-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borgab
aktív tag
válasz
Rivaul
üzenetére
Napközben is beragad nem tudom miért, pedig éppen egyik best map: $2000 ment
.
És igen jelentős előny az, aki tud bhoppolni, ráadásul script nélkül(ki nem állhatom azokat a g*c*k*t)
De ettől függetlenül értem miért van tiltva és megpróbálom betartatni magammal, csak sajnos elég nehéz nekem, mert én mindenhol, mindig bhoppolok
.
Rengeteg más olyan szeró van ahol szintén tiltva van hasonló okokból, szval ez nem újdonság nekem.
Én: Zazie vagyok, szebben megcsinálva.
-
borgab
aktív tag
válasz
Rivaul
üzenetére
Hanyas verzióval érhető el a szerver?

Régi player vagyok, steamet nincs kedvem most megvenni, csak akkor ha már vissza tértem kicsit a formámba, bár ha nagyon tetszik a szerver, maradok.
Én is non-steames vagyok, az is voltam mindig, ez nem azt jelenti, hogy csaló vagyok.
Sokféle mapot szeretek, elég sokoldalú az ízlésem. deathrun, surf, dm, gg, bhoppolni imádom ^^, és végül ami igazán a css: normál game
.
Na a többit már tényleg a szerón
.
Mostani verzióm v34. -
borgab
aktív tag
Sziasztok ismét!
Csinálni szeretnék haveroknak meg magamnak egy CS:S deditaced szervert. Értek hozzá és meg is van. Na de ezt nem a mostani CS:S verzión, hanem a régin szeretnénk...
Régi CS:S megvan, szerver is megvan, na de amikor csatlakozni akarok, akkor azt írja, hogy restartoljam a game-et, mert nem megfelelő verzióm van. Nem lehet, hogy a szerver updatelte saját magát és azért nem lehet rá felmenni régi verzióval? 1.6-al már sikerült, itt is kékne mennie. Kellene egy olyan dedicated szerver, ahol nem kell updatelni...
Ha tudtok valamit segíteni ez ügyben nagyon megköszönném!
-
borgab
aktív tag
Én is így vagyok vele, nekem is kéne a game, de nagyon, mert nagyon hiányzik

Csak én sem akarok kiadni érte 7k-t
.
Régen non-steam-en toltam(szerintem elég prof vagyok a game-ben)csak már szerintem megvan egy éve, hogy nem toltam vele.
-
borgab
aktív tag
Ja oké, sorry

-
borgab
aktív tag
Leírnád, kérlek

-
borgab
aktív tag
Sziasztok!
Holnap fogom(újra megvenni a css-t), mert eddig non steam-es voltam amig még volt rá lehetöség
Nagyon profi gamer vagyok 
Tudtok Magyar szervert, klánt ahova van tgf?
-
borgab
aktív tag
Mindenki Error-nak látja öket vagy csak te? mer ha csak te akkor rossz a cséd vagy nem tudom

-
borgab
aktív tag
Sztem is jobb

-
borgab
aktív tag
Ti am tudtok bunnyhopolni?

Én pro vok benne.. de leginkább deathrunra kell(ami nekem az egyik best)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
borgab
aktív tag
Igen..elég laggos

-
borgab
aktív tag
Én sem

-
borgab
aktív tag
Az én gépem nem viszi a Cod 6-ot xDD
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nem s baj, mert csak régen játszottam vod 2 multival css elött, és az nekem megtette..
Ja meg crysis az egyik best game
-
borgab
aktív tag
Ha tudtok mondani valmi jo szervert, akk meek arra, bár klán tag vagyok az fRag's-nál tudok gamelni mashol is

-
borgab
aktív tag
Amikor éppen fent vannak az emberek
de megvan mindenkinek mindenki száma szval ha van war tudjuk egymást hivni
szval bármikor lehet war amikor ráérünk 
-
borgab
aktív tag
az fRag's -rol?
Nem hires még
de az lesz 
-
borgab
aktív tag
És nem lee a fö admin, csak azért nem dobjuk ki, mert nagyon jol gamel
-
borgab
aktív tag
Lol

Lee klan tag, majdnem minden klan tag admin..de ö mindig bunkozik és ritkán van fent..
Nagyon rossz idöpontot fogtal ki a szero latogatasara
Legtöbbször vagy adeem vagy én vunk fent szval nincs zür
És a kis pofázó 10 éves pöcsöket is kikkeljük, bannoljuk..
De ha a klant nézed..A csapat nagyon erös és majdnem minden wart nyerünk, nemrég álltunk ki az INTERSITY ellen..a fele aimozott, de igy is majdnem döntetlen lett
A mi szeronkon is waroztunk ellenük, és a source TV-n vissza néztük hackelt majdnem mindenki
fRag's !!!!!!!!!!
-
borgab
aktív tag
Most éppen javitás folyik szeron

Sry all de lehetöleg minél hamarabb lesz restart és akk folytatodik az élet
-
borgab
aktív tag
80.249.166.128:27207
fRag's!!!

-
borgab
aktív tag
ÜDV CSS ÖRÜLT BARÁTAIM!!
MEGÉRKEZETT EGY UJ CSS 4 EVER TAG A FORUMBA

Gyertek a szeromra..ha kell ip adok..fRag's!!
BOOM HEADSHOOT!!
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)