Hirdetés
- iPhone topik
 - Yettel topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán

Új hozzászólás Aktív témák
- 

fap333
aktív tag
 Hálás köszönet a jó tippért! 
A win virtuális memóriájának kezdeti/maximális értékét 768/1536-ról 1024/2048-ra növeltem, a photo-paintben pedig a ramkezelés maximumát 60%-ról 75%-ra emeltem, és így most minden tökéletesen működik.
Mégegyszer kössz! További kellemes fórumozást!
Üdv:
Peti - 

fap333
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy furcsa problémám. CorelDRAW 12-t kezdtem el használni (illetve keztem volna). Telepítés után elindítottam a progit, minden szép és jó, megtetszett. Ámde újraindítás után már nem szuperált valami jól. A Photo-Paint-ben a gombok oldalt teljesen egysíkúak lettek ->nem lehet eldönteni, hogy melyik is van benyomva, és jó néhány funkció nem is működik. Ha pl négyszöget szeretnék maszkolni, akkor a proci elkezd 100%-on dolgozni, és onnantól kezdve a program meghalt. Ellenbe ellipszist simán lehet kijelölni.
Eltávolítás, újratelepítés után megint megy a következő újarindításig, de a repair nem segít rajta.
Szívesen veszek bárminemű tanácsot.
Üdv:
Peti 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
 - Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hálás köszönet a jó tippért!