-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borgab
aktív tag
válasz
Rivaul #12582 üzenetére
Napközben is beragad nem tudom miért, pedig éppen egyik best map: $2000 ment
.
És igen jelentős előny az, aki tud bhoppolni, ráadásul script nélkül(ki nem állhatom azokat a g*c*k*t)
De ettől függetlenül értem miért van tiltva és megpróbálom betartatni magammal, csak sajnos elég nehéz nekem, mert én mindenhol, mindig bhoppolok.
Rengeteg más olyan szeró van ahol szintén tiltva van hasonló okokból, szval ez nem újdonság nekem.
Én: Zazie vagyok, szebben megcsinálva. -
borgab
aktív tag
válasz
Rivaul #12579 üzenetére
Hanyas verzióval érhető el a szerver?
Régi player vagyok, steamet nincs kedvem most megvenni, csak akkor ha már vissza tértem kicsit a formámba, bár ha nagyon tetszik a szerver, maradok.
Én is non-steames vagyok, az is voltam mindig, ez nem azt jelenti, hogy csaló vagyok.
Sokféle mapot szeretek, elég sokoldalú az ízlésem. deathrun, surf, dm, gg, bhoppolni imádom ^^, és végül ami igazán a css: normál game.
Na a többit már tényleg a szerón.
Mostani verzióm v34. -
borgab
aktív tag
Sziasztok ismét!
Csinálni szeretnék haveroknak meg magamnak egy CS:S deditaced szervert. Értek hozzá és meg is van. Na de ezt nem a mostani CS:S verzión, hanem a régin szeretnénk...
Régi CS:S megvan, szerver is megvan, na de amikor csatlakozni akarok, akkor azt írja, hogy restartoljam a game-et, mert nem megfelelő verzióm van. Nem lehet, hogy a szerver updatelte saját magát és azért nem lehet rá felmenni régi verzióval? 1.6-al már sikerült, itt is kékne mennie. Kellene egy olyan dedicated szerver, ahol nem kell updatelni...
Ha tudtok valamit segíteni ez ügyben nagyon megköszönném! -
borgab
aktív tag
Én is így vagyok vele, nekem is kéne a game, de nagyon, mert nagyon hiányzik
Csak én sem akarok kiadni érte 7k-t.
Régen non-steam-en toltam(szerintem elég prof vagyok a game-ben)csak már szerintem megvan egy éve, hogy nem toltam vele. -
borgab
aktív tag
Ja oké, sorry
-
borgab
aktív tag
Leírnád, kérlek
-
borgab
aktív tag
Sziasztok!
Holnap fogom(újra megvenni a css-t), mert eddig non steam-es voltam amig még volt rá lehetöség
Nagyon profi gamer vagyok
Tudtok Magyar szervert, klánt ahova van tgf? -
borgab
aktív tag
Mindenki Error-nak látja öket vagy csak te? mer ha csak te akkor rossz a cséd vagy nem tudom
-
borgab
aktív tag
Sztem is jobb
-
borgab
aktív tag
Ti am tudtok bunnyhopolni?
Én pro vok benne.. de leginkább deathrunra kell(ami nekem az egyik best) -
borgab
aktív tag
Igen..elég laggos
-
borgab
aktív tag
Én sem
-
borgab
aktív tag
Az én gépem nem viszi a Cod 6-ot xDD
De nem s baj, mert csak régen játszottam vod 2 multival css elött, és az nekem megtette..
Ja meg crysis az egyik best game -
borgab
aktív tag
Ha tudtok mondani valmi jo szervert, akk meek arra, bár klán tag vagyok az fRag's-nál tudok gamelni mashol is
-
borgab
aktív tag
Amikor éppen fent vannak az emberek
de megvan mindenkinek mindenki száma szval ha van war tudjuk egymást hivni
szval bármikor lehet war amikor ráérünk
-
borgab
aktív tag
az fRag's -rol?
Nem hires még
de az lesz
-
borgab
aktív tag
És nem lee a fö admin, csak azért nem dobjuk ki, mert nagyon jol gamel
-
borgab
aktív tag
Lol
Lee klan tag, majdnem minden klan tag admin..de ö mindig bunkozik és ritkán van fent..
Nagyon rossz idöpontot fogtal ki a szero latogatasara
Legtöbbször vagy adeem vagy én vunk fent szval nincs zürÉs a kis pofázó 10 éves pöcsöket is kikkeljük, bannoljuk..
De ha a klant nézed..A csapat nagyon erös és majdnem minden wart nyerünk, nemrég álltunk ki az INTERSITY ellen..a fele aimozott, de igy is majdnem döntetlen lett
A mi szeronkon is waroztunk ellenük, és a source TV-n vissza néztük hackelt majdnem mindenkifRag's !!!!!!!!!!
-
borgab
aktív tag
Most éppen javitás folyik szeron
Sry all de lehetöleg minél hamarabb lesz restart és akk folytatodik az élet -
borgab
aktív tag
80.249.166.128:27207
fRag's!!!
-
borgab
aktív tag
ÜDV CSS ÖRÜLT BARÁTAIM!!
MEGÉRKEZETT EGY UJ CSS 4 EVER TAG A FORUMBA
Gyertek a szeromra..ha kell ip adok..fRag's!!
BOOM HEADSHOOT!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- One mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest