- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
Krissz1986 #11878 üzenetére
jó régi postra válaszoltál..
-
nike_
addikt
mióta megvolt az update, azóta a többieknek mozogva is adja a hs-t, én meg persze kapom.
ez mitől van? nekem futva semmit se ad be, másokat meg nézem, ugyanúgy rácéloz a fejére mint én, és futásból beadja.
-
nike_
addikt
van 1 embernek tgf.
skill: low+
szerver van.
érdeklődni pü-ben vagy steamen.
-
nike_
addikt
visszatérek, erre mi fogad?...
hogy megint frissíthetem a szerverem
-
nike_
addikt
nektek is cseszekedik a steam? nekem azt írja, hogy ha ki akarok lépni, hogy valami steam cloudot szinkronizál, és a folyamat végén majd kilép a steam. de folyamatosan ki- és belépeget, 1 szót nem tudok leírni, mert már azt írja nincs kapcsolat. ha meg kilépek belőle, akkor meg ugyanazt csinálja..
-
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #11224 üzenetére
működik, köszi.
-
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #11184 üzenetére
már jó, a clientregistryt töröltem, most jó.
más: nektek is belaggol pubon amikor vége a körnek? amiatt laggol, hogy bejön az az "összegző" kép, ezt ki lehet valahogy kapcsolni? vagy legalább a saját szerveremen nem szeretném, ha lenne.
-
nike_
addikt
ez mi lehet?
Steam.exe (main exception): Cannot open blob archive file: CMultiFieldBlob (mem-mapped file): Failed to open file.
ha saját játékokból nyitom meg, akkor meg azt írja, hogy ez a játék jelenleg nem elérhető, próbáld meg máskor.
-
nike_
addikt
pluginok se működnek, semmi... zBlockot raktam volna fel a szerveremre, nem jó.
-
nike_
addikt
én most már kezdem megszokni az új cuccokat. már csak a szerveremet kéne frissíteni...
tudja valaki hogy kell?
pubi: nekem Becup gui-m van, még a frissítés előtt raktam fel, de semmi gond nem lett vele, ugyanúgy megy.
-
nike_
addikt
nektek megmarad a falban a golyónyom?
nekem nem, de legalább így kevesebb ramot használ. (talán)
-
nike_
addikt
válasz
ADAM1337 #11074 üzenetére
már kezdem megszokni. scoretabot nem nézem. az awp is kicsit más, ahogy észrevettem, olyan 1.6 feelingje kezd lenni (egyből zoom, gyorsabb ha hagyom felhúzni, mint ha quickswitchelek). viszont ez a meghalás ez még mindig iszonyatosan idegesít, annyira nem reális, hogy fejbelövöm és összerogyik térdre, ráadásul a tarkójára rakja a kezét...
-
nike_
addikt
válasz
F-ECT$ #11072 üzenetére
felsorolom:
-semmilyen szeróra nem lehet felmenni, csak ha steamen joinolsz, mert még nem frissítették őket.
-a score menu (ahol a statok vannak), most már elfoglalja az egész képernyőt, akkor is ha csak 2-en vagytok a szerveren.
-NEVET NEM LEHET VÁLTOZTATNI JÁTÉKON BELÜL, az lesz a neved, ami steamen meg van adva.
-k**va idegesítőek az avatarok, még akkor is megjelennek, ha csak beszélsz.
-a meghalás az röhejes, olyan mintha kommandósok törtek volna a házadba. először térdre rogyik az ember, aztán tarkóra teszi a kezét (miután már elvileg meghalt, érted!), és utána tarkóra tett kézzel még szépen hasrafekszik. röhej.
-kör végén kapsz egy idegesítő "kör összegzést" a pofádba, hogy hány percig tartott a kör, kinek van a legtöbb ölése stb.
-chatben állandóan csak azt látom, hogy ki milyen achievementeket ért el.. mivel oda írja.
remélem ezeken még javítanak, vagy különben felhagyok a CS-vel, mert ez botrány.
-
nike_
addikt
fuhh, nagyon szar lett az új CS:S -.-
-
nike_
addikt
válasz
ferminator7 #11065 üzenetére
te vagy demigod rampage? oO klántársad tomlock haverom
-
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #11057 üzenetére
felraktam a múltkor a cssmatchet is, és a sok külföldi ott nyávogott, hogy zBlock? zBlock? na mondom örüljetek b+, most az van fent. gondolom azért nyávognak, mert mindegyik másik warmoddal lehet bhopolni és megmarad a doorbug. itt meg ezeket már kijavították.
egyébként engem biztos ismersz, sokszor járok a szervereteken PooLa néven.
-
nike_
addikt
valaki konfigolt itt már zBlock 4.4-gyel?
hova kell rakni a cfg fájlokat, hogy a "zb_matchconfig konfigneve.cfg" parancsra előjöjjenek? a zBlock mappájába már beraktam, ott nem jó. a szerver "cfg" mappájából se jó, akkor hova a rákba rakjam?
-
nike_
addikt
válasz
ferminator7 #10911 üzenetére
az nekem a réginél is ugyanannyi idő volt.
-
nike_
addikt
válasz
ferminator7 #10865 üzenetére
ha már nagyon választani kell, szerintem egér akkor.
-
nike_
addikt
válasz
romero28 #10859 üzenetére
autoexecbe írd be, és akkor miután babráltál és visszaállt, csak ennyit kell beírni a konzolba: exec autoexec
és kész is, visszaáll.
a fekete célkeresztre nem találtam megoldást.
üdv
ferminator7: ha olyan egered van, ami nagyobb rántásoknál sem száll el, akkor felesleges újat venned. attól függ, most milyen egered van.
én inkább fülest vennék a helyedben... vagy pedig mondjuk van 15k-d, és akkor abból vennék 8-ból egy fülest, és 7-ből egeret. és akkor minden középkategóriás.
-
nike_
addikt
próbáljátok már ki léci, hogy megtalál-e engem a Steam kereső!... ha én keresem, semmi.
név: PooLa^
egy sárga nevető arc van kirakva fekete háttérrel.
köszi.
-
nike_
addikt
Wáá, mit makkoltam
Már haverom csinált is róla videót.
-
nike_
addikt
Nem tudjátok, miért nem talál engem a Steam Community kereső?
Lehet, hogy azért mert nemrég változtattam nevet, és még a régi név van eltárolva? Vagy miért lehet ez?
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
Nekem a dolgaim:
Tapasztalat: fél év 1.6, 1 év CS:S
Skill: mid- körül alakul általában -
nike_
addikt
Tudtok egy kb. Mid- | Mid skilles klánt ahol van TGF? Nem kell Lan, meg ilyenek, úgyse tudnék elmenni rájuk, de azért a warokat tisztességesen nyerjük.
-
nike_
addikt
Na, most levettem az AA-t, így már kb. 100 körül van, de így meg ugye nem tökéletes a kép.
(kicsit kockásak az élek). Nem baj, majd megszokom.
-
nike_
addikt
Az mitől van, hogy eddig volt 130-140 fps-em (fix 100 tehát mindig megvolt), mostanában meg már örülök ha 100-on tudja tartani, inkább 80-90? Nemrég raktam újra a css-t, alig van rajta valami, az oprendszer kb. 3 hónapos.
-
nike_
addikt
Menj fel war szeróra játszani
Publicon mostanában megy a sok csicsa... ilyen skin, olyan skin, ilyen hang, olyan hang. Mindenhol, ahol járok ez megy. A cl_downloadfilter none-t még azelőtt beírom, hogy felmennék játszani... Ha nem írnám be, kb. 3-4 percig töltene mindenhonnan, annyi cucc van... Nem csodálom, hogy laggolnak ezek a "csodaszerverek".
-
nike_
addikt
ez is megoldódott, de elég fura módon.
uninstallálni akartam még egyszer a css-t, és akkor már kérte a felhasználónevem és a jelszavam. ennél a bejelentkezésnél már nem akadt el 27%-nál. simán belépett, lemégséztem a css törlését, és utána már be tudtam jelentkezni...
fura egy rendszer ez a steam.
-
nike_
addikt
na most meg egy másik kérdésem lenne.
update-elné a steamet, és 27%-nál beadja hogy "unable to open steamnew.exe for writing"
kerestem steamen a megoldást, megcsináltam amit írt, de úgy se jó..
tudsz valami megoldást a problémára?
meg egyáltalán hol van ez a steamnew.exe? a steam mappájában nincsen.
-
nike_
addikt
de jó, hogy miután megkérdezem, azután egyből jó...
-
nike_
addikt
válasz
Szuperboci #10441 üzenetére
Most már mi is Mumble-t használunk
Tényleg jó, mérföldekkel jobb, mint a Ventri.
-
nike_
addikt
Már semmi
-
nike_
addikt
válasz
Szuperboci #10480 üzenetére
Valamelyik GUI-ban van olyan, hogy más a bomba fénye, de már nem tudom melyikben... Meg a betűk is kisebbek voltak benne..
sNO: Minden vásárlásom be van bindelve, csak úgy tetszik ez a kéken világitó bomba
-
nike_
addikt
válasz
Szuperboci #10471 üzenetére
oké, és akkor melyik gui-t ajánlod? =)
-
nike_
addikt
CAL GUI jó? 1.1-es verzió
Miben más mint az alap GUI? Csak a háttérben? Vagy ebben is más pl. a bomba villogásának színe?
-
nike_
addikt
Ventriloval (2.1.4) kapcsolatos kérdésem lenne.
Win7 Professional 64bitet használok, és a szerveren amit én mondok hallják, de én nem hallok semmit, és ez pl. akkor zavaró amikor ugye waroznánk, én meg nem tudok ventrin lenni.
Mit tudok tenni? 3.0 verzió feltelepítése nem segít, mivel a szerver 2.1.4-et használ...
Köszi
-
nike_
addikt
válasz
darál0w #10230 üzenetére
bakker, csináltam egy sima minden sallangtól mentes autoexec-et, erre ezt írja ki:
execing autoexec.cfg
Unknown command "{"
Unknown command "}"
Unknown command "}"
Unknown command "{"
Unknown command "}"
Unknown command "}"nem tudod ez mitől van? esetleg valami sortöréses badarság?
-
nike_
addikt
Help!
Hogy tudom beállítani azt, hogy fps_max 101 legyen? Ha átírom a cfg-ben, 1 játékig jó, következő indításnál megint 300. Konzolba beírom, ugyanez. Cfg-ben pedig alapból nincs ilyen meghatározás (fps_max), tehát azt nem tudom módosítani. Nekem kell beírni, de akkor meg elfelejti. Írásvédetté nem akarom tenni a cfg-t, mert akkor macerás módosítani akármit.
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged