- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
de fizetős, meg kell vegyed a kulcsot, amit a hl-hez adtak(a te esetedben már megvan)
file letölt, eflrak, regisztrál stb stb. kövesd szépe, amit mond, és baj nem legy. jó emailcím kell neki
Bővebben: link
regisztáld magad itt, és szedheted le(ez nem az a reg, amiről az lején beszéltem, ez csak egy idióta webmaster átka, hogy nőjön a regisztrált felhasználók száma -
Sanya
nagyúr
steam:
le kel tölteni egy 300 mb-os file-t, majd install, és regisztrálnid kell a kulcsoddal, amit adtak hozzá(jó e-mailt adja meg, mert nem fog működni) és megy az 1.6
az 1.5 nekem se megy, és én se tudom miért. csak a nem wonosak mennek, (eredeti, nem bannolt kulccsal) és valami won.net kéne neki...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest