-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Végre sikerült kicsit játszanom, bár a legtöbb szervernél még mindig ugyan azt a hibaüzit kapom, hiába tiltottam le a felhős mentést és takarítottam ki a mappákat (egyetlen autoexec.cfg-t hagytam 20k-s és 101-es rátkkal, semmi több).
Viszont hamar úgy éreztem, mint akkoriban, mikor meguntam a játékot pár komolyabb változást hozó update után: Ha folyamatos sorozatot lövök egy fegyverrel (legfőképp ha AK-val), akkor egyszerűen elvesznek a golyók valami téridőtozulásban.
Ha például egy szűk folyosón állnak hárman, mikor odalépek, és a képernyő 90%-át emberek teste tölti ki, akkor hiába gugolok le és állok neki tunkolni a közepébe, alig lesz 1-2 találatom egy kilőtt tárból, pedig akármilyen durva a szóras, egyszerűen ha beteríti a képernyőt a cél, akkor nem lehetne mellélőni (annyira nem, hogy még ha akarnám sem tudnám el eltalálni, de mégis sikerül, csak tunkolni kell és alig lesz hit...). Mint ha legalább 90 fokkal arrébb mennének ilyenkor a golyók, pedig a falon próbálgatva közel sincs szó ilyesmiről.
-
janos666
nagyúr
válasz
factory2006 #13480 üzenetére
Cakk-pakk töröltem az összes mappát a steamps-ban a GCF-ek mellől, mondván úgyis csak több éves kacatok vannak bennük. De rögtön visszakerült minden, gondolom a cloud-ból szívta le a többi játék mentéseit is, velük a CSS mappámat.
-
janos666
nagyúr
Éve után újra elindítottam a játékot, de nem sikerül használni.
Már az is probléma, hogy találjak valahol egy normális magyar szervert (nem zombi, gungame, hóvirág és akármi, hanem mondjuk egy Valve map és 60+ tickrate, nem 50 hanem ~15 slottal...), de egyébként egyhez sem sikerül csatlakozni.
Vagy azt mondja a Steam, hogy: "jelenleg egy szerveren sem játszik", vagy azt, hogy "a szervert még nem frissítették" (nekem most frissült netről a steam és a játék is).
Először azt hittem a google talán crackelt szervereket dobált ki nekem, de már több oldalról halásztam IP-ket és mindnél ez a hiba.Lehet az a gond, hogy most magyarosodott nálam a Steam és a játék is?
Kb. akkor kezdték ezt, mikor abbahagytam a játékot és akkoriban voltak ebből néha gondok, hogy van még egy hun mappa is, stb, de mára csak rendben kéne már lennie...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest