- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki hogy van e a badboysnak valami fóruma,honlapja vagy ilyesmi...?
-
satomee
senior tag
válasz
Svájcinéger #4883 üzenetére
Nem azért hogy "hazabeszéljek",lehúzzam a szerót vagy ilyesmi,de a diomonddal azért óvatosan,én ott többször szaladtam már bele anyázós vérpistikékbe,mégha ritkábban is fordul elő mint pl BadBoys-on.Egyébként sokat segíthet ha úgy állítod be a gamet, hogy csak a játék saját hangjait hallja a srác...
-
satomee
senior tag
"Megkülönböztetni a csalókat a jó játékosoktól" -maximálisan egyetértek, és pont ezért érdekel a téma.De nem fogom kipróbálni egyiket sem,akár biztonságos akár nem,egyszerűen nekem nem ér annyit hogy a legkisebb kockázatot is bevállaljam emiatt.Ezért kérdeztem hogy található e valahol az ismert csalásokról valamiféle gyűjtemény vagy ilyesmi... És úgy igaz ahogy Djuree mondja,haverokkal is csak a tiszta játéknak látom értelmét...
illusiON: ezt most akkor vegyük egy kihívásnak...?
MOD: én ma tuti nem leszek... -
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #4789 üzenetére
A wh-t mat_wireframe 3-al create serveren már megnéztem én is,bár gondolom nem ez az igazi wh,de legaláb sejtem hogy néz ki.Speedhacket láttam működés közben,bant kapott a srác.Az aimot is magyarázták már,bár látni nem láttam még.Erről a radarhackről viszont halvány lila gőzöm sincs,hogy kell ezt elképzelni?
-
satomee
senior tag
Hhjja,csak időnként elfelejtettem bekapcsolni,mi...?
Amúgy tényleg kíváncsi lennék hogy működik,de már csak azért sem próbálom ki mert ha kapnék egy VAC bant hát nem tom mi maradna épségben a lakásban...Szerintem annyit nem ér az egész.Van itt olyan aki már kipróbált valamilyen cheatet?De őszintén...
-
-
satomee
senior tag
Akkor ezek szerint a steam szarakodott?Warszerón írt ki valami olyasmit hogy a VAC ki van kapcsolva,és nem tudott a steamhez csatlakozni,ilyet eddig nem láttam még...
Grat szenyor sNORh! -
satomee
senior tag
Istenem, hogy ti hogy tele vagytok problémával!
Csaj,szeró,anya,stb...
Azért HAJRÁ PH TEAM! -
-
satomee
senior tag
Egy 2180 kiskerben 12k körül kijön,azt léggel alapfeszen felhúzod 3gigára egy 4xxx széria szintjére oszt csókolom...
Bár cacheben szarabb de feleannyiba kerül...Ha meg van lé,akkor tényleg inkább E8200/8400.Egyébként én évekig AMD-t használtam,de hidd el jobban jársz egy intel procival...
A pH csapathoz meg sok szerencsét!Remélem nem hal el a kezdeményezés mint a legutóbb... -
satomee
senior tag
Hát én erről is lemaradok sajna,de üdvözlendő az ötlet! De ugye közzé teszitek a ranglistát a végén...?Ja,és ha mindkét részét ugyanaz az ember nyeri akkor 90$-ért választ játékot? Mondjuk 4db CS:S és egy sima CS acc...?
-
satomee
senior tag
LOL, na ezért beszéltünk el egymás mellett...Nekem a 2 alsó sor sosem látszik,nem tom miért!
Lajkó: bár én nem néztem meg mert régóta ugyanazt a konfigot használom,de elvileg kéne ott lenni egy .cfg filenak valahol, ami az fps növelését szolgálja.Annyira nem vok jó csávó hogy egy újabb oldalt végigguberáljak,de úgy tudom többen leszedték... -
satomee
senior tag
Márpedig a source igenis procit igényel elsősorban nem vgat.Amíg nincs megfelelő cucc, addig (és utána is) sokat segíthet esetleg egy jó konfig. Korábban moongoose kollega belinkelt egy ilyen cfg-t itt, és én most megkerestem ezt nektek -ami Opera minivel nem volt egyszerű szóval jó csávó vagyok...
-
satomee
senior tag
Nekem az x2 3800+ mindkét magja 50%-ig volt kihajtva,és így volt hogy 40 fps-re is leesett viszont másfél óra játék után se ment 54 fok felé.Viszont kíváncsi vagyok ti is fogtok e olyat tapasztalni,hogy egy-másfél óra után az fps tartósan és drasztikusan leesik 2x-4x körüli értékre,és így is marad míg egy rebootot nem csinálok. Állítólag ez csak AMD prociknál jelentkezik, viszont ez nem csak az én tapasztalatom...
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #4028 üzenetére
Meghalt a videokártyám.Garis,úgyhogy ment szervizbe.Addig meg gondoltam kérek egy másik karit kölcsön.Mikor az is megdöglött akkor már nagyon ideges voltam.Valszeg az alaplapom vagy a tápommal lehet valami gebasz (bár az is érdekes hogy mielőtt meghalt a kari,elment a netem,a telefon és a tv adás...). De látod már tudok róla beszélni... És fel se tűnt hogy hiányzom az éjszakából,mi...
csimav: Ha az én gépemen (R.I.P.) meglett volna stabilan a min. 80 fps hát lehugyoztam volna a bokám örömömben...
Lajkó: Jó pap holtig tanul...Egyébként most 155Ft-os árfolyamon közel nincs 5k a játék,sőt 4k alatt van...
-
satomee
senior tag
Én nem szeretnék senki mellett állást foglalni, mert nem gondolom hogy jogom lenne bárkit elítélni csak azért, mert nem vesz meg egy játékot. És igaz hogy ettől függetlenül még joga van a topicba írni (egy másik kérdés hogy a PH-n tényleg "nem szerencsés" warezolni egyik fórumban sem). Ennek ellenére Genius kolléga mindettől függetlenül csak segített,nem...?Szal peace és inkább lőjétek az ellent!
MOD: Sorry de nincs gépem és mire bepötyögtem Opera minin úgy látom tárgytalan lett a dolog...Én kérek elnézést... -
satomee
senior tag
Szerintem a hivatalos oldalon a legtisztább és legegyszerűbb a dolog-főleg a mostani dollár-árfolyamot figyelembe véve...
Kell hozzá a kliens ami hamar megvan.Nem tom közvetlenül bankkártyával hogy tudod megvenni, de nekem paypal-on keresztül pár perc volt a vásárlás.Csak kövesd az utasításokat. És szerintem megéri azt a nem egészen 4k-t (én legalábbis évek óta nem untam meg...
).
-
satomee
senior tag
Igen,így is van.Ha a játék miatt vacakol valami.De ez szerintem tipikusan nem erre utal. Más (online) játéknál nem csinálja ezt?Esetleg más netes alkalmazás során nem szokott megszakadni?Egyébként nekem akkor volt ilyen mikor túl volt terhelve a szolgáltatóm szervere (nem diginetes vagy véletlenül...?
)...
-
satomee
senior tag
Jaaa,úgy érted az egész országban játsszák ennyien...?
Hát szerintem jóval többen tolják a source-ot (az 1.6ot tuti),de hajnal 1-2 óra körül a magyar szerók többsége is kiürül.Németeknél érdemes szétnézned ilyenkor mert egyrészt van sok szerver,másrészt jobbára a ping is elfogadható szokott lenni feléjük-legalábbis a nagy többségnél és a többi országhoz képest...
csimav: Véleményem szerint valami hálózati dolgokkal foglalkozó topicban hamarabb kaphatsz választ,ez nem a játék hibája lesz a neteddel/hálókártyáddal lesz inkább valami gáz. Én szeretnék segíteni de ehhez betonhülye vagyok... -
satomee
senior tag
Mert a sok kocka biztos alszik vagy játszik!
Az meg hogy mennyien vannak,erősen szerverfüggő dolog. A gamemonitor.com-on meg tudod nézni az összes szervert,ott válogathatsz kedvedre-akár országonként is... -
satomee
senior tag
válasz
illusiON #3864 üzenetére
Szerintem ebben semmi különös nincs.Én a DeathAdder-em szintén 800-on használom úgy,hogy játékban 1.0-ra van állítva, a saját szoftverében meg valami 2 körül ha jól emlékszem.És ismerek olyat aki erre azt mondta hogy szerinte túl gyors...Ez ízlés,méginkább megszokás dolga véleményem szerint.
-
satomee
senior tag
A HL2 kiadások nem feltétlenül tartalmazzák-ha igen,akkor az rá van írva a dobozra.Általában az ún "sárga" kiadást szokták ajánlani (day of defeat source és HL2 deathmatch van még benne gondolom erre értetted a külön dobozost),de neten teljesen külön meg tudod venni és olcsóbb is.
-
satomee
senior tag
Na akkor egy kalappal mindenkinek mindenféle vizsgához!
-
satomee
senior tag
Hát igazság szerint több ok miatt is hanyagolva volt a szeró mostanában,kezdve a melóval, az állandó warozáson keresztül egész odáig hogy nekem pl 3 hétig netem se volt,stb.Szal kicsit talán tényleg el lett kicsit hanyagolva a talponállónk,de majd teszünk ellene.Egyébként a korábban említett egyenlőtlen csapatelosztás problémáját remélhetőleg egy jövőbeni új konfig meg fogja oldani...
-
satomee
senior tag
A sok kocka...Én meg kb 3 hete nem játszottam egy rendeset...
-
satomee
senior tag
"Your purchase is still being processed-Steam will notify you when the transaction has been completed.Until then,this game is not available to play."Ezt írta ki havernak a fél éve használt accjára...
-
satomee
senior tag
válasz
Biga123 #3766 üzenetére
Nem emlékszem pontosan az utasításra,de asszem dxlevel 70/80/81-et írva a konzolba elég erősen le lehet butítani a grafikát(pontosabban azt tudod beállítani hanyas directX-et használjon).Persze ettől még nem biztos hogy hajlandó lesz elindulni szerintem,ha pl egyszerűen nem támogatja az integrált kártyákat...
-
satomee
senior tag
LOL szájkarate rulz...
-
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
-
-
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #3599 üzenetére
Hát akkor én többszörösen hátrányos helyzetű vagyok!
Egy szó mint száz: nekem x23800+ 8600GT és 2x512 ram mellett bizony lemegy 50 alá.És nem kötekedésképp,de a 3000+ esetében se volt sokkal kevesebb,igaz csak kb 50MHz-el futott kevesebben mint a mostani.Mindenesetre az 50 fps közel se zavar annyira mint az, hogy egy idő után játszhatatlan szintre esik.És ez valszeg tényleg a proci bűne,mert zsír új rendszeren, újratelepített játék esetén is tapasztalom. -
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #3455 üzenetére
Ha úgy van és nem épp máshol warzik a bandánk persze,simán,akár megint mixbe is ha nem vagytok meg.Mondjuk ez a része kicsit furi még nekem mert ahány csapat annyiféle játékfelfogás és nem mindig éreztem hogy tudom mit akartok,de remélem nem csesztem el nagyon az esteteket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged