- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mantaniro
csendes tag
Na mostmár ezt írja ki amikor csatlakozni akarok néhány szerverre:
Invalid Steam key size. -
Mantaniro
csendes tag
sziasztok
Tegnap megvettem online a játékot, de van néhány problémám vele. Elindítottam, beraktam 5szervert a kedvencek közé, abből 3nem indult el, 2 meg kiírta hogy "a rated állísd 35000-re". Mivel hogy eredeti, így nincs konzol. Hogy lehetne ratet állítani?Van olyan hogy joinolni akarnék egy szerverre, elkezd tölteni és 1másodperc múlva kilép a töltésből vissza a menübe. Semmiféle hibaüzenetet nem ír ki. Valami ötlet?
köszi
-
Mantaniro
csendes tag
Sziasztok! Olyan hibám lenne, hogy amikor csatlakozni szeretnék egy szerverhez, akkor csak annyit ír ki, hogy "Parsing Game Info..." Vártam több percig, semmit sem töltött. Mintha megfagyott volna, viszont kilépni ki tudtam belőle. Tegnap is észlelhető volt ez a hibajelenség, de ha csináltam egy saját szervert és utána próbáltam meg csatlakozni netesre akkor tökéletesen működött. Minden szerverrel ez van, pedig tegnap még játszottam rajtuk. Nagyrészt JailBreak szerók.
köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest