- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamacska
tag
Cosman? Már rég nyomtam a neten. De te soha nem voltál kapható pt 45-re
. Pedig abban nem nagyon kaptam ki. Játszottam a neten vagy 300-at, de 25 vereségnél nem volt többem. És azok is csak az elején akadtak, vagy a net hibája miatt, esetleg az ellen csalt...
Hogy mindennek megvan az ellenszere? A cossackban is így van. Itt is mindennek van ellenszere. Ágyu ellen gyorslovasok, tömeg ellen ágyu, gyors lovasok ellen páncélosok vagy puskások...
Emlékszem, volt olyan, aki nehezményezte, hogy csak pt 45-öt játszom. Nos ez egy olyan dolog, hogy aki ilyet állít, az meg csak pt 10-ben nyomult. Mindenkinek megvan a kedvenc békeideje... Világos, hogy nem álllok ki pt 10-re, ha eddig összesen vagy 3-at játszottam... De pt 45-ben más a helyzet
. Nah bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Pedig abban nem nagyon kaptam ki. Játszottam a neten vagy 300-at, de 25 vereségnél nem volt többem. És azok is csak az elején akadtak, vagy a net hibája miatt, esetleg az ellen csalt...