- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fap333
aktív tag
Hálás köszönet a jó tippért!
A win virtuális memóriájának kezdeti/maximális értékét 768/1536-ról 1024/2048-ra növeltem, a photo-paintben pedig a ramkezelés maximumát 60%-ról 75%-ra emeltem, és így most minden tökéletesen működik.
Mégegyszer kössz! További kellemes fórumozást!
Üdv:
Peti -
fap333
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy furcsa problémám. CorelDRAW 12-t kezdtem el használni (illetve keztem volna). Telepítés után elindítottam a progit, minden szép és jó, megtetszett. Ámde újraindítás után már nem szuperált valami jól. A Photo-Paint-ben a gombok oldalt teljesen egysíkúak lettek ->nem lehet eldönteni, hogy melyik is van benyomva, és jó néhány funkció nem is működik. Ha pl négyszöget szeretnék maszkolni, akkor a proci elkezd 100%-on dolgozni, és onnantól kezdve a program meghalt. Ellenbe ellipszist simán lehet kijelölni.
Eltávolítás, újratelepítés után megint megy a következő újarindításig, de a repair nem segít rajta.
Szívesen veszek bárminemű tanácsot.
Üdv:
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged