- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudasmisi
csendes tag
Sziasztok nekem lenne egy Corsair Graphite 600T fehér házam vettem bele egy rgb-led szalagot és most akarok egy üveg oldallapot a gyári helyett probálkoztam üvegeseknél csináltatni egyett de senki sem tudja meg csinélni csak plexiböl de az nekem nem nagyon tetszene de láátam online külföldi boltokba hogy csinálnak ilyet csak nagyon sok a kisszállitási idö meg valamelyik nem is szállit magyarországra és inkább itt szeretnék csináltatni vagy rendelni ilyen oldallapot vagy lehet külföldröl is csak ne legyen drága ebben kéne nekem segítség hogy -hogy tudom ezt meg oldani elöre is köszönöm a segitséget erröl lenne szo
[link] -
Emppu85
tag
Rögtön kezdeném én
Rendeltem egy Obsidian 750D házikot..
És az lenne a kérdésem vele kapcsolatban, hogy maga azok a fekete,kis dombocskák,amik gyárilag benne vannak azok az alaplap távtartó-k?
Mert úgye a csomagban nem kapunk..
Illetve van benne egy rögzitő tüske az bbenne marad a helyén, vagy ki kell venni?
köszi előre is -
Emppu85
tag
Sziasztok!
Ide várom mind azok kedves emberkéket,akik Corsair házzal rendelkeznek, hogy elmondják véleményüket,tapasztalatjaikat, házukkal kapcsolatban..
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest