- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
*****05/01/05 16:27:47 Cheating-Death GUI v4.27.0 Loaded
*****05/01/05 16:27:48 SystemInfo: [5:1:a28:2:Szervizcsomag 2][0]
*****05/01/05 16:27:48 Loaded INI file [1:1105025268:0:0:-1:-1]
*****05/01/05 16:27:52 StartMonitorThread(): Started process monitor thread with THREAD_PRIORITY_NORMAL.
*****05/01/05 16:27:55 MonitorThread: Found [hl.exe:0xdbc]
*****05/01/05 16:27:55 InjectProcessNT(0xdbc): Info: Found active game process [hl.exe]. Injecting [D:\Program Files\Cheating-Death\4.27.0\cd.dll]
*****05/01/05 16:27:56 InjectProcessNT(0xdbc): Info: Successfully hooked in to game process.
Nekem ezt irja a cdeath.log ba mivel el akarnám inditani a hl-t de sajna nem indul. Mint ha el akarna indulni de a program tiltja.( vagyis a cd) Mitöl lehet ez? Ez az új cd 4.27.0. Edig ment. Ha cd-t kilövöm akor ok. De hát ugye cd az kell.
1.5ről van szó. -
U.S.R
csendes tag
fogdd fel ugy hogy minden második milimétert érzékel csak az egered
, sztem hülyeség
az összes mapot ami kellhet 1.6 hoz nemtod egy helyröl leszedni , de ha connectelsz egy szerverhez akkor leszedi a cs,,, igaz lassan:d , szal ha tudod miylen map kell akkor google be rákeresel.... vagy simán .bsp re vagy mapnév.zip re és ki fog dobni egy csomó oldalt ahol fentvan...
700 megás steam installt még nem láttam:d 300 megás a max ami van sztem...
szal nemtom mi van abban
....
ßyeZz -
Egyáltalán ez a mouse filter micsoda???
Ezt sosem vágtam.. -
mouse filtert érdemes bekapcsolni?? MX 310 moussal??
-
adise
őstag
Hát itt van egy map site:
Bővebben: link
itt van nagyon sok map
a config.cfg meg ott van a cstrike konyvtárban -
tisztában vagyok mind két állításoddal...
De nem minden map van meg alapból...(ezért lenne szükségem a map site-ra !!)
Config azért kéne mert állítani akarok pár dolgot a saját cfg-ém be, és pl: nem vágom menu 1.2....stb, ezeken milyen fegyverek vannak!
Azt tudom 2 a pisztoly, 3 kés, 4 gránát... de tovább nem vágom
Szal kéne a CONIG + MAP site is!! -
adise
őstag
Az pályák benne vannak alapbol is meg a config.cfg is.
csak amig egy szer elnem inditod a játékot addig nem látod a konyvtárában -
Lenne egy kérdésem hozzátok!!
Tudna valaki 1 linket adni ahol egy zip file-ban megtalálhatók a fontos pályák??
Néztem már pár oldalt, de nem nagyon jött össze...
Plizzz nyomjatok valami jó linket!!
Ja meg kéne cfg file is
ThX -
mególdódott
cut, paste rulezzz -
a create account-nál járok, azon belül most kéne megadnom az e-mail cimem...
de nem TUDOM!!! Úgyanis ha az altgr+v gombot lenyomom nem írja be a kukacot, hanem mindenféle kriksz-kraksz dolgot ír.. -
Hi!
Én netről leszedtem az steaminstallfull.exe filet 758 mg (amit a program files könyvtárba nyomat fel)
Most tettem fel a half-life-ot.
Kérdezem én ,hogy elég csak ezt az steam-et feltennem...??
Régen nekem úgy volt megcsinálva 1.5-ig, hogy patcheket kellett feltenni (hl+cs).
Viszont egy 5 hónapja már nem nyomtam, és eléggé elvesztettem a fonalat....
Aki tud az HELP plizzz
ThX -
mondjatok ha megveszek a cs:cz -t abba monden benne van amikor telepítem? steam + cs16?
-
luki
tag
Gyertek a Ghost Recon 2-be ha szeretitek a taktikát
-
Latyakos
aktív tag
Azért a steammal meglehet szivni rendesen, nekem mikor regelte akulcot, w2000 alatt lefagyott a steam, onnantol mikor regelni akartam ujra, akkor már nem fogadta el.
-
most nézem az origoplayon van egy telepítésí utmutató.
-
aha ok.
-
Sanya
nagyúr
de fizetős, meg kell vegyed a kulcsot, amit a hl-hez adtak(a te esetedben már megvan)
file letölt, eflrak, regisztrál stb stb. kövesd szépe, amit mond, és baj nem legy. jó emailcím kell neki
Bővebben: link
regisztáld magad itt, és szedheted le(ez nem az a reg, amiről az lején beszéltem, ez csak egy idióta webmaster átka, hogy nőjön a regisztrált felhasználók száma -
aha tehát az a steam az ilyen cucc ,hogy én megveszem a hl-t és felrak stema->regisztrál majd le tudok tötteni cuccokat? amúgy a cs16 nem fizetős?
-
Sanya
nagyúr
steam:
le kel tölteni egy 300 mb-os file-t, majd install, és regisztrálnid kell a kulcsoddal, amit adtak hozzá(jó e-mailt adja meg, mert nem fog működni) és megy az 1.6
az 1.5 nekem se megy, és én se tudom miért. csak a nem wonosak mennek, (eredeti, nem bannolt kulccsal) és valami won.net kéne neki...
[Szerkesztve] -
hi'
bocs ,hogy új témát nyitottam mert sok van ebből de nekem még mindíg nem világos ez. na szóval mit kell tennem ha megvettem a Counter-Strike CD-s installos retail (nem mod) verzióját ,hogy tudjak vele jáccani és mi az a steam??
plít hlp!
Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest