatom egy kilőtt tárból, pedig akármilyen durva a szóras, egyszerűen ha beteríti a képernyőt a cél, akkor nem lehetne mellélőni (annyira nem, hogy még ha akarnám sem tudnám el eltalálni, de mégis sikerül, csak tunkolni kell és alig lesz hit...). Mint ha legalább 90 fokkal arrébb mennének ilyenkor a golyók, pedig a falon próbálgatva közel sincs szó ilyesmiről.

• janos666

nagyúr

válasz factory2006 #13480 üzenetére

Cakk-pakk töröltem az összes mappát a steamps-ban a GCF-ek mellől, mondván úgyis csak több éves kacatok vannak bennük. De rögtön visszakerült minden, gondolom a cloud-ból szívta le a többi játék mentéseit is, velük a CSS mappámat.

• janos666

nagyúr

Éve után újra elindítottam a játékot, de nem sikerül használni.

Már az is probléma, hogy találjak valahol egy normális magyar szervert (nem zombi, gungame, hóvirág és akármi, hanem mondjuk egy Valve map és 60+ tickrate, nem 50 hanem ~15 slottal...), de egyébként egyhez sem sikerül csatlakozni.

Vagy azt mondja a Steam, hogy: "jelenleg egy szerveren sem játszik", vagy azt, hogy "a szervert még nem frissítették" (nekem most frissült netről a steam és a játék is).
    Először azt hittem a google talán crackelt szervereket dobált ki nekem, de már több oldalról halásztam IP-ket és mindnél ez a hiba.

Lehet az a gond, hogy most magyarosodott nálam a Steam és a játék is?
    Kb. akkor kezdték ezt, mikor abbahagytam a játékot és akkoriban voltak ebből néha gondok, hogy van még egy hun mappa is, stb, de mára csak rendben kéne már lennie...

Új hozzászólás Aktív témák